Вообще, в КПБ, если не ошибаюсь, все вклады с пополнением работают по одному правилу: пополняй когда и скока хошь, но последние 3 месяца низзя.[/quote]
Ну то же самое- последние 3 месяца наступят не скоро, так что вопрос отвечен позитивно
|
|
Намагався "поріднитися" з банком, почавши з карткового рахунку і депозиту "Клубний капітал". Операціоністка клацала на компьютері 2години, договорів так і не оформила, попросила прийти завтра, бо оформлення займе "дуууууууже довго". Звісно "завтра" я вже не прийшов. Львівське відділення на вул. Володимира Великого.
Востаннє редагувалось Mirax в Суб 30 жов, 2010 10:17, всього редагувалось 1 раз.
..ВЫ не пробовали позвать начальника отделения или начальника отдела розничных продаж.? ..оформление данного депозита занимает 30 минут....(в трех программах).... ...остальные депозиты оформляются в одной программе...10-15 минут...))) из за нерадивых сотрудников банк теряет клиентов.....а самое дорогое в любом бизнесе ...это клиенты недавно пришлось мне увольнять одного нерадивого сотрудника.... причина.... ( некорректное отношения к клиентам) Новини
Версія для друку Підсумки програми заохочення «Осінній CONTACT» Кредитпромбанк підвів підсумки програми заохочення «Осінній CONTACT». За її результатами найбільш активні клієнти отримали від системи грошових переказів «CONTACT» і Кредитпромбанку 44 приємні сюрпризи. Нагадаємо, що програма проводилась у період з 1-го до 19-го вересня в усіх установах банку. Звертаємо Вашу увагу на те, що подібні програми заохочення проводитимуться й надалі, тому слідкуйте за анонсами, щоб здобути шанс отримати свій сюрприз.
Упс... А когда на Борщаговке закрыли? Я там где-то месяц назад был... Никто ничего не сказал... Я там проезжаю по Окружной часто и мне было удобно туда заезжать деньги снимать... Хм... Это Вы о чем ?
Кроме классического, все пополняемые. http://www.kreditprombank.com/ua/person ... ions/types и нажмите "Порівняння умов депозитних вкладів" dobrynya
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||