хуторянка написав:хуторянка написав:liberazerate
посмотрим
ну и...........
Я удивлен... информация-то не личная
|
|
Я удивлен... информация-то не личная
товарищ по качеству вроде сказал....но воды. а теперь конкретика-какова сумма докапитализации?
уставной капитал планируется увеличить на 115 млн. грн.
Вітаю, шановні! Не сприймайте мій сарказм як неповагу. Розцінюю вас, як вітчизняний сучасний банк, який відкритий та прозорий для клієнтів. Це вимагає деяких дій з інформування з вашої сторони. Інакше виглядає, ніби за язика тягнуть... і банк якийсь мутний, кишеньковий, бізнес групи... Ну а похвалу краще все-таки від клієнтів отримувати а не самі собі писати Знову ж таки без образ - це не звинувачення а примітка. [quote="Quality UBG"]Доброго вечора!
Не дивлячись на те, що це не офіційний орган комунікації, Ви маєте змогу на даному форумі отримати відповіді на всі запитання і допомогу, якщо це потрібно. Причому у якнайшвидші терміни. Навряд чи Ви знайдете такого рівня зворотній зв'язок від будь-якого іншого банку. ................................................................................................................................................................................. за что уважаем и доверяем(свои сбережения) Так, я хвалил ))) Не знаю, как в дальнейшем сложится судьба банка, но то что они в кризис отдавали депозиты, в отличии от надежного Привата, большой плюс...
Кроме того, связь на форуме работает практически сразу, был случай убедится. Поэтому насчет, обслуживание пять баллов, отклики на любые проблемы или вопросы практически сразу. И самое главное, вопросы действительно решаются быстро... Насчет их группы бизнес, имел как- то удовольствие с ними работать ( бетонный завод ) кстати еще до кризиса, и впечатления не плохие... Кроме того и СТО пользуюсь, страховой тоже, проблем не было... Вопрос, что мутное ? Все видно вроде ))). С Ув. Алексей.
уже тестируем
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||