Напад росії і білорусі на Україну

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
  #<1 ... 1829918300183011830218303 ... 18329>
Сообщение Добавлено: Пн 06 июл, 2026 17:40

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter писал(а):Вот только одна мелочь упущена: люди - не муравьи
Вона не упущено
Вона враховує баланс....
Якщо удар по населенню вбиває 6 осіб в добу, але при цьому виснажить економіку що Війна ( яка забирає 100 осіб в добу) закінчиться на ОДНУ добу швидше, то це ВРЯТУЄ 94 особи....

Тому не тобі мене судити.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 306 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 06 июл, 2026 18:22

budivelnik писал(а):
  _hunter писал(а):Вот только одна мелочь упущена: люди - не муравьи
Вона не упущено
Вона враховує баланс....
Якщо удар по населенню вбиває 6 осіб в добу, але при цьому виснажить економіку ......

Фигово учитывает, откровенно говоря - где-то на уровне первых классов школы: "15 лямов - ВВП"...
Опять же: это только у муравья за пределами муравейника шансов нет.
_hunter

С нами с: 22.03.15
Благодарил (а): 15 раз.

2
Сообщение Добавлено: Пн 06 июл, 2026 19:07

Я не можу осягнути глибини глибин моїх опонентів
А також повязати як розміщення мого магазину впливає на рішення пуйла..
Але можу привести одну таку легеньку пропорцію
1 За рік педерація витрачає приблизно 100 млрд доларів на Війну з Україною
2 За ці гроші приблизно в рік педерація на фронті і в тилу вбиває 40 000 УКРАЇНЦІВ...
3 Сімдесят ракет які вбили 40 осіб коштують для педерації ..
-«Іскандер-М»: орієнтовна вартість становить приблизно $3,2 млн до 30- штук місяць
-«Кинджал» (аеробалістична ракета): оцінюється в середньому до $10 млн за одиницю, а виробничі темпи становлять від 2 до 6 ракет на місяць
Тобто більше 300 млн доларів.

Далі математика
В середньому на вбивство ОДНОГО УКРАЇНЦЯ москалі витрачають
100 млрд / 40 000 = 2,5 млн на особу
А якщо вони роблять це саме балістичними ракетами то
300 млн / 40 осіб = 7,5 млн...

Можна бути якими хоч человеколюбами і берегти своє життя за кордоном... але це не змінить діяльність росії.
Тому
Якщо ми хочемо В ТРИ рази зменшити НАШІ втрати то для цього не треба переконувати педераційників щоб вони перестали бити по населенню.
З іншого боку-я двома руками за щоб нам дали Петріотів в рази більше ніж є балістики в педерації... але знов у ж від того зо що голосую я і де знаходиться мій магазин -передача Петріотів не залежить..
Я так само двома руками за те щоб педерація зникла з лиця Землі якнайшвидше... але знову , навіть переміщення мною магазину у Вишневе-це на превелики жаль не змінить рішення пуйла.
пс
якщо шубномайстер може гарантувати що пуйло запросить миру після того як згорить мій магазин ( або пуйло виставить таку умову) -я особисто обіллю його бензином....
ППС
я не приймаю рішення як і що захищати , точно так само як наші ППО не приймають замість педераційників рішення куди бити..
Тому звинувачувати мене в тому що долбойоби з педерації бють по людях, можуть тільки такі самі долбодятли як і педераційники
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 06 июл, 2026 19:39

BIGor писал(а):
  stm писал(а):
  ЛАД писал(а):stm, спасибо!

Нема за що. Якщо не буде людей здатних на боротьбу поряд з матір'ю, він довго не протягне. Ви зможете написати що це тому що не німецька чи есесерівська медицина в Україні і Конституція на паузі )
Це лише мінімальний перший крок, а там ще цілий шлях )
Летусрок чи Хантер_сво щось написали? Шапо, лише якщо єврейська кров є може допомогти словом і боротьбою зі світовим антисемітизмом у більшості випадків у безсоння. Бігор, Барабашов? Ні? Цікаво, чи Франт хоч гривню на фізика закинув, який втратив єдине житло і жив з дуже поважного віку матусею, там вже навіть дні від обстрілу пройшли... мабуть теж ні, бо не грошима міряється успіх, а словом! Як і перераховані поважні пани )

Якийсь бред 50+ кобили.

90+ ) Бігор, як там ціни на нерухомість у Кракові? ) до 90+ в аренді успішно будете? А чистку зубів хоч робили? Це Летусрок каже супер показник переїзду закордон )
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 06 июл, 2026 19:45

katso писал(а):Не приведете ли пример или детали?

В Финляндии после эвакуации граждан из территорий, оккупированных СССР, граждан подселяли к согражданам, и даже заставляли едой делиться. При всей наигранной «заботе» наших сограждан о других, я как-то не замечаю, чтобы они пускали кого-то к себе в дом. Мои сотрудницы просто закрыли квартиры и свалили жить своей жизнью, иногда наведываясь проверить как там квартира, в которой кто-то мог бы жить вместо какого-то спортзала.

katso писал(а): Не понял мысль - вроде бы человек уехавший из страны и так пожертвовал всей своей прежней жизнью, не так ли? Вообще вот эта тема "уехали чилить" какая-то странная, это ж кем надо быть чтоб уехать "чилить" - 20 летней дочкой олигарха что-ли? Потому что другие уехавшие типажи как-то не чилят а на работу ходят, если конечно речь не про тех кто сидит на социале за который заставляют язык учить, что как-то тоже сомнительный "чил" как по мне...

Я с Вами абсолютно согласен. Вынужденная иммиграция - не подарок. Но давайте посмотрим на двух граждан Украины. Одна моя сотрудница ещё в самом начале переезда сокрушалась о том, что живёт в небольшом городке, который после Киева кажется селом. Метро там нет и торговых центров. Вот, у человека проблемы. Ни на каких учётах она не стоит, никто ей не грозит арестовать счета, прострелить колени или отобрать паспорт. Она такую дичь в свой адрес просто не слышит. Ни про какие-то обязанности или непонятные долги. В это же время её коллега слышит всю эту дичь. Из Украины он либо не может выехать либо не может приехать даже на похороны родственника в Украину, так как для него это будет билет в один конец. Поэтому, да, в моём понимании граждане без обязанностей и долгов просто чилять. Они просто живут своей жизнью.
АндрейМ

С нами с: 30.11.08
Благодарил (а): 11 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 06 июл, 2026 19:46

shapo писал(а):При этом молдаванки могут довольно дёшево получить гражданство Румынии и работать в ЕС легально и они прекрасно это знают,но сравнив условия почему-то остаются в Израиле.

не маю уяви де ви цих жінок зустрічали, бо люди дуже різні(молдованки і румунки також, як і євреї, різний рівень освіти, IQ, достатку)
мені взагалі байдужа тема еміграції, я маю свою думку стосовно цього і знаю ,якщо емігрувати, то це треба було робити (до США)35-40 років тому(крайній термін початок 2000хх), а не 2022-2026
prodigy

С нами с: 03.12.13
Благодарил (а): 3420 раз.

1
4
2
Сообщение Добавлено: Пн 06 июл, 2026 19:52

budivelnik писал(а):Щось не зустрічав, може пропустив
Прилетіло по Омському НПЗ , вражені дві установки первинної обробки АВТ 10 і АВТ11

3000км від Харкова

до речі до Тегерана тільки 2500км
prodigy

С нами с: 03.12.13
Благодарил (а): 3420 раз.

1
4
2
Сообщение Добавлено: Пн 06 июл, 2026 19:52

pesikot

С нами с: 31.08.09
Благодарил (а): 551 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пн 06 июл, 2026 19:55

prodigy писал(а):
Прилетіло по Омському НПЗ , вражені дві установки первинної обробки АВТ 10 і АВТ11
3000км від Харкова
Нє-є-є хлопці
З Іраном бодатись ми не будемо...
Нам би педерацію до розвалу підштовхнути і швиденько в сторону відбігти щоб лайном не обляпатись...
А з Іраном нехай Турки/Азейбарджан - розбираються.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 06 июл, 2026 21:15

budivelnik писал(а):
  prodigy писал(а):
3000км від Харкова
Нє-є-є хлопці
З Іраном бодатись ми не будемо...
Нам би педерацію до розвалу підштовхнути і швиденько в сторону відбігти щоб лайном не обляпатись...
А з Іраном нехай Турки/Азейбарджан - розбираються.

Я правильно понимаю:
Ты сидишь где-то на западе страны и ждёшь развала педерации??
Приезжай, развали её
Бетон

С нами с: 17.12.22
Благодарил (а): 227 раз.

6
3
2
  #<1 ... 1829918300183011830218303 ... 18329>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить