|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 05 чер, 2010 17:15
Дехто цікавився де я ? Так я тут , просто роботи багатенько ( про що попереджав )
Еще на каких-то форумах работаете ?
Якщо знайдете мене , на будь якому іншому форумі на протязі останніх 5 років- я Вам квартирку в Києві побудую по 300 баксів за квадрат. Так що вже пора переживати , бо зайнятий роботою по спеціальності - будую потихеньку. На сьогодні я відстаю від опублікованого мною графіку на 55 доларів
Нельзя предсказывать рост в 1%, а потом при фактическом отсутствии такового сказать: "ну, я ошибся всего на один процент". Ваш прогноз уже не сбылся, признайте.
Отже на 1 % не можна , а в два рази - геройський вчинок Андрюша каже в два рази , Турбіна каже до 300-400 - це можна і супер точно , особливо якщо сьогоднішній розльот становить від 800 до 1300 , а мої 55 - це зло  , а різниця між моїм не точним і їхнім точним всього разів в 14-23Чтобы ошибка была в 100% (совершенно не правы) - надо чтобы жилье стоило 0??? Very Happy
Известный "математик" - об этом все давно знают
От як буде житло коштувати 0 , або за долар будуть давати по морді , от тоді й будуть всі абсолютно не праві , а так математик я нормальний , а от аналітики з декого - нікудишні .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3001 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 05 чер, 2010 18:10
budivelnik
Ну математик вы у плинтуса, а аналитик ниже - нулевой...
budivelnik написав:На сьогодні моя помилка становить в абсолюті не більше 10 % ( 1800 - 10% = 1620 ) і до закінчення терміну дії прогнозу в мене ще 7 місяців .
Ну у вас орилинальный метод оценки ошибок! Чтобы ошибка была в 100% (совершенно не правы) - надо чтобы жилье стоило 0???
1 Можете самостійно на підставі приведенним мною цифр визначити і обнародувати величину моєї похибки 2 Враховуючи що до кінця рокуще 7 місяців , а нижня границя росту ціни житла в мене становить 1 % , то не важко визначити слідуюче : а ) 1800 - 7 % ______= 1674 б) ціна на сьогодні __= 1619 в) абсолютна похибка = 55 доларів Висновок На сьогодні я відстаю від опублікованого мною графіку на 55 доларів
Когда вы приводите прогноз 1-3% то понятен разбег. Но вот сравнивать наши прогнозы по вашей минимальной планке - некорректно. Иначе между 1-3% и 1-15% не будет разницы!!! Последнюю фразу осилили о 1-15% ?
Так вот для сравнения прогнозов используют средний вариант.
По моим 8-12 - это 10% падения. по вашим рост на 2% ежемесячно за 7 месяцев - это почти 15%...
О разнице в 1-3 и 1-15 - прочтите 5 раз - иначе не осилите...
Аналитик вы наш 
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 чер, 2010 18:31
О разнице в 1-3 и 1-15 - прочтите 5 раз - иначе не осилите... Very Happy Аналитик вы наш
Шановний , Ваша манія мене вже дістала .
Давайте так
Почекаємо до кінця року , а там вже й будемо рахувати хто був правий , а хто ні .
А поки що:
Я згоден що Ви г уру фінансів , неперевершений майстер давати прогнози на 1 місяць з правом їх зміни через два тижні в залежності від курсу кабінету міністрів , курсу Нацбанку і напрямку дуття вітру.
Так само я згоден признати за Вами лаври гуру фондового ринку який заявляє про продаж акцій швидше ніж про їх покупку ( і завжди продаж проходить на піку , а покупка на дні ) також згоден щоб Вам присвоїли лаври провидця на ринку нерухомості з титулом Найуспішніший продавець нерухомості який заявив про продаж житла в серпні 2008 - на початку 2010.
Яки титулів і інших орденів Ви ще хочете отримати за те щоб помовчати в мій бік хоча б на протязі кварталу
Бо за період через пів-року Вам вже все одно не буде що сказати і Ви зникнете так само швидко як і зявились.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 05 чер, 2010 18:48
budivelnik написав:Якщо знайдете мене , на будь якому іншому форумі на протязі останніх 5 років- я Вам квартирку в Києві побудую по 300 баксів за квадрат.
Можно попробовать. А под какими nickname Вы на других форумах работаете ? 
-
lebon
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 чер, 2010 19:01
budivelnik написав:Почекаємо до кінця року , а там вже й будемо рахувати хто був правий , а хто ні .
Так а я так и предлагал... Но вы все ищете кошку в темной комнате... Со своими 1-3% роста. budivelnik написав:Я згоден що Ви гуру фінансів , неперевершений майстер давати прогнози на 1 місяць з правом їх зміни через два тижні в залежності від курсу кабінету міністрів , курсу Нацбанку і напрямку дуття вітру.
Бренхня!!! Мабуть на мові ви мене зрозумієте краще - інакше вже слов не знайду по 7-у колу вам казати одне й те саме!!! Пробачте - рідна в мене російська... Я давав прогноз не на місяць, а на 3 місяці! Тепер ще на 3 місяці! А НАВІЩО МЕНІ ПРОГНОЗ НА РІК АБО ТРИ РОКИ??? Я ж не будую - я купую!!! Зрозумійте це!!! (читати 5 разів) Я що не зможу купити за місяць? А за 3 і подавно куплю! І не має різниці коли я це сказав. Чи ви бажаєте виправити свій прогноз???  О таке!!! Ви тіки ляпаєте - щоб оленів загнати! Чи ви дасте інший прогноз??? Ви свій залишаєте дійсним і на сьогодні, чи не так??? Тому не требі тут всіх за тупих тримати - це ваш прогноз який ви дали вчора і тиждень тому і місяць тому!!! І сьогодні також!!! А про фонду СЮДИ не требва писати. Але якщо недалекий будівельник каже що нерухомість - це добрі надходження - то я привів свій приклад! І звернить увагу - сказав, що збираюся продавати ще у середині квітня! Так мене тут завалили повідомленнями типа "підкажить щоб мені купити". І я насправді казав, що все - часу вже нема - пора лити, а не купувати! А тоді фонда ще росла! Так що не треба тут базікати! А з нерухомості в 2008-му продав усе що зміг. А саме 2 квартири які здавав... Не жалкую взагалі  . І криза розкрила мені очі - після чого за 2 роки я дуже гарно заробив - набагато більше ніж за попередні роки, навіть коли працював у Німеччині. Так що не зрозуміло??? budivelnik написав:Яки титулів і інших орденів Ви ще хочете отримати
Я хочу щоб на прикінці року ви отримали титул , якщо ваш прогноз нездійсниться... Неприємний, але що робити... Я так і буду вас звати. Думаю що не тільки я.
А для мене (якщо я не правий) ви що небудь вигадаєте...
Ще раз вибачте за мою мову, але може хоть так ви мене краще зрозумієте 
-
jde
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 чер, 2010 20:08
Я хочу щоб на прикінці року ви отримали титул , якщо ваш прогноз нездійсниться... Неприємний, але що робити... Я так і буду вас звати. Думаю що не тільки я.
Специально чтоб Вы смогли понять с первого раза , пишу на понятном Вам языке .
Если я правильно понял Вы согласны до конца года не рассказывать по три раза в неделю какой Вы гениальный и прозорливый во всех областях + согласны перенести прения касательно способов заработка ( валютные спекуляции + фонда ) на профильные ветки а здесь обсуждать только цены на недвижимость , а я за это обещаю не отвечать на Ваши гениальные прозрения в разных областях .
В конце года подведем итоги по результатам прогнозов в недвижимости , а всякие там депозитные операции и варианты перехода с одного вида депозита на другой оставим для специалистов на других ветках .
Мой прогноз должен находится в диапазоне 1635 + ( 9 %-27 %)=1782- 2076 средняя ( 1782+2076)/2=1929
Ваш должен находится в диапазоне _________1635 - (8%-12%)=1439-1504 средняя ( 1439 + 1504 )/2=1471
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 05 чер, 2010 20:32
будильник точно откурит
-
vicmen
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 чер, 2010 20:48
budivelnik написав:Специально чтоб Вы смогли понять с первого раза , пишу на понятном Вам языке .
Дякую  Оцінив budivelnik написав:Если я правильно понял Вы согласны до конца года не рассказывать по три раза в неделю какой Вы гениальный и прозорливый во всех областях + согласны перенести прения касательно способов заработка ( валютные спекуляции + фонда ) на профильные ветки а здесь обсуждать только цены на недвижимость , а я за это обещаю не отвечать на Ваши гениальные прозрения в разных областях .
Отаке! Як я почав розмовляти з вами мовою - ви почали хочь щось розуміти! В мене і не має бажання по три рази на тиждень ставити вас на своє місце! Особливо коли ви базікаєте про виконання вашого прогнозу і невиконання прогнозів ВСІХ ІНШИХ. На весні ви в прольоті! Скажить це - і закроємо цю тему. Ну і по тому що ви дали свій прогноз давно - ви так і не відповіли! Я вже питав вас неодноразово чи ви бажаєте його змінити. Ви відповіли що ні і буде зростати... Тому не треба тридіти тут про те, що ваш прогноз був рік тому - від був і місяць тому и тиждень тому і на цьому ви вже також його підтвержували. budivelnik написав:В конце года подведем итоги . Мой прогноз должен находится в диапазоне 1635 + ( 9 %-27 %)=1782- 2076 средняя ( 1782+2076)/2=1929 Ваш должен находится в диапазоне _________1635 - (8%-12%)=1439-1504 средняя ( 1439 + 1504 )/2=1471
Ні!! Це не вірно!!!
Як я казав. що ви не математик! І мало чого в цьому розумієте!
Якщо ваш прогноз це зріст на 1 вітсоток у місяць на протязі 9 місяців - то це буде
1.01^ 9 (в 9 ступені))=1,093 рази.
А при 3 відсотках зростання щомісяця буде вже 1,03^9=30,5%
І все це через те. що відсотки накладаються... Це як при депо...
АЛЕ Я НЕ РОЗУМІЮ ЧОГО ЦЕ НА 9??? ВИ Ж КАЗАЛИ ЩО ЗРОСТАТИ ПОЧНЕ З БЕРЕЗНЯ!!!
Тому зростання 10 місяців!!!
Тому ваш прогноз до кінця року 1806 - 2197
А мій ви вірно розрахували - випраились з п`ятого разу
І у решті решт ви зрозуміли, що прогнози треба порівнювати по середньому значенні!!!
Ну дуже багато часу треба щоб ви щось зрозуміли...
Але мовою виявляється швидче! Но я не обіцяю спілкуватися з вами так завжди!
-
jde
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 чер, 2010 21:56
ВИТУС написав:вы еще и сопляк. и пена с желчью наверное у рта.срочно вызывайте скорую.
Забыл спросить в прошлый раз:
ВИТУС, а почему вы свой быdло-суржик английским называете?
Да еще прощения за него просите?
Не извиняйтесь - нормальный быdло-суржик.
Классический.
-
NEMO
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 06 чер, 2010 09:06
budivelnik написав... В конце года подведем итоги . Мой прогноз должен находится в диапазоне 1635 + ( 9 %-27 %)=1782- 2076 средняя ( 1782+2076)/2=1929 Ваш должен находится в диапазоне _________1635 - (8%-12%)=1439-1504 средняя ( 1439 + 1504 )/2=1471
Для того щоб заспокоїти трепетну і суперточну до математичних розрахунків душу Айде , я згоджусь на запропоновану ним поправку , тим більше що вона нічого не змінює , головне що Айде тепер буде буфером між мною і Турбіною з Андрюшою , адже розбіжність між прогнозами Будівельник-Айде ( 1800-1500) =300 , набагато менша ніж розбіжність між прогнозом
Айде -Андрюша ( 1500 - 800 ) = 700 , я вже не говорю про пару
Айде - Турбіна ( 1500-400)= 1100
Як я розумію з сьогоднішнього дня вся ненависть до неточностей буде спрямована в бік більших порушників спокою великого математика . ( До речі їм і спілкуватись буде легше , адже і один і другий і третій спілкуються на грані фолу , а подекуди й переходячи цю грань .А так один другому нахамить і нормально.)
Тепер
Мой прогноз должен находится в диапазоне 1635 + (10 %-30 %)=1806-2197 средняя ( 1806-2197)/2=2001 Ваш должен находится в диапазоне _________1635 - (8%-12%)=1439-1504 средняя ( 1439 + 1504 )/2=1471
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1