Авто на непонятной регистрации и естественно без документов(набитое титушнёй) запрещено проверять на предметы похожие на мины под днищем?
Ти і автомобілі МВГ по знищенню Шахедів в Дніпрі перевертаєш і перевіряєш на предмет мін? У тебе є відповідна підготовка і повноваження це робити? Невже абирвалг правий і ти таки після воєнної кафедри готовий сапер? 😅
На пикапах МОГ(с браунингом .50 в кузове) только чёрные номера с кодом региона. Волонтёры и кое кто в погонах и с деньгами ездят как на временном ввозе, так и на б*** с северной европы. Естественно пишу про почти новые Л200/Амарок, Пежо/Ландтрек и несколько ФордРэнджер что вижу регулярно на дороге. На баланс коммерческой компании с регистрацией в оффшоре и представительством в Украине(а именно такими и являются ООО ТЦК) нельзя поставить авто без расстаможки(любой, хоть самой льготной и и по спецнаказу МО) и учёта в Украине. Зарубежные представители данной компании и не имеющие гражданства Украины могут пользоваться любыми авто по соответствующему законодательству
баланс коммерческой компании с регистрацией в оффшоре и представительством в Украине(а именно такими и являются ООО ТЦК)
Це абсолютна маячня яку розвіяли ще в 2022 році. Ти живеш досі в ній, не здивований. А отже якщо одним військовослужбовцям (підрозділам ЗСУ) можна юзати техніку на б*** (не можна, але ж юзають), то чому іншим у тебе вже не можна? Тільки тому що ти живеш в солодкому мареві обману що ТЦК сформовано якось не так і не є структурними підрозділами ЗСУ? Ти досі дивишся всяких губошлоьпів які це втирають і віриш?
барабашов писал(а):На пикапах МОГ(с браунингом .50 в кузове) только чёрные номера с кодом региона. Волонтёры и кое кто в погонах и с деньгами ездят как на временном ввозе, так и на б*** с северной европы. Естественно пишу про почти новые Л200/Амарок, Пежо/Ландтрек и несколько ФордРэнджер что вижу регулярно на дороге. На баланс коммерческой компании с регистрацией в оффшоре и представительством в Украине(а именно такими и являются ООО ТЦК) нельзя поставить авто без расстаможки(любой, хоть самой льготной и и по спецнаказу МО) и учёта в Украине. Зарубежные представители данной компании и не имеющие гражданства Украины могут пользоваться любыми авто по соответствующему законодательству
За законодавством України ще з 2019 року розкриття даних до кінцевого бенефіціара йде. У офшорі Кіпру теж зміни ЄС запровадив цікаві.
Banderlog писал(а): за те що фіксуєм, не задавайте питань на які я не можу давати відповідей... є ж відкриті джерела. вивчайте перед тим як сперечатись... Багато кого в списках нема. Щодо заяв, що бачу тільки погане по вашому яка інформація через мене проходить? Щось про хрестини весілля та заручини?
Про Крим не проходить? Ніяк? Я Вас запитала чи це гарна робота ваших колег.
За крим не знаю. Бачив в телеграмі що на дорогах грузовики палять . В нас хіба по токмаку пару раз були удачні пуски. Щодо прифронтових нп то в них явна перевага в середніх дронах.
Banderlog писал(а):За крим не знаю. Бачив в телеграмі що на дорогах грузовики палять . В нас хіба по токмаку пару раз були удачні пуски. Щодо прифронтових нп то в них явна перевага в середніх дронах.
Ну то зрозуміло. Я вмію теж добре грати у статистику. ) Якщо трупи загалом 210тис, це включає Крим 2023, то наразі щось змінилось? Скільки можна відняти трупів до 2025, і скільки отримаємо? А до 2026, і скільки? З урахуванням зниклих безвісті офкорс. Лише грузовики палять у Криму чи ще щось цікаве? І якщо з Криму не їдуть грузовики військові навіть, це мабуть добре? Та і в Крим не ідуть. Якийсь бермудський трикутник зорганізувався )))
Banderlog писал(а):За крим не знаю. Бачив в телеграмі що на дорогах грузовики палять . В нас хіба по токмаку пару раз були удачні пуски. Щодо прифронтових нп то в них явна перевага в середніх дронах.
Ну то зрозуміло. Я вмію теж добре грати у статистику. ) Якщо трупи загалом 210тис, це включає Крим 2023, то наразі щось змінилось? Скільки можна відняти трупів до 2025, і скільки отримаємо? А до 2026, і скільки? З урахуванням зниклих безвісті офкорс. Лише грузовики палять у Криму чи ще щось цікаве? І якщо з Криму не їдуть грузовики військові навіть, це мабуть добре? Та і в Крим не ідуть. Якийсь бермудський трикутник зорганізувався )))
не говоріть загадками, бо я не розумію, якщо ви про масовий виїзд до це не правда. А щодо чіткої картини то в мене її нема. Я в інтернет виходжу тільки по військовим каналам а там купу обмежень,обходити їх якось через хз які впн я побаююсь так як якщо вичислять геолокацію... та і так не хоьілось б щоб могли прослуховувати. Відсутність перевозки військовихгрузів з криму і в крим мало б значення якби в крим була десантна операція. Не зрозумів, що від чого ви хочете віднімати? Тут ця математична операція не працює. Фарш нє возможно провєрнуть назад і врємя нє на міг нє остановіш... Лічильник щолкає тільки вперед і щолкає з затримкою. Реальні дані на лічильнику будуть добігати ще років 5 після війни. Якщо ви ждете що в рф начнуться проблеми перед виборами і втома народу від мобілізації... то не забувайте що в нас вибори й конституція на паузі року з 23. Бусифікація теж десь так і поки втома від війни до зміни влади не привела а привела лиш до посилення владної вертикалі. То з чого ці намьоки що там буде табакерка?
Banderlog писал(а): мало б значення якби в крим була десантна операція.
Вона вже була у 2023, тому ви принципово віднімати нерозумієте що і від чого. ) Кажу прямо: ситуація така, що наразі Китай напряму вступає за орків. Вони супутники виводять пачками і старлінк їм муляє дуже, а копії старлінку у Китаю наразі немає. Це означає за оцінкою блондинки, що ваші колеги, яких ви принципово, виключно через відсутність впн не помічаєте, прям зробили Ізраїль по військовій справі, цей мій антисемітський вираз - знак поваги до майстерності моїх співгромадян. ПС: особливо епічно що шлях з Криму на оркостан відкрит. Це прям військовий під.. вищого ступеня. Набуя висадка, самі вийдуть, пішки чи на конях )
Последний раз редактировалось stm Пт 10 июл, 2026 14:47, всего редактировалось 2 раз(а).