Приватбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 684685686687688 ... 922>
Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2010 17:54

Dbaspov
Да, ліцензійний. Не шкодую пару баксів на безпеці. Не ліцензійною була колись Віндовс 98 (але ж всі знають, що її вже давно ліцензувати не треба, бо Майкрософт відмовився від підтримки цієї версії), а всі інші - Віндовс ХР, Віста, Віндовс 7 - ліцензійні.
Sain

Повідомлення Додано: Вів 13 кві, 2010 08:36

J написав:Petrovich

кто такой А Банк (a-bank.com.ua)?

Кто владеет не знаю, но ППБ А-банка, подчиняется ППБ ПриватБанка.
Petrovich

Подякував: 6 раз.
Подякували: 260 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 кві, 2010 12:56

[quote="Petrovich"][quote="клиент банка"]
еще раз повторяю я прекрасно знаю что кредит надо возвращать и плачу регулярно, но речь не об этом - А О ТОМ ЧТО В ПРИВАТЕ НЕТ НИ КРЕДИТНЫХ КАНИКУЛ(не важно по каким причинам и мотивациям) НИ РЕСТРУКТКРИЗАЦИИ НИ ВОЗМОЖНОСТИ ПЕРЕКРЕДИТОВАНИЯ - И ЭТО МНЕ КАК КЛИЕНТУ НЕ НРАВИТСЯ КАТЕГОРИЧЕСКИ, А В УКРСОЦЕ, НАПРИМЕР - ЕСТЬ!
[/quote]
Такая политика банка, лонгируют только крупные кредиты. Розница к крупным не относиться.

[quote="клиент банка"]
И ДЕПОЗИТЫ ТАМ НЕ ЛОНГИРУЮТ А ОТДАЮТ В СРОК.
[/quote]
В Надре тоже не лонгируют, в Укрпроме и т.д. Но почему в срок не отдают никак не пойму.
Зато приват хоть и лонгирует, но по требованию клиента отдает когда тот захочет...
Где логика? :)

[quote="клиент банка"]
ПРОСТАЯ ЛОГИКА У КЛИЕНТОВ КРЕДИТОРОВ АВТО УКРСОЦА ЕСТЬ ПРЕИМУЩЕСТВА ПЕРЕД КЛИЕНТАМИ КРЕДИТОРАМИ АВТО ПРИВАТБАНКА И ТОЧКА, КАК НЕ СЬЕЗЖАЙ С ТЕМЫ И НЕ УКЛОНЯЙСЯ ОТ ВОПРОСА.
ВЫВОД ЯСЕН ВСЕМ КТО ЭТО ЧИТАЕТ.[/quote]
Как Вам сказать, поживем увидим... обычно реструктуризуют и лонгируют кредиты те банки, которые не могут справиться с наргузкой по резервам.[/quote]

Хто хоч один раз відкривав рахунок закордоном той знає яке відношення там до клієнта (привата навідь на горизонті не видно )

Я ніколи нечув що якись західний банк обманом забирав заставне майно,( без заборгованості клієта)
і вимагав повне погашення кридиту, або" іди на ...й бо внас ще багато таких [color=red]ЛОХІВ [/color]як ти"
roman22

Повідомлення Додано: Вів 13 кві, 2010 14:44

roman22 написав:Я ніколи нечув що якись західний банк обманом забирав заставне майно,( без заборгованості клієта)
і вимагав повне погашення кридиту, або" іди на ...й бо внас ще багато таких ЛОХІВ як ти"

Я тоже не слышал, чтоб приват без заборгованості клієта забирал имущество.

p.s. Слово "кредит", даже по украински будет "кредит"
Petrovich

Подякував: 6 раз.
Подякували: 260 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 кві, 2010 16:23

[b]Petrovich[/b] ось силочка biznesgid.com.ua/news/30.12.08/1083.html

або в Google набрати : банк забирає силою (там багато про ПРИВАТ)
roman22

Повідомлення Додано: Вів 13 кві, 2010 17:03

Petrovich написав:Я тоже не слышал, чтоб приват без заборгованості клієта забирал имущество.
Вы же сами сообщали что за справку Приват хочет 20грн. То-есть клиент погасил задолженность по своей кредитной карте, он уже ничего Привату не должен, а Приват забирает у него имущество (20грн) за выдачу ему справки об отсутствии задолженности. Где логика?
NN

Подякував: 0 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 кві, 2010 17:23

NN написав:
Petrovich написав:Я тоже не слышал, чтоб приват без заборгованості клієта забирал имущество.
Вы же сами сообщали что за справку Приват хочет 20грн. То-есть клиент погасил задолженность по своей кредитной карте, он уже ничего Привату не должен, а Приват забирает у него имущество (20грн) за выдачу ему справки об отсутствии задолженности. Где логика?

Не смешите!
у Вас каша в голове.
выдача справки - это УСЛУГА!.
речь идет о платной услуге!
так же как оформление доверенности на третье лицо по вкладным операциям...
- Есть полный перечень услуг с их расценками
"забираете... имущество? :))) - я аж прослезился...за Вас
учите матчасть и не флудите на сайте
Alex777

Подякував: 30 раз.
Подякували: 194 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 кві, 2010 17:27

Alex777 написав:
NN написав:

Не смешите!
у Вас каша в голове.
выдача справки - это УСЛУГА!.
речь идет о платной услуге!
так же как оформление доверенности на третье лицо по вкладным операциям...
- Есть полный перечень услуг с их расценками
"забираете... имущество? :))) - я аж прослезился...за Вас
учите матчасть и не флудите на сайте

А прошу вибачення в шановного пана виписка по картрахунку теж послуга?
Igor75

Повідомлення Додано: Вів 13 кві, 2010 17:32

Diplomnet написав:
Petrovich написав:
Sain написав:Dbaspov
Вибачте, але якщо навіть ставити віндовс, то хоч ліцензійний, а не завантажений з варезника. Я на власні очі бачив хакнуту вінду ZVER edition в Приваті. Як це прокоментують робітники? Грошей на ліцензію не хватає?

У меня в ящике тоже лежит хакнутая видна. Но я почему-то на ноутбуке лицензия, а на рабочем Linux.

Не верь глазам своим. :roll:

та ПБ эконимит на всем.....
огромный банк... постоянно очереди в банкаматах и отделениях---
пора меня его! на тихий и надежный банк!!!!

Могу такой порекомендовать - Надра! - там до сих пор тихо, заспанная девочка неспешно выйдет на ваш звенящий в пустом зале голос... тихо как на кладбище...
А в Привате - ДРАЙВ!...шум, клиенты... это шумит жизнь!
Alex777

Подякував: 30 раз.
Подякували: 194 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 кві, 2010 21:45

[b]Alex777[/b] справа не в справочці, а втому що ПРИВАТ забирає залогове мойно немаючи на такі дії ніяких законих підстав!

" Я мав автомобіль в кредиті у ПРИВАТІ на 7 років 9,6%річних на суму 86 700 грвн. : за 2,5 роки я сплатив 48 236 грвн. та одного дння зателефонували з банку і попросили підїхати на авто щоб зробити огляд для страхівки ; коли я приїха іпочався огляд мене повідомили що в мене заборгованість майже 12 000грвн. на моє питаня звідки така сума боргу ? мені сказли " іди на ...й бо внас ще багато таких ЛОХІВ як ти" я зразу подзвонив до центрального віділення де мені сказали що ніякого боргу нема, але точну інформацію можна отримати в віділені в якому оформлявся крелит, я вирішив що краще піти чим дзвонити і вирішити особисто, на другий день пішов спочатку вислухав всі скарги поставив питання звідки борг? мені дали відповідь " треба сплачувати кредит" та коли я показав всі квітанції про сплату мені сказали зачикати щоб щераз провірити я попросив якщо можна щоб роздрукували рух коштів по рахунку. Через 20хв. мені показали роздруковку і ніякого боргу там нема, взявши цю роздруковку пішов в регіональне віділення де вилучили вмепе авто , зустріли мене зпосмішкою і питанням " приніс всі гроші ", показавши роздруковку мене повідомили що авто мені невідадуть оскільки воно вже в продажі , тепер треба сплатити весь кридит.
Як вірити такому банкам після такого?
roman22

#<1 ... 684685686687688 ... 922>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми