Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 2122232425 ... 44>
Повідомлення Додано: Чет 26 тра, 2011 15:47

Re: Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми.

Я буду як Ви по пунктах:
1. Ваші будинки не у Львові.
2. Не рівняйте кільцеву за 150 метрів а квартальну 20 метрів. Та і є вулички під будинком по яких за день кілька машин щоб проїхало.
Я не подаю себе екологом. але смисл тоді особняка якшо він біля траси, яка сьогодні не завантажена ( я підозрюю то один з ваших маркетингових аргументів ) а завтра буде завантажена бо щось там біля євростадіону не так виходить..ну ви розумієте.

Шумоізоляція:
Я про спарені будинки хотів почути. Про перегородки міжкімнатні ситуація зрозуміла.
Мене цікавить чи чутимуть у Вас сусіди одні одного.
Можна навіть з прикладами - децибели чи побутові пристрої )
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 тра, 2011 17:41

galician написав:Я буду як Ви по пунктах:
1. Ваші будинки не у Львові.

Ну і що ?
2. Не рівняйте кільцеву за 150 метрів а квартальну 20 метрів. Та і є вулички під будинком по яких за день кілька машин щоб проїхало.
Я не подаю себе екологом. але смисл тоді особняка якшо він біля траси, яка сьогодні не завантажена ( я підозрюю то один з ваших маркетингових аргументів ) а завтра буде завантажена бо щось там біля євростадіону не так виходить..ну ви розумієте.

Саме тому доступу до мене не має у всіх бажаючих щось розповісти . Всі розповідають рієлторам , а рієлтори отримують гроші за те що мені не потрібно спростовувати різного роду оповідання про дихаючі стіни , шкідливість бетону чи ще який брєд почерпнутив в великій клоаці під назвою інтернет.

На рахунок кільцевої дороги
Як я розумію , Вас хвилює такий параметр як загазованість
Внаслідок того газоподібні фракції які утворюються внаслідок вихлопу двигуна шляхом дифузії з величезною швидкістю перемішуються у газовій суміші під назвою повітря , то головним критерієм загазованості є
кількість цих вихлопів
площа на яку вони зозлітаються.

Тому в місті загазованість на порядок-два вища ніж на будь якій кільцевій дорозі на відстані в 150 м і далі.
Щоб Ви зрозуміли в цифрах
Довжина львівської кільцевої - 60-70 км .
Площа всього Львова - 180 км2
Питання
1 Як думаєте в скільки разів більше автотранспорту рухається вулицями міста , ніж в межах 1,2 км в одну і другу сторону від кільцевої ( ми отримуємо однакову площу розсіювання + не забудьте , внаслідок того що Львів оточений кільцевою то значна частина газів з кільцевої також потрапить в місто)
2 Чи відомо Вам , що рух автомобіля в режимі розгону/тормозіння має найменший ккд , а саме такий рух притаманний міському руху
3 Як вважаєте , що більше вплине на загазованість ,100 автомобілів які проїзжають на відстані в 150 м від Вас з швидкістю в 60-100 км на год чи ремонт сусідського запорожця ( як варіант прогрів зимою ) у Вас під вікнами ?

[/Шумоізоляція:
Я про спарені будинки хотів почути. Про перегородки міжкімнатні ситуація зрозуміла.
Мене цікавить чи чутимуть у Вас сусіди одні одного.
Можна навіть з прикладами - децибели чи побутові пристрої

Шумоізоляція - це питання досить цікаве.
Наприклад , якщо Ви по будь яких стінах замість одного шару гіпсокартону покладете два - то отримаєте додатково здається 34 децибели .
Таким чином , будь яке приміщення , в не залежності від того яка там первинна шумоізоляція - можна покращити . Все впирається в ціну.
Абсолютна шумоізоляція - це вакум , те що я написав про гіпсокартон - також досить добре , а якщо всередину цього ж гіпсокартону та ще й шар войлоку втиснути ( на клею , щоб не було місточків передачі звуку по кріпленню ) - то на мій погляд можна влаштовувати репетиції якогось ВІА в кімнаті.
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 3000 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 26 тра, 2011 17:58

Re: Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми.

Приємно, що ви стільки розписали але все рівно це не міняє ситуації.
Докупляючи собі будинок для проживання за містом я не розумію логіки купівлі котеджів які розміщені так близько до кільцевої дороги.
Припустімо так як Ви кажете, що гази одинакові і навіть в місто задуває більше.
Але ж і мабуть чути ті машини що їздять та й вночі мабуть їздять також.
В вас мабуть котеджі без ділянки - але якщо б жильці надумали собі посадити грядочку то їм безпечніше їсти полуниці ті що в травні продають і ранні кавуни.

Ну і про цікаве шумоізоляційне питання.
Ситуація наступна - в купленому котеджі у вас без додаткових гіпсокартонів і мінеральних ват клеяних до стіни - буде чути наприклад роботу радянського порохотяга? Це так сказати еталонний шум бо сучасні є тихенькі)
galician

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 тра, 2011 18:12

galician написав:Приємно, що ви стільки розписали але все рівно це не міняє ситуації.
Докупляючи собі будинок для проживання за містом я не розумію логіки купівлі котеджів які розміщені так близько до кільцевої дороги.
Припустімо так як Ви кажете, що гази одинакові і навіть в місто задуває більше.

1 Я будую не котеджі , я будую багатоквартирні будинки ( в сьогоднішньому варіанті з тих що продані - 6 квартир
1 однокімнатна на першому поверсі з дялянкою в 0,8 сотих
1 трьохкмнатна на 2 рівнях ( 2-3 поверх)
2 пятикімнатна на 3 рівнях (1-3) поверх
1 чотирьохкімнатна на 3 рівнях 1-3 поверх
1 чотирьохкімнатна на 4 поверсі а-ля мансарда з найнижчою точкою в приміщенні 2,4 і найвищою в 3,5
2 Сотка землі коштує від 2 тисяч доларів , розділити ділянку менше ніж на 2-4 сотки - навряд чи доцільно , ні сад ні ще щось там не посадити , а переплачувати 5-10 тисяч за горде слово власник ділянки - не всі згодні
3 Я позиціоную те що продаю , як найдешевший варіант серед новобудов.

Ну і про цікаве шумоізоляційне питання.
Ситуація наступна - в купленому котеджі у вас без додаткових гіпсокартонів і мінеральних ват клеяних до стіни - буде чути наприклад роботу радянського порохотяга? Це так сказати еталонний шум бо сучасні є тихенькі)

Вибачте , але на дурні запитання бувають тільки дурні відповіді.
1 Будинок , який здається в експлуатацію повинен відповідати будівельним нормам і по шуму також
2 Я здаю голі стіни в гіпсокартоні , якщо Ви прийдете до мене і висловите своє побажання перемалювати їх в малиновий колір в крапочку чи зробити якусь додаткову , навіть тільки для Вас зрозумілу звукоізоляцію - то за Ваші гроші я Вам її зроблю.
3 Третє і останнє
Міф про погану звукоізоляцію в нових будинках йде від того , що поки в будинку не має диванів/шаф/килимів/дверей і так далі , його стіни генерують ехо .Цеж своєрідний барабан ( стіна - тонка -велика перепонка )
Як тільки звук буде так би мовити вязнути у речах в квартирі , так відразу враження і поміняється.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 02 чер, 2011 08:28

Спеціально по ВАШОМУ МАГАЗИНУ спостерігаю за типовими квартирами - 29,3 м.кв, Франківський район, Володимира Великого, ("тихий район, вікна у двір, ліфт працює"), так от - ще в березні - менше 33 000 не було, зараз повно за 30 000 пропозицій. І не думаю, що 30 К - це остаточна ціна, якщо особливо гроші покажеш зразу. Так що , на мою думку, можна чекати.
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 чер, 2011 21:31

Ціни на нерухомість падають, при чому шаленими темпами. В порівнянні з груднем 2010 на 20%. На сьогоднішній день найдешевші квартири з вигодами є вже по 25000у.о., Однокімнатні хрущівки 28-35тис у.о., однокімнатні чешки 35-40тис.у.о.
Польські люкси від 1500у.о. за кв.м - в порівнянні з 2008(3000-3500у.о.) Єдине, що тримається в ціні - це земельні ділянки у Львові. За межами міста ринок перенасичений і продавці починають опускати ціни.
Тільки долар піднімиться до 9-10 грн., можна знову очікувати падіння цін на 15-20%.
Realtylviv

Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2011 07:06

Realtylviv
Казки про білого баранчика , особливо про однокімнатні хрущовки по 28000. Гостинки - згоден , кімнати в гуртожитках з спільною кухнею - згоден. Повноцінні квартири - ні .

Так що ссилочки на це житло в студію , а я особисто перевірю їх істинність.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2011 08:03

budivelnik написав:Realtylviv
Казки про білого баранчика , особливо про однокімнатні хрущовки по 28000. Гостинки - згоден , кімнати в гуртожитках з спільною кухнею - згоден. Повноцінні квартири - ні .

Та перестаньте останній тиждень проскакували 2чи3 квартири на Городоцькій, Ряшівській і Пасічній в основному. На даний момент продаються на Пасічній 2-х кімнатний хрущ 42 кв.м за 38000у.о. і на Франка за Польським консульством 42кв м -за 38000у.о. В пятницю бачив трьохкімнатну квартиру(особисто) на Ю. Липи( чешку) 7/9ц в посередньому житловому стані за 62000у.о. Ю.Липи -для тих хто не знає - ближній центр, 5хв їзди до оперного театру.
Востаннє редагувалось Realtylviv в Пон 13 чер, 2011 08:16, всього редагувалось 1 раз.
Realtylviv

Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2011 08:14

1 кім кв Наукова, 31,8 м кв, 1п, житл стан, балкон.
30 000 у.о
терміново!!!! Документи готові, ЧП.

!!! НАДЗВИЧАЙНО ТЕРМІНОВО !!!
Продам 2 кім. квартиру
по вул. Франка (район Загсу)
1/5 ц. 43/-/6 кв. м.
хор. житл. стан, шафа купе, вмонтована кухня, поміняна сантехніка, сигналізація, бр. двері, вікна в сад, можлива прибудова.
Ціна 38 000 у.о.

Продам 1кім.квартиру вул Шевченка(рясне) 9/9п,(район сш92)40/20/8, житловий стан, поруч школи і садочки, чистий продаж. Ціна 32000у.о.
Телефони не даю з етичних міркувань бо обєкти не мої. По кожному з обєктів можливий торг.
Realtylviv

Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2011 08:46

Realtylviv написав:

1 кім кв Наукова, 31,8 м кв, 1п, житл стан, балкон.
30 000 у.о
терміново!!!! Документи готові, ЧП.

!!! НАДЗВИЧАЙНО ТЕРМІНОВО !!!
Продам 2 кім. квартиру
по вул. Франка (район Загсу)
1/5 ц. 43/-/6 кв. м.
хор. житл. стан, шафа купе, вмонтована кухня, поміняна сантехніка, сигналізація, бр. двері, вікна в сад, можлива прибудова.
Ціна 38 000 у.о.

Продам 1кім.квартиру вул Шевченка(рясне) 9/9п,(район сш92)40/20/8, житловий стан, поруч школи і садочки, чистий продаж. Ціна 32000у.о.
Телефони не даю з етичних міркувань бо обєкти не мої. По кожному з обєктів можливий торг.

Є підтверджені дані, що приходячи з кешем власники таких оголошень роблять приємні знижки додатково.
galician

Профіль

#<1 ... 2122232425 ... 44>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор