Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
У розшуку ТЦК? А вони (яка кількість з них) не перебуває в країні і не входить в 11 млн?? Скільки на окупованих чи давно живе в Іспанії чи США як Микола з НЮ. Тебе математиці вчили? Чи віднімають мʼяке від теплого?
Видання нагадує, що у січні цього року міністр оборони України Михайло Федоров заявив, що в Україні 2 млн українських чоловіків перебувають у розшуку ТЦК через проблеми з військовими документами, а ще 200 тисяч у СЗЧ.
Ще раз: «в розшуку ТЦК запросто перебувають і ті, кого в Україні нема вже років 10 чи більше». То яка підстава вважати, що вони входять в «11 млн чоловіків доступного мобресурсу», коли мова йде про ці 11 мільйонів.
Hotab написав:Ще раз: «в розшуку ТЦК запросто перебувають і ті, кого в Україні нема вже років 10 чи більше». То яка підстава вважати, що вони входять в «11 млн чоловіків доступного мобресурсу», коли мова йде про ці 11 мільйонів.
Я не знаю, скільки виїхало ресурсу 23-60. Хтось виїхав по роботі, хтось заброньований, хтось по інвалідності (прокурори), хтось з кицею, хтось 10 років тому, а хтось в віці 18-23. Такої статистики просто немає.
Hotab написав:Ще раз: «в розшуку ТЦК запросто перебувають і ті, кого в Україні нема вже років 10 чи більше». То яка підстава вважати, що вони входять в «11 млн чоловіків доступного мобресурсу», коли мова йде про ці 11 мільйонів.
Я не знаю, скільки виїхало ресурсу 23-60. Хтось виїхав по роботі, хтось заброньований, хтось по інвалідності (прокурори), хтось з кицею, хтось 10 років тому, а хтось в віці 18-23. Такої статистики просто немає.
Думаю що ніхто не знає. Тому не треба брати на себе повноваження «я тут отак порахував, дивіться» і тикати свої розрахунки як аргумент для абирвалга, який ніяк не зрозуміє, що якщо за 35 років незалежності через в.кафедри раптом і пройшло 1 млн чоловік (які він десь там нарахував висмоктавши з пальця ), то якби хоча б половина з них зараз була в країні і жива . Що навряд чи. Бо якщо за 35 років країну покинули мільйони (в різних напрямках) , а ще мільйони опинились на окупованих з лютого 2014 року, то очевидно що серед них так само є сотні тисяч випускників в.кафедр. Які є звичайним людьми, з цивільною освітою і цивільними життєвими планами. Які за ці 35 років мали право будувати життя так як вони хотіли і де хотіли . А не думали про абирвалга, який собі намутив справочку і кричить «біжіть всі мене захищати». І це я навіть не кажу про очевидну для всіх (крім нього ) річ: ніякої підготовки у цих людей не було ні 30 років тому, так і нема тим більше зараз. Більше того , будь хто , хто служив 5-10 років тому сьогодні безнадійно непридатний до реальної сучасної війни. І має проходити повторну підготовку. Але чому тоді тільки ця особа, а не разом з абирвалгом? Він якийсь особливий?