Letusrock писал(а):широковідомий полковник ЗСУ Александр Грамарчук ("Гром") відзначився черговим перлом в своєму стилі - заявив що при потребі без проблем вбє "цивіла" і не тільки вбє ай "власноруч розбере як свиню на Пасху". Серед купи поставлених "сердечок" - одне від непридатного з Лондону. Це той самий непридатний який маючи дочок обіцяв взяти клятву від сина померти за Крим))
P.S. Зараз прийде нєкто Песікот і назве слова пана полковника ЗСУ і сердечка від пана екс-Головнокомандуючого "лайном та інфопомийкою", але боюсь в такому разі це буде "зневага до ЗСУ"
Letusrock писал(а):після того як останній ухилянт закінчиться у Скелі, небо впаде на землю, бо фразу "у всьому винні кляті ухилянти" не буде чим замінити
Давай так. Я не виправдовую ні Скелю, ні історію зі 155. Тим більше, про 155 я знаю не тільки зі ЗМІ. Але скажи мені одне: якби не було Скелі, ти б пішов служити?
Letusrock писал(а):після того як останній ухилянт закінчиться у Скелі, небо впаде на землю, бо фразу "у всьому винні кляті ухилянти" не буде чим замінити
Давай так. Я не виправдовую ні Скелю, ні історію зі 155. Тим більше, про 155 я знаю не тільки зі ЗМІ. Але скажи мені одне: якби не було Скелі, ти б пішов служити?
Сама постановка питання «якби не Скеля, ти б пішов?» — це класична маніпуляція, яка перекладає відповідальність з архітекторів системи на її заручників. Суспільний договір працює інакше: люди, які свідомо йшли у владу, стрибали по стадіонах і обіцяли закінчити війну, взяли на себе менеджмент держави — і тепер їхній прямий обов'язок створювати адекватні інструменти (наприклад, ринкову фінансову мотивацію для служби), а не переконувати цивільну людину з її власним життям і професією, що вона «має хотіти» безкоштовно йти в систему, яка роками заперечувала саму загрозу війни