Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Arnaviska написав:1) Не совсем Вы ощущаете цифры, по комбинаторике:
С(из 10 по 6)=10!/4!*6!=210
Это если цифры не могут использоваться повторно. А если 6 независимых цифр - то число комбинаций = 10^6 = 1 млн.
Вірно.
Цифри "незлежні". Тобто сама комбінація тільки в токені має 10*10*10*10*10*10 варіантів - всього, як і написав користувач више мене - 1 млн. (це тільки по токену).
Делюсь опытом по Интернет- банкингу от ПУМБ:
1. Всего за 10 грн. оформляют карточку Маэстро. Карту выдадут через 10 дней, но сам счет активируется сразу, он виден в ПУМБ-online.
Прямо при открытии внес на счет гривны. Все заняло не больше 10 мин.
2. Дома захожу на свою страницу - вижу ВСЕ СВОИ счета, все карточки, все депозиты.
3. Нажимаю кнопку "Платежи". Прямо с ноута завел САМ шаблоны оплаты за свет, за воду, за газ и так далее со всеми реквизитами.
4. Оплачиваю без комиссии прямо со своего счета.
5. Вижу всю историю платежей.
6. Могу распечатать квитанцию каждого платежа со всеми реквизитами и подколоть в квитанционную книжку.
7. Сработало вначале органичение - только 3 платежа в день. По звонку в Колл-центр устанавливаешь любое количество платежей в день (установил - 6) и любую максимальную сумму оплаты в день - установил 5000 грн, мало ли что - вон резину хочу новую купить через интернет...
Платежи проведены на следующий день.
Недостатков кроме того, что надо будет зайти пополнить свой счет, - не вижу.
Если еще открыть депозит гривневый такой, чтобы проценты капали на карту гривневую, и этими процентами платить коммуналку и услуги, - вообще сказка.
И зачем Вам эти Портмоне (где вообще не видно, сколько дененг с тебя списали и вообще - где это Портмоне - в Жмеринке, Бердянске или Владивостоке?), Токины, комисии всякие? Хлопот, что-ли, мало?
В рамках темы интересует, есть ли банки у которых не взымается комисия при поступлении денег с другого банка. При этом не должно быть комисии за перечисление в другой банк или обналичивание. Если на счет будут начислятся проценты, будет вообще супер.
Так как суммы большие, то любая разовая комисия до 25 грн может равнятся 0.
St/2 написав:В рамках темы интересует, есть ли банки у которых не взымается комисия при поступлении денег с другого банка. При этом не должно быть комисии за перечисление в другой банк или обналичивание. Если на счет будут начислятся проценты, будет вообще супер.
..відсутня комісія при зарахуванні з інших банків, мінімальна абонплата та кілька гривень за перерахунок в інший банк, зняття готівки через банкомат-безкоштовне, є привязаний рахунок до запитання з мінімум 13% річних.
St/2 написав:В рамках темы интересует, есть ли банки у которых не взымается комисия при поступлении денег с другого банка. При этом не должно быть комисии за перечисление в другой банк или обналичивание. Если на счет будут начислятся проценты, будет вообще супер.
..відсутня комісія при зарахуванні з інших банків, мінімальна абонплата та кілька гривень за перерахунок в інший банк, зняття готівки через банкомат-безкоштовне, є привязаний рахунок до запитання з мінімум 13% річних.
..для виведення грошей з ФР та "відпочинку"...ці два варіанти, мабуть, оптимальні
Дякую друже.
Брокерів дійсно багато і кожен має рахунок у своєму банку. От і шукаю місце, звідки я міг би контролювати всі свої фінансові потоки. Ще б WEB доступ був.
Хм, а кто нибудь уже пользовался данной услугой? А то мне тоже довольно часто приходиться иметь дело с интернет платежами
Я пробувала таким користуватись через КРЕДОБАНК, бо в мене їхня зп картка. Але то ще до кризи. Задум був непоганий, але треба було чекати н авторизацію банком кожної платіжки, що, чесно кажучи, напрягало сильно. Але видно, що їм цей продукт не пішов, бо щось вони занехаяли його зовсім. Навіть переглянути стан рахунку важко, бо реальні суми видно через 2-3 дня, а то й до тижня часу.
Тепер відкрила собі Укрсибі - комісії дійсно нема. Все швиденько. Оформлення 20 хв. Всі операції видно практично зразу. І все решту так як на сайті написано - і про дисконти, і про депозити, і про операції в банкоматі
Ну такого дійсно в інших банках я не зустрічала. А ви вже цією послугою користувались? Як вам? Зручно? Бо я ще не настільки вникла в цю систему. Може хтось вже якісь нюанси виявив?