Напад росії і білорусі на Україну

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
  #<1 ... 1825918260182611826218263 ... 18337>
Сообщение Добавлено: Пт 03 июл, 2026 19:12

Banderlog писал(а):Гадаю ви памятаєте про тактику випаленої землі?

Так, але наразі випалена земля по обидва боки. Просто хтось випалює як Мар'янка, а хтось як Крим - без великих жертв і розрухи але ефектно. КАБи кажуть у нас з'явилися. І працюють по пунктам орків накшталт вашого з 16 моніторами. Балістика перша полетіла але не долетіла.
Виснаження по грошам теж є.
Мені шкода, що фронт наближається до ваших позицій.
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 03 июл, 2026 19:28

stm писал(а):

Так, але наразі випалена земля по обидва боки. Просто хтось випалює як Мар'янка, а хтось як Крим - без великих жертв і розрухи але ефектно. КАБи кажуть у нас з'явилися. І працюють по пунктам орків накшталт вашого з 16 моніторами. Балістика перша полетіла але не долетіла.

До позицій? :lol: нда.. пиши тут не пиши а толку ноль...
Banderlog

С нами с: 24.06.14
Благодарил (а): 123 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Пт 03 июл, 2026 19:46

Banderlog писал(а):
  stm писал(а):

До позицій? :lol: нда.. пиши тут не пиши а толку ноль...

Так, я не розумію вас. Від Флеша, який не логіст, і сказав що знайдемо рішення, до логістів які сказали що АЗС верхню частину можно зробити за 1-8 днів. Питання що шахед по ціні може перевищувати ціну шапки АЗС з пістолетом. Всі АЗС вибивати КАБАми, Цирконами?
stm

Сообщение Добавлено: Пт 03 июл, 2026 20:10

stm писал(а):...
Скажіть, а ви з Хантером_сво ідею продавати нафту Індії зі знижкою, а закупати бензин з націнкою ринковою+ премія за ризик роботи з орками, теж вважаєте сильною стороною орків?

це ж національна руська ідея - "за морем телушка — полушка, да рубль перевоз" :lol:
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 03 июл, 2026 20:16

Сегодня повышенная активность фантазёров.
По сравнению с форумом телемарафон образец правды и объективности.
И МиГи нам уже не нужны, совершенно лишние. И килл-зону мы создаём в 7 раз шире, чем враги. И строили больше, чем до фига. И о заправках, которые мы выбиваем, а враги не могут.
Ігор Терехов
Зафіксовано влучання ворожого дрона в автозаправну станцію в Київському районі Харкова.

На місці пожежа.
97.4Kviews 15:30
https://t.me/ihor_terekhov/4251

После встречи с мэром Турина:
Ігор Терехов
.........
Україні потрібен мир, євроінтеграція та державна політика добробуту.

Бо після війни нам недостатньо буде просто відбудувати те, що зруйнував ворог. Українці мають почати жити краще - саме цим має вимірюватися успіх відновлення України.

Саме тому говорив не лише про відбудову, а й про боротьбу з бідністю, яка принижує людину, відбираючи в неї гідність. Країна, де, за оцінкою Світового банку, 37% людей уже сьогодні живуть за межею або на межі бідності, не може успішно розвиватися та відновлюватися.

Ми можемо відбудувати кожен міст, кожен стадіон і будинок, але який у цьому сенс, якщо люди не стануть жити краще?

Саме тому доступне та дешеве житло - це головна зброя проти еміграції, особливо коли йдеться про вимушених переселенців.

Якщо людина живе на валізах і не має власного дому в Україні, рано чи пізно вона знайде його в іншій країні.
........
Бо відновлення - це не про бетон, цеглу і звіти. Відновлення - це про людину. Про родину, яка повертається додому. Про переселенця, який перестає бути тимчасовим гостем у власній державі. Про віру людей у майбутнє.
........
90.8Kviews 13:24
https://t.me/ihor_terekhov/4243
ЛАД
2

С нами с: 31.08.10
Благодарил (а): 5391 раз.

2
2
6
Сообщение Добавлено: Пт 03 июл, 2026 20:21

Сибарит писал(а):
  shapo писал(а):Чтобы рассказать,что христианство это не отколовшаяся от иудаизма секта равина Иисуса

Я, пожалуй, позволю себе в этом усомниться.
То, что Иисус, спустя много лет после последнего упоминания о его деятельности, выбран основателями секты в качестве главного героя, не позволяет считать его основателем или руководителем секты. Не имеет он никакого отношения к христианству.

Можно чуть подробнее?
ЛАД
2

С нами с: 31.08.10
Благодарил (а): 5391 раз.

2
2
6
Сообщение Добавлено: Пт 03 июл, 2026 20:21

Banderlog писал(а):...
Ворог хоче посіяти страх, паніку, недовіру до Сил оборони та державного керівництва. Саме цього він і прагне. І коли ми бездумно поширюємо паніку або неперевірені «експертні» висновки, ми, самі того не бажаючи, допомагаємо реалізовувати цей задум.

Запоріжжя — не єдине місто під ударами. Так само щодня атакують Херсон, Харків, Суми, Чернігів, Дніпро. Саме тому, що ворог не може досягти поставлених цілей на фронті, росія повертається до того, що вміє найкраще, — терору цивільного населення.
...

несподівані цитати від Бандерлога...

це лише дає надію, що немає безнадійних випадків, треба лише наполегливо пояснювати ;)
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 03 июл, 2026 20:23

ЛАД писал(а):Сегодня повышенная активность фантазёров.
И МиГи нам уже не нужны, совершенно лишние. И килл-зону мы создаём в 7 раз шире, чем враги. И строили больше, чем до фига. И о заправках, которые мы выбиваем, а враги не могут.
...

казкарі кажеш? ну так, казкарі, посиланням вони себе не турбують, головне накинути на опонентів :lol:
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 03 июл, 2026 20:24

ЛАД писал(а):Сегодня повышенная активность фантазёров.

ЛАД, Міги 29 Польща спише, вони не літають, а також у Польської компанії є договір на обслуговування наших Ф16, і, не повірите Міг29, то запчастини для них будуть. Просто поляки заробляють гроші.
stm

Сообщение Добавлено: Пт 03 июл, 2026 20:25

katso писал(а):...
Когда нацисты хватали коммунистов, я молчал: я же не был коммунистом.
Когда они сажали социал-демократов, я молчал: я же не был социал-демократом.
Когда они хватали членов профсоюза, я молчал: я же не был членом профсоюза.
Когда они пришли за мной — заступиться за меня было уже некому.

нацисти ж треба замінити на руських, чи не так?...
Shaman

2
4
5
  #<1 ... 1825918260182611826218263 ... 18337>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор