Агропросперис Банк (Астра Банк) (2008 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 1415161718 ... 257>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Агропросперис Банк (Астра Банк) (2008 - 2021) 3.6 5 51
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
22%
11
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
4%
2
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
4%
2
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
33%
17
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
37%
19
Всього голосів : 51
Повідомлення Додано: Пон 09 сер, 2010 15:32

Дуже цікаво, а працівники Вашого банку стверджують що отримувати виписку на мейл по дрім кард - НЕ МОЖЛИВО, Напишіть будь-ласка детальніше, як це можна зробити. І якщо це можливо - доведіть до відома працівників. ДУЖЕ потрібна штука!

Дуже цікаво, які ж це працівники, не дасте натяк для адресного впливу? :) Втім, як уже обіцяв, сьогодні направимо додатковий інструктивний матеріал по мережі, до того ж, є думка створити на сайті "довідник клієнта" за запитами, що лунають тут та в телефонних зверненнях.
Детально про процедуру: на Вашому відділенні звертаєтеся до менеджера з проханням роздрукувати Вам примірник універсальної заяви - вона передбачає всі можливі операції та сервіси, обираєте "Прошу надавати щомісячну виписку на адресу електронної пошти:" і вказуєте адресу.

Розкажу про одну поки-що маленьку проблему по даній картці. Я досить часто купую товар і розраховуюсь карткою, але інколи товар приходиться і вернути. Так от: купив 17.07 товар, відбулось блокування на картці, в цей же день (за три години) його вернув в магазин назад. По виписці списання з рахунку не відбулось. Однак баланс на карточці та по рахунку тепер відрізняється на відповідну суму.

На жаль, дана ситуація виникла через некоректну обробку процедури reversal торгівельною точкою, якби все було виконано як треба, блокування (холд), мали б бути зняті по факту скасування операції оплати. Такі "завішані" блокування автоматично розблоковуються у нас через 30 діб, тож наступного разу зверніть увагу касиру щоб провів операцію відміну відповідно до інструкції або проконсультувався зі своїм банком еквайром.

ще будь-ласка проясніть ситуацію (можливо дасте якісь ссилки): проценти нараховуються на залишок на рахунку чи на залишок на картці.? якщо я розрахувався карткою в пятницю, гроші списали з рахунку в середу, - то за період з пятниці до середи проценти капають чи ні?
Наперед вдячний.

Відсотки нараховуються на залишок коштів на рахунку (тобто ті, що обліковуються у банку). З Вашого прикладу, витрачені у п"ятницю кошти одразу зменшать доступний витратний ліміт, проте з рахунку бідіть утримані наступного тижня (у Вас - в середу), тож за весь цей час нараховуватимуться відсотки на залишок до утримання.
Van Golo

Подякував: 5 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 09 сер, 2010 18:08

Re

Van Golo написав:
Дуже цікаво, а працівники Вашого банку стверджують що отримувати виписку на мейл по дрім кард - НЕ МОЖЛИВО, Напишіть будь-ласка детальніше, як це можна зробити. І якщо це можливо - доведіть до відома працівників. ДУЖЕ потрібна штука!

Дуже цікаво, які ж це працівники, не дасте натяк для адресного впливу? :) Втім, як уже обіцяв, сьогодні направимо додатковий інструктивний матеріал по мережі, до того ж, є думка створити на сайті "довідник клієнта" за запитами, що лунають тут та в телефонних зверненнях.
Детально про процедуру: на Вашому відділенні звертаєтеся до менеджера з проханням роздрукувати Вам примірник універсальної заяви - вона передбачає всі можливі операції та сервіси, обираєте "Прошу надавати щомісячну виписку на адресу електронної пошти:" і вказуєте адресу.

Розкажу про одну поки-що маленьку проблему по даній картці. Я досить часто купую товар і розраховуюсь карткою, але інколи товар приходиться і вернути. Так от: купив 17.07 товар, відбулось блокування на картці, в цей же день (за три години) його вернув в магазин назад. По виписці списання з рахунку не відбулось. Однак баланс на карточці та по рахунку тепер відрізняється на відповідну суму.

На жаль, дана ситуація виникла через некоректну обробку процедури reversal торгівельною точкою, якби все було виконано як треба, блокування (холд), мали б бути зняті по факту скасування операції оплати. Такі "завішані" блокування автоматично розблоковуються у нас через 30 діб, тож наступного разу зверніть увагу касиру щоб провів операцію відміну відповідно до інструкції або проконсультувався зі своїм банком еквайром.

ще будь-ласка проясніть ситуацію (можливо дасте якісь ссилки): проценти нараховуються на залишок на рахунку чи на залишок на картці.? якщо я розрахувався карткою в пятницю, гроші списали з рахунку в середу, - то за період з пятниці до середи проценти капають чи ні?
Наперед вдячний.

Відсотки нараховуються на залишок коштів на рахунку (тобто ті, що обліковуються у банку). З Вашого прикладу, витрачені у п"ятницю кошти одразу зменшать доступний витратний ліміт, проте з рахунку бідіть утримані наступного тижня (у Вас - в середу), тож за весь цей час нараховуватимуться відсотки на залишок до утримання.

Дякую за дуже точну та оперативну відповідь. Як тільки приїду з відпустки - зразу напишу заяву, перевірим чи працює :). А натяк вже був у моєму попередньому пості (думаю ще не так багато клієнтів мають дрім кард, в моєму тільки до 10).
andriyl

Подякував: 82 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 сер, 2010 22:31

eromeo написав:Интересное предложение от банка (случайно увидел на их сайте):
"DREAMCARD SAVINGS" - сберегательная платежная карта с начислением 15% на остаток средств, бесплатным снятием в банкоматах и отделениях, возвратом 1% от потраченных при оплате товаров и услуг средств.
Кто-то может рассказать подробнее?
В каких банках, кроме Прокредита и Астры, есть возврат средств на карту?
http://www.astrabank.ua/ua/individuals/paycards/DreamCard.html

Маю я карту ДрімКард, оформлював в відділенні на Мазепи в червні. На жаль, я так і не отримав виписки на липень. Кешбеку я в очі не бачив, також мені не нарахували проценти.

Але найцікавіше ось що - менеджер не чув про таку картку взагалі, і годину мені її оформляв. Коли я вирішив її закрити, втомившись від чудової якості роботи банку - він не знав як її закривати...йому знадобились 2! дні щоб дізнатись і мені перетелефонувати. Про дрібниці типу порушення термінів видачі картки я навіть не буду говорити. Маю схожий негативний досвід з Південкомбанком, і маю враження що малі банки просто не мають хорошого персоналу дуже часто.
AleXXB

Повідомлення Додано: Чет 12 сер, 2010 10:11

AleXXB написав:
eromeo написав:Интересное предложение от банка (случайно увидел на их сайте):
"DREAMCARD SAVINGS" - сберегательная платежная карта с начислением 15% на остаток средств, бесплатным снятием в банкоматах и отделениях, возвратом 1% от потраченных при оплате товаров и услуг средств.
Кто-то может рассказать подробнее?
В каких банках, кроме Прокредита и Астры, есть возврат средств на карту?
http://www.astrabank.ua/ua/individuals/paycards/DreamCard.html

Маю я карту ДрімКард, оформлював в відділенні на Мазепи в червні. На жаль, я так і не отримав виписки на липень. Кешбеку я в очі не бачив, також мені не нарахували проценти.

Але найцікавіше ось що - менеджер не чув про таку картку взагалі, і годину мені її оформляв. Коли я вирішив її закрити, втомившись від чудової якості роботи банку - він не знав як її закривати...йому знадобились 2! дні щоб дізнатись і мені перетелефонувати. Про дрібниці типу порушення термінів видачі картки я навіть не буду говорити. Маю схожий негативний досвід з Південкомбанком, і маю враження що малі банки просто не мають хорошого персоналу дуже часто.

Опыт с ЮКБ негативный потому что их перевели на новый проц. центр и за короткие строки нельзя быстро переучиться...тоже долго открывал карту, но все было весело и я не жалею потраченное время.

Прийдите в отделение и возьмите выписку и все там увидите...не компетентный персонал это стандартное явление в наше время...
ПозитифчеГ

Подякував: 1 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 сер, 2010 22:27

Банкомат на площі Перемоги в Києві має функцію прийому грошей, хоча на офіційному сайті написано, що немає... Режим роботи: цілодобово, а не 10:00 до 06:00 Представники банку виправте дані на сайті :D
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 17 сер, 2010 21:42

Несколько вопросов к тем кто открывал депозит в этом банке:
1. Как часто меняется процент и как вы об этом узнаете?
(Проежал мимо центр. ОПЕРУ в Киеве во всю длину здания ставка 20 %
На сайте таких ставок не нашел :?
В депозитных программах на сайте одни ставки, в депозитном калькуляторе другие :shock:
А как платят?
2. При відкритті ощадного карткового рахунку базовими лімітами активності картки є:

отримання готівки – еквівалент 200 USD на день
розрахунки в POS-терміналах – 20 000 UAH на день

Можно уменьшить карточный лимит?
Sergiys2009

Подякував: 42 раз.
Подякували: 17 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 сер, 2010 23:04

Sergiys2009 написав:Несколько вопросов к тем кто открывал депозит в этом банке:
1. Как часто меняется процент и как вы об этом узнаете?
(Проежал мимо центр. ОПЕРУ в Киеве во всю длину здания ставка 20 %
На сайте таких ставок не нашел :?
В депозитных программах на сайте одни ставки, в депозитном калькуляторе другие :shock:
А как платят?
2. При відкритті ощадного карткового рахунку базовими лімітами активності картки є:

1. За последние 7 месяцев проценты поменяли один раз. Узнал на сайте.
2. Лимит не уменьшал, Не знаю.
l_s_v

Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 сер, 2010 09:16

да
Van Golo

Подякував: 5 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 сер, 2010 09:33

Van Golo написав:

да

но можно и увеличить...
ПозитифчеГ

Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 сер, 2010 12:37

Увеличивать писали НЕ нужно, банк за сохраность средств ответсвенности НЕ НЕСЕТ :(
Sergiys2009

Подякував: 42 раз.
Подякували: 17 раз.

Профіль

#<1 ... 1415161718 ... 257>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор