цікаво у тебе позиція-бачить на форумі максимум 7 із них три для тебе вороги а як стосовно 3млн чоловік(25-60), які втерли з ліповими справками за гроші у 2022р?
Последний раз редактировалось prodigy Пн 13 июл, 2026 18:04, всего редактировалось 1 раз.
_hunter писал(а):Казалось бы - в чем сложность чотко дать посилання чотко на конкретный момент (± несколько секунд)? Вместо этого уже два последних часа пяток сообщений вида "все где-то там есть - слушайте". Эта ссылка на интервью - это с какого-то ОБС "перепечатка"?
б***, я ж тобі скинув ДЖЕРОЛО. Відео з міністром оборони
12 годинне? В мене немає стільки часу. І це просто слова, не закон, не постанова.
Я б на вашому місці не сильно розраховував на законодавство ЄС. Якщо для того щоб уникнути участі расово-правильних європейців у війні, їм потрібно буде підживлювати нашу війну мясом та грошима чи влаштувати парагвайщину в Україні, вони це зроблять "и глазом не моргнут". Про потребі і жінок відправлять співаючи про "незламну боротьбу". Це звісно станеться не завтра, але 4,5 роки позаду а люди марять виборами Байдена-2 в 2028 і ще 4-8 роками "підтримки до останнього" до 2036 P.S. Європейців хоч можна зрозуміти, але чому місцеві червяки радіють що риболовля продовжується, оце незбагненно. З захватом обговорюють майбутні поставки товстіших гачків в свою жо..у
_hunter писал(а):Тебе ж уже человек, знающий польский, говорил: ты или с тайм-кодом штанганул или одно из двух...
...... Бо і тайм код правильний, +/- 1-2 хв. Я чотко дав посилання на виступ міністра оборони, лишилося дослухати до того момента, коли він сказав про це. ......
Казалось бы - в чем сложность чотко дать посилання чотко на конкретный момент (± несколько секунд)? Вместо этого уже два последних часа пяток сообщений вида "все где-то там есть - слушайте". Эта ссылка на интервью - это с какого-то ОБС "перепечатка"?
в тому і справа, що лінк на канал в ютубі, а казав він коли вчора? то і шукайте, якщо потрібно, якщо віриш укр.ЗМІ, то читай тут