|
Цены на недвижимость: резкий, или плавный обвал? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 11 лис, 2010 17:57
Чи можу я сумувати Досягнення Великого Гуру в табличку
Якщо не дай бог я помилюсь , то Гуру мене великодушно виправить
Отже
термін______________Тип діяльності____вкладенно______дохід
09-2008 по 11-2010____фондовий ринок__200 000 грн_____1 000 000 грн
09-2008 по 11-2010____депо + спекуляції__???????_____120 000 - 160 000 доларів ( 70%)
09-2008 по 11-2010____магазин________70 000 доларів_____20 000 доларів
09-2008 по 11-2010____бізнес________1 доля( 50 000 )_____2 долі(100 000 )
Всього_____________________________________________310 000 - 350 000
Дочка народилась в Гуру в 19 років
квартира однокімнатна - спадщина ( була продана в 2008 приблизно за 100 000 доларів )
дача ________________спадщина
До кризи в Святійшого і непогрішимого було
трьохкімнатна
дача
два авто ( які під час кризи з великих заробітків були поміняні на кемрі і РАВ)
одна частка в бізнесі ( приблизно в 50 000 доларів )
магазин в 70 000 доларів)
Після кризи
дача відремонтована
трьохкімнатна квартира
магазин залишився як і був
частка в бізнесі збільшилась до 100 000
Я все правильно написав
Якщо щось не правильно , то Ви мене великодушно пробачте і Виправіть , вся справа в тому о достойніший , що крім мене нікого більше не зацікавили Ваші фантастичні досягнення. Все напевно тому , що щось у Вас не зходиться . Особисто я не можу пояснити куди з Ваших статків ділись всі кошти які Ви заробили під час кризи , а це по моїм нікчемним розрахункам приблизно 300 000 доларів . Зверніть свій священний погляд на цю табличку
До кризи ______________________Після кризи
квартира ( спадщина)_____________продана за 100 000
дача поломана__________________відремонтована нехай за 30 000
трьохкімнатна___________________залишилась
авто1__________________________обміняне на дорожче ( нехай за 15 000 доларів)
авто2__________________________обміняне на дорожче ( нехай за 15 000 доларів)
магазин________________________залишився в первісному вигляді
доля в бізнесі___________________збільшилась на 40 000
Таким чином мій нікчемний розум фіксує слідуюче
1 Продана квартира за 100 000 і за ці гроші відремонтована дача+ поміняні автомобілі
2 Ніде не видно кудиж ділись 300 000 - 350 000 зароблені під час кризи.
Ви напевно збрехали або помилились о найрозумніший випукник фіз-мату , кандидат технічних наук , батько в 19 років 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 11 лис, 2010 18:04
Варіантів може бути багато , але реальна відповідь буде слідуюча
______умова____________________________________дія швидкість викупу більша за швидкість добудови_____всі кошти від продажу + кредитні ресурси швидкість викупу =швидкості забудови ____________тільки кошти від продажу швидкість викупу менша швидкості забудови _______тільки та частка коштів яка позволить будувати ____________________________________________продане
9868 сделок за 10 месяцев 2010 года из них 7943 вторичка, 1925 первичка. Данные эти я теперь собираю из официальных источников и регулярно обновляю. Из официальной статистики известно, что 45% сделок единички и 40% двойки. Средняя площадь 35-40 метров/кв, а не 60. дальше мне не совсем понятен ваш вопрос, но предположу следующие, если строителям не за, что достраивать - то куда они потратили средства инвесторов, а это (опять открытые источники) на сегодняшний день 18 ярдов грн. Этого опять мало? Пусть достроят то за, что им УЖЕ ЗАПЛАТИЛИ
Шановний
Якщо будівельникам заплатили , то вони звичайно будують і саме це я Вам пробував довести.
Таким чином якщо добудовується те що оплачено , то комусь вигідно це оплачувати , а інвестори це ж не марсіани , це наші , українці. Тому ще раз звертаю Вашу увагу
Будівельники будують з швидкістю оплати їм грошей. Будівельників не цікавить за чиї гроші вони будують . Для них що спекулянт , що бомж - все одно . Нам платять - ми будуємо. Якщо нам заплатили за 4 млн кв м ми збудуємо 4 млн кв м , заплатите за 10 млн кв м - збудуємо 10 млн кв м . Все.
Отже ми збудували в Києві на сьогодні за 2010 0,4 млн кв м , за скільки нам заплатили
За 2000 шт х 50 кв м = 100 000 кв м
Чи може всетаки нам заплатили за всі 400 000 кв м 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 11 лис, 2010 18:10
budivelnik написав:Я все правильно написав
Нет. Твой интеллект не позволяет прочесть. Если вдруг удается такое. то повторить прочитанное - уже никак... Опять какое-то вранье...
Потом на этом вранье вы строите другие таблички... Как вы думаете, а что в них????
Посл этого делаете (точнее пытаетесь) сделать выводы...
Неверен изначальный подход - ВАШЕ ПЕРВОНАЧАЛЬНОЕ ВРАНЬЕ...
Откуда вы взяли что в магазин было вложено 70 тыс. - приведите цитату...
Откуда вы взяли что он принес доход 20 тыс?
Откуда вы взяли доход от бизнеса 100 тыс???
Куда вы дели часть прибыли??? Я купил намного больше.
А то в магазин вложено в верхней таблице 70 тыс, а внизу вывод - магазин остался такой как был... Странновато звучит.
Вы не в состоянии даже свои данные привести - куда вам до понимания??
Короче тест на интеллект не пройдет - переэкзаменовка - пишите как есть без искривлений и своих додумок - не получается это у вас, не вышли...
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лис, 2010 18:24
приехали, настроили типа элитки, просят за нее как на манхеттене)))
кудыж тепереча деваться - в аренду, если будут брать канечна
ох и застряли же капыта плотно)))
Элитные дома Киева превращаются в доходные Девелоперы начали развитие новых форматов элитного жилья в Киеве - доходных домов. Об этом сообщили в пресс-службе Knight Frank LLC Ukraine.
По их словам, в Киеве наметилась тенденция переориентации ряда планируемых и строящихся жилых объектов в проекты доходных домов.
"Ряд девелоперов изменили концепции своих жилых проектов, учитывая особенности текущего спроса. Так, "К.А.Н. Девелопмент" отказалась от продаж квартир ЖК «Diamond Hill» в пользу сдачи их в аренду", - говорится в сообщении
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лис, 2010 18:27
jde написав:budivelnik написав:Я все правильно написав
Нет. Твой интеллект не позволяет прочесть. Если вдруг удается такое. то повторить прочитанное - уже никак... Опять какое-то вранье... Потом на этом вранье вы строите другие таблички... Как вы думаете, а что в них???? Посл этого делаете (точнее пытаетесь) сделать выводы... Неверен изначальный подход - ВАШЕ ПЕРВОНАЧАЛЬНОЕ ВРАНЬЕ... Откуда вы взяли что в магазин было вложено 70 тыс. - приведите цитату... Откуда вы взяли что он принес доход 20 тыс? Откуда вы взяли доход от бизнеса 100 тыс??? Куда вы дели часть прибыли??? Я купил намного больше. А то в магазин вложено в верхней таблице 70 тыс, а внизу вывод - магазин остался такой как был... Странновато звучит. Вы не в состоянии даже свои данные привести - куда вам до понимания?? Короче тест на интеллект не пройдет - переэкзаменовка - пишите как есть без искривлений и своих додумок - не получается это у вас, не вышли...
О святий вічно пускаючий слину на монітор гуру Я розумію що мої скромні спроби задокументувати Ваші подвиги це піщинка в пустелі Сахара тому прошу звенути свій погляд на деякі речі , які настільки прості що Ваш витончений розум не в стані їх осягнути Неверен изначальный подход - ВАШЕ ПЕРВОНАЧАЛЬНОЕ ВРАНЬЕ... Откуда вы взяли что в магазин было вложено 70 тыс. - приведите цитату...
Я не казав що Ви вкладали в магазин , я казав що з Ваших слів він коштує приблизно 70 000 і яким був до кризи таким і залишився , ось цитата До кризи ______________________Після кризи магазин________________________залишився в первісному вигляді
Откуда вы взяли что он принес доход 20 тыс? Откуда вы взяли доход от бизнеса 100 тыс???
Ви напевно забули о найчесніший про те що писали в повідомленнях які стар модератор , але мені все одно , я знав що не зможу задовільнити Ваші побажання , тому створюючи табличку нижайше Вас просив внести свої коригування бажано коректним тоном , щоб навколишні осли і ослихи яких Ви так зневажаєте за їхню тупість і відсталість не змогли побачити глибини Вашого презирства до них. Куда вы дели часть прибыли??? Я купил намного больше.
Я на жаль не був удостоєний спостерігати за Вашими височайшими покупками на сумму в 300 000 доларів , тому можливо Ви згадаєте про перстні з діамантами , або про чарівних гурій які відплили від київської набережної з своїми ствками по 400 баксиків за дві години
Якщо Ви будете ВВажати за потрібне , то Ви поповните скарбницю моїх знань Ваши досягненнями про які я ще не чув.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 11 лис, 2010 18:54
budivelnik написав:Я не казав що Ви вкладали в магазин , я казав що з Ваших слів він коштує приблизно 70 000 і яким був до кризи таким і залишився , ось цитата
Покажите мне мои слова - ссылку пожалуйста. Он не был такми до кризиса - в него прилично сложено... Все? Все остальное можно и не читать???
Ссылку жду...
Ну а свою структуру трат описывать тут не намерен и так достаточно много указал...
-
jde
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лис, 2010 19:01
jde написав:budivelnik написав:Я не казав що Ви вкладали в магазин , я казав що з Ваших слів він коштує приблизно 70 000 і яким був до кризи таким і залишився , ось цитата
Покажите мне мои слова - ссылку пожалуйста. Он не был такми до кризиса - в него прилично сложено... Все? Все остальное можно и не читать??? Ссылку жду... Ну а свою структуру трат описывать тут не намерен и так достаточно много указал...
Світоч думки і гуру фінансових операцій , намолодший батько і так далі.... Гляньте ще раз на мою табличку і Вашому погляду відкриються сокровенні таємниці про які Ви самі не здогадуєтесь budivelnik Додано: Чт 11 Лис, 2010 16:57 Якщо щось не правильно , то Ви мене великодушно пробачте і Виправіть , вся справа в тому о достойніший , що крім мене нікого більше не зацікавили Ваші фантастичні досягнення. Все напевно тому , що щось у Вас не зходиться . Особисто я не можу пояснити куди з Ваших статків ділись всі кошти які Ви заробили під час кризи , а це по моїм нікчемним розрахункам приблизно 300 000 доларів . Зверніть свій священний погляд на цю табличку До кризи ______________________Після кризи квартира ( спадщина)_____________продана за 100 000 дача поломана__________________відремонтована нехай за 30 000 трьохкімнатна___________________залишилась авто1__________________________обміняне на дорожче ( нехай за 15 000 доларів) авто2__________________________обміняне на дорожче ( нехай за 15 000 доларів) магазин________________________залишився в первісному вигляді доля в бізнесі___________________збільшилась на 40 000
Як бачите я ще за пів години до того як Ви не розібрались з своїми статками стверджував що Ваш магазин не змінився під час кризи і був отриманий Вами до кризи.
Що ще не ясно найчеснішому
Бо мені всет аки не ясно , куди Ви засунули 300 000 доларів , або не дай боже у Вас їх хтось вкрав , але моя думка полягає в тому , що найясніший трошички помилився. думаю що не більше ніж на три нолика  Але це дрібниця , ну стане з 300 000 -- 300 , хіба це втрата для малюючого райдужні цифри і вірячого в їх істинність.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 11 лис, 2010 23:38
budivelnik написав:магазин________________________залишився в первісному вигляді
Тебе надо 5 раз читать - он не остался в том же самом виде - В НЕГО ДОВЛОЖИЛ ДЕНЬГИ!!!!
В ОБОРОТ!!! Что не ясно???
Откуда ты взял что он не изменился???
Ссылку дашь???
Вторую ссылку которую вчера обещал...
О пятикратном снижении строительства напомнить? Ты сейчас строишь 120 квадратов в год - так что не отсвечивай...
-
jde
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 лис, 2010 12:16
budivelnik написав:Варіантів може бути багато , але реальна відповідь буде слідуюча
______умова____________________________________дія швидкість викупу більша за швидкість добудови_____всі кошти від продажу + кредитні ресурси швидкість викупу =швидкості забудови ____________тільки кошти від продажу швидкість викупу менша швидкості забудови _______тільки та частка коштів яка позволить будувати ____________________________________________продане
9868 сделок за 10 месяцев 2010 года из них 7943 вторичка, 1925 первичка. Данные эти я теперь собираю из официальных источников и регулярно обновляю. Из официальной статистики известно, что 45% сделок единички и 40% двойки. Средняя площадь 35-40 метров/кв, а не 60. дальше мне не совсем понятен ваш вопрос, но предположу следующие, если строителям не за, что достраивать - то куда они потратили средства инвесторов, а это (опять открытые источники) на сегодняшний день 18 ярдов грн. Этого опять мало? Пусть достроят то за, что им УЖЕ ЗАПЛАТИЛИ
Шановний Якщо будівельникам заплатили , то вони звичайно будують і саме це я Вам пробував довести. Таким чином якщо добудовується те що оплачено , то комусь вигідно це оплачувати , а інвестори це ж не марсіани , це наші , українці. Тому ще раз звертаю Вашу увагу Будівельники будують з швидкістю оплати їм грошей. Будівельників не цікавить за чиї гроші вони будують . Для них що спекулянт , що бомж - все одно . Нам платять - ми будуємо. Якщо нам заплатили за 4 млн кв м ми збудуємо 4 млн кв м , заплатите за 10 млн кв м - збудуємо 10 млн кв м . Все. Отже ми збудували в Києві на сьогодні за 2010 0,4 млн кв м , за скільки нам заплатили За 2000 шт х 50 кв м = 100 000 кв м Чи може всетаки нам заплатили за всі 400 000 кв м 
В такие моменты у меня возникает один вопрос - вы специально это делаете?
С 2008 года, ни кто строителям и гроша ломанного не даст. Речь идет о том, что сей час сдается то за, что было ПОЛНОСТЬЮ заплачено в 2004-5-6 году на 100% так называемыми "инвесторами". Сегодня по Украине недостроев, по которым проведена 100% предоплата на 18 миллиардов гривен - СТРОИТЕЛЯМ ЗАПЛАТИЛИ - ОНИ НЕ ПОСТРОИЛИ. Строителям сей час не платит ни кто и платить не будет - потому, что они не выполнили взятые на себя обязательства - обманули покупателей.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 12 лис, 2010 12:47
По данным аналитиков, стоимость жилья эконом-класса снизилась на 1% - до 9881 грн./кв. м
http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2010/11/12/216573
Прогноз в моей подписи сбылся, можно считать.
Происходит плавное снижение цен на жилую недвижимость.
Весной 2011 увидим 850$/м2. Не исключаю вариант резкого снижения в весенний период 2011 г. т.к. желания и возможности уравновесятся в цене на м2.
Длительный боковой тренд показал бесперспективность ожидания роста цен на недвижимость, по моему мнению, в период до 2 лет, примерно. И это понимание в свою очередь подсказывает единственно правильное решение в такой ситуации.
На РН развитых кап.стран таких затяжных боковых трендов не наблюдается во время падения рынка, потому, что его участники прекрасно понимают, что время - деньги.
У нас решили все-таки проверить теорию на себе, ну и попутно опыт других стран (тоже на себе, конечно). Результат в итоге один и тот же, но потери разные. 
-
shengen09
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему