Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
ЛАД писал(а):Зависит от того, что за квартира и для чего используется. Если он в ней живёт, то где он будет жить после продажи? Перейдёт в аренду? В этом варианте надо считать, что выгоднее. Но для этого надо заранее знать, куда он вложит деньги. Если он в ней не живёт, а сдаёт, то я бы не продавал, если нет явно более выгодного вложения. А по вашему рассказу, вроде, нет.
Пікантність питання в тому, що в нього є де жити: 10 років не втрачав даром. Здавати в оренду не хоче: то не його професія. Спроби завжди закінчувалися клопотом з орендарями.
Последний раз редактировалось akurt Сб 04 июл, 2026 10:57, всего редактировалось 1 раз.
Frant писал(а):Взагалі, це просто смішно читати, про потужну тіньову ікономіку.
Вам смішно. Я тільки трохи знаю про потужний експорт деревини, експорт безакцизних цигарок, наливання незадекларованого коньячного спирту, імпорт буд матеріалів та і просто будівництво майже все в тіні. Від того, що знаю волосся стає дибки, а скільки я ще не знаю...
Хі-хі, пане Дюрі-бачі. Правда. Наша людина на своєму робочому місці завжди знайде, що та як вкрасти. Розумні та кмітливі! Тому і читаємо щодня в новинах, як саме наші люди відмітилися то там, то де інде.
Последний раз редактировалось akurt Сб 04 июл, 2026 11:43, всего редактировалось 1 раз.
Чоловік племінниці за містом тримає цех. Весь час щось пропадає. Встановив камери нагляду. Не встиг додому з того заміського цеху доїхати, вже бачить як надійно відібрані працівники почали красти. Як зʼясувалося, крадене скуповували конкуренти за тим бізнесом… Цікаво, що ледве не найкращі приятелі…
Дюрі-бачі писал(а):akurt не завжди. при китайському менеджменті ніхто навіть не думає красти. особливо відчутно коли завод в Ужгороді американці продали китайцям.
цікаве твердження. ох не певен я в китайському менеджменті. а який завод продали китайцям?
Frant писал(а):Взагалі, це просто смішно читати, про потужну тіньову ікономіку.
Вам смішно. Я тільки трохи знаю про потужний експорт деревини, експорт безакцизних цигарок, наливання незадекларованого коньячного спирту, імпорт буд матеріалів та і просто будівництво майже все в тіні. Від того, що знаю волосся стає дибки, а скільки я ще не знаю...
Та просто Франт нескінченно далекий від економіки. Причому сам здає житлову нерухомість, 100% без будь-якого оформлення і податків, але постійно тут щось пише про вільнолюд, що податки не платить От взяти один лиш тільки Київ і тільки одну галузь - житлову оренду. Середня оренда 2к по статистиці 24кгрн, 1к - 18к грн. Ну нехай візьмемо по 1к, бо є ще всілякі бабушатники, та й 1к просто більше. Здаються в Києві сотні тисяч квартир, в новобудовах взагалі більше половини, в старому фонді теж чимало. Нехай скромно візьмемо 200к квартир. Це 18к * 200к * 12 =43 200 К² більше 43 мільярдів гривень, це тільки Київ, без передмістя, і тільки одна галузь. От тільки це вже близько 0.5% ВВП за минулий рік.
В них і до китайців був більш-менш порядок. А після приходу кількох китайців в керівництво всі живуть з секундоміром на перекур...
цікаво, що в них вийде. мені здається, оця східна виснажливість в нас не приживеться. й секундомер це одне, а красти - це інше. китайці будуть першими - а наші їх навчать. так, Дюрі-Бачі? як в грантах...