Идеи: портфель-2010 (архив)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Фондовий ринок
  #<1 ... 12531254125512561257 ... 2573>
Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2010 13:34

ква, ни одну бумагу мы не шортим.
второе, стирол мы не продавали
три, не участвуем никогда в загоняле или погоне кого-то куда-то
это для местных барыг..- куклов , их загоны
как был загон так и будет отгон, вытрусят, запостят новости и обратно вернут
bobik_investor

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2010 13:35

или вы собрались закрыть фондовый рынок?
bobik_investor

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2010 13:55

да ладно, вже Вам, влаштували тут баталію через якісь там мін. лоти. Краще давайте обсудим, результати стат даних і як вони можуть вплинути? Вже проскакувало десь вище, що обидва варіанти будуть позитивні для ринку (Мейджик), і що може вийти нейтрально (як прогнозували аналітики) (вже точно не пригадую чия це була версія, сорі :( ). Може в когось є ще якісь варіанти, щодо впливу статистики зокрема на нас (бо дивлюсь фьючі по ДОУ і СиП трохи присідають :( )???
mishOK

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2010 13:59

То ,что сейчас происходит называется вытряхивание остатков,при растуших неграх вытрушивали как могли по полной,а сейчас при красном фьюче и падающей нефти и Раши ,процесс идет тяжело.И графики это тоже показывают. Я еще больше закрепился в уверенности на рост. :D
Спекуль35

Подякував: 11 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2010 14:09

Мое мнение такое. Если стата будет плохая, то это будет поводом для какой-то коррекции у амеров. Во-первых просится уже из-за долгого роста, причем и в комодитиз и в злате.
Во-вторых нарисовалось какое-то подобие разворотной модели на вершине.
В третьих - заседание FOMC только 3 ноября - как раз есть время для небольшой коррекции.
Если сегодня будет хорошая черная свеча - то точно скорректимся.
Насколько глубоко - другой вопрос.
Ну а если хорошая стата - то подрастем до след. сопротивления - 1170-1175.

Я думаю - УХа должен сходить на 1700

Пока нерезовские деньги не появятся - нормально расти не будем. Так и будут трусить туда-сюда
komtex38

Подякував: 26 раз.
Подякували: 48 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2010 14:12

[quote="mishOK"]да ладно, вже Вам, влаштували тут баталію через якісь там мін. лоти. Краще давайте обсудим, результати стат даних і як вони можуть вплинути? Вже проскакувало десь вище, що обидва варіанти будуть позитивні для ринку ([b]Мейджик[/b]), і що може вийти нейтрально (як прогнозували аналітики) (вже точно не пригадую чия це була версія, сорі :( ). Може в когось є ще якісь варіанти, щодо впливу статистики зокрема на нас (бо дивлюсь фьючі по ДОУ і СиП трохи присідають :( )???[/quote] А что денные с закордона снова оказывают на нас влияние?
alex10
2

Подякував: 2653 раз.
Подякували: 2061 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2010 14:19

alex10 написав:
mishOK написав:да ладно, вже Вам, влаштували тут баталію через якісь там мін. лоти. Краще давайте обсудим, результати стат даних і як вони можуть вплинути? Вже проскакувало десь вище, що обидва варіанти будуть позитивні для ринку (Мейджик), і що може вийти нейтрально (як прогнозували аналітики) (вже точно не пригадую чия це була версія, сорі :( ). Може в когось є ще якісь варіанти, щодо впливу статистики зокрема на нас (бо дивлюсь фьючі по ДОУ і СиП трохи присідають :( )???
А что денные с закордона снова оказывают на нас влияние?

не пригадую і дня коли не впливали!!! Згадайте, або ж підніміть дані по торгам і рухам на УБ за ост. два тижні з 15-30 до 15-40!!!
mishOK

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2010 14:20

komtex38 написав:Мое мнение такое. Если стата будет плохая, то это будет поводом для какой-то коррекции у амеров. Во-первых просится уже из-за долгого роста, причем и в комодитиз и в злате.
В третьих - заседание FOMC только 3 ноября - как раз есть время для небольшой коррекции.

Пока нерезовские деньги не появятся - нормально расти не будем. Так и будут трусить туда-сюда

З виділеним можна погодитись, врах. і той пост який зранку Боб висвітив (комент Тройки).
mishOK

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2010 14:31

ггг
жостка
все подвисло и никто не знает как пральна читать стату :lol:

ща куда пробьет
Востаннє редагувалось Maxgreen в П'ят 08 жов, 2010 14:33, всього редагувалось 1 раз.
Maxgreen

Подякував: 236 раз.
Подякували: 233 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2010 14:33

komtex38 написав:Мое мнение такое. Если стата будет плохая, то это будет поводом для какой-то коррекции у амеров. Во-первых просится уже из-за долгого роста, причем и в комодитиз и в злате.

последние деньги нереозов на бирже в акции были еще в 2008 году... все остальное, это не нерезидент иностранец, а это всякие СП и тому подобное отрктое драгоном, фойлом и так далее , которое зарегистрировано на кипре... то есть компания того кто сидит здесь в украине и клацает на кнопочки.

я же кидал вчера данные что в ОВДП нерезов всего 9 млрд. грн... при обращении в четверть трилиона гривен...

вопрос знатокам, какой нерез? о чем вы? какую лапшу вам уже торговци вешают... уже один кукл вчера отписал , постил тоже ссылку.... все деньги что здесь есть местные...
Востаннє редагувалось bobik_investor в П'ят 08 жов, 2010 14:37, всього редагувалось 1 раз.
bobik_investor

#<1 ... 12531254125512561257 ... 2573>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє