Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 2223242526 ... 44>
Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2011 09:16

galician написав:
  Realtylviv написав:
  budivelnik написав:Realtylviv

Є підтверджені дані, що приходячи з кешем власники таких оголошень роблять приємні знижки додатково.

:wink: :!: Я 8 років займаюсь нерухомістю і бачив різне. Якщо продаж терміново(а зараз 50% терміново продаються)і клієнт приїджає на дорогому автомобілю і каже, що готовий купити обєкт хоч вже. То в основному власники стають лояльними до ціни і торгуються до 3-7% від вартості. Ринок перенасичений житлом, а покупців не так багато.
Realtylviv

Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2011 09:43

Realtylviv написав:
Казки про білого баранчика , особливо про однокімнатні хрущовки по 28000. Гостинки - згоден , кімнати в гуртожитках з спільною кухнею - згоден. Повноцінні квартири - ні .

Так що ссилочки на це житло в студію , а я особисто перевірю їх істинність.

1 кім кв Наукова, 31,8 м кв, 1п, житл стан, балкон.
30 000 у.о
терміново!!!! Документи готові, ЧП.

!!! НАДЗВИЧАЙНО ТЕРМІНОВО !!!
Продам 2 кім. квартиру
по вул. Франка (район Загсу)
1/5 ц. 43/-/6 кв. м.
хор. житл. стан, шафа купе, вмонтована кухня, поміняна сантехніка, сигналізація, бр. двері, вікна в сад, можлива прибудова.
Ціна 38 000 у.о.

Продам 1кім.квартиру вул Шевченка(рясне) 9/9п,(район сш92)40/20/8, житловий стан, поруч школи і садочки, чистий продаж. Ціна 32000у.о.
Телефони не даю з етичних міркувань бо обєкти не мої. По кожному з обєктів можливий торг.

Цікавий варіант
Про наявність обєктів - повідомили , про місцерозташування і ціну - повідомили , але можливості це перевірити - не дали .
Що за секрети ?
Обєкти не Ваші - без проблем , давайте телефони того , чиї це обєкти .
Зробите добру справу і собі і тій людині яка терміново хоче продати .
А поки що бачу що орієнтуєтесь на газетні обяви . Так завтра на паркані х__ер напишуть - полізите перевіряти ?
А 9 поверховий на Шевченка , через будинок від 92 школи - це гуртожиток , і то в обяві яку Ви приводите , там ціна чомусь 32 000 а не 28 000 , а коли реально прийдете купувати - отримаєте 38 000 - 40000.
А через 50 м від цього гуртожитку здана новобудова в експлуатацію 3 місяці тому , так там ціни чомусь від 900 стартують ( і то не на 1 кімнатні ).
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 3000 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2011 10:47

budivelnik написав:
  Realtylviv написав:

А 9 поверховий на Шевченка , через будинок від 92 школи - це гуртожиток , і то в обяві яку Ви приводите , там ціна чомусь 32 000 а не 28 000 , а коли реально прийдете купувати - отримаєте 38 000 - 40000.
А через 50 м від цього гуртожитку здана новобудова в експлуатацію 3 місяці тому , так там ціни чомусь від 900 стартують ( і то не на 1 кімнатні ).

На Шевченка - не гуртожиток, а панелька -40кв.м. Це мій обєкт і я його персонально оцінював. Реально 40кв.м за 32000у.о. - приходьте з грошима -клієнти ще спустять. Номер телефону не можу дати - бо це виглядатиме як реклама. Напишіть в приват я вам дам - мені не шкода. Практично кожного дня зявляються нові цікаві об'єкти і хрущівки по 28 тис. в тому ж числі.
Вчора дали квартиру на продаж на Дорошенка-Словацького на 1 поверсі в дворі з окремим входом. 22 кв.м з ремонтом -ціною в 28000у.о. (можливо під офіс) Так, що обєктів вистачає. Ціни впали і ще впадуть.
Realtylviv

Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2011 12:53

Realtylviv написав:
  budivelnik написав:
  Realtylviv написав:Realtylviv

На Шевченка - не гуртожиток, а панелька -40кв.м. Це мій обєкт і я його персонально оцінював. Реально 40кв.м за 32000у.о. - приходьте з грошима -клієнти ще спустять. Номер телефону не можу дати - бо це виглядатиме як реклама. Напишіть в приват я вам дам - мені не шкода. Практично кожного дня зявляються нові цікаві об'єкти і хрущівки по 28 тис. в тому ж числі.

1 Ви оцінили обєкт в 32 000
2 Ви не виставляєте його на відкритий продаж
3 При цьому як я зрозумів , Ви переконуєте власників обєкту , що так як ніхто не питає , то ціну потрібно спустити.

Як це називається ?
Чи просто пробуєте за бесцінь скупити користуючись довірою до себе клієнтів.

Вчора дали квартиру на продаж на Дорошенка-Словацького на 1 поверсі в дворі з окремим входом. 22 кв.м з ремонтом -ціною в 28000у.о. (можливо під офіс) Так, що обєктів вистачає. Ціни впали і ще впадуть.

Я з самого початку не сперичався про наявність гостинок по 28 000 , але був проти повноцінних однокімнатних по 28 000 .
Всетаки 22 м2 по 28 000 , це не 40 м2 по 32 000.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2011 13:52

Re: Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми.

Будівельник квартиру в рясне я рекламую у вашому магазині. І її ціна 32 тисячі, реально ніхто не спішить її купляти.
Realtylviv

Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2011 14:02

Realtylviv написав:Будівельник квартиру в рясне я рекламую у вашому магазині. І її ціна 32 тисячі, реально ніхто не спішить її купляти.

Отже спочатку
Обєкти - не мої
Потім
Не хочу давати телефон щоб не прийняли за рекламу
Тепер
Інформація в Вашому магазині :D
Висновок
Як я й говорив вище - інформація у Вас з газетних оголошень . Можете й далі на них спиратись.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 13 чер, 2011 15:33

budivelnik написав:
  Realtylviv написав:Будівельник квартиру в рясне я рекламую у вашому магазині. І її ціна 32 тисячі, реально ніхто не спішить її купляти.

Отже спочатку
Обєкти - не мої
Потім
Не хочу давати телефон щоб не прийняли за рекламу
Тепер
Інформація в Вашому магазині :D
Висновок
Як я й говорив вище - інформація у Вас з газетних оголошень . Можете й далі на них спиратись.

Обєкти не мої окрім рясного. Вам мабуть не відомо, що 50% ріелторів не користуються Вашим магазином, в нас є створена база і реальні, гарячі, термінові обєкти даються по роpсилкам в інтернеті(через емейл). Ці обєкти, що я навів є з розсилок.
Realtylviv

Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2011 18:14

Остання теза була про падіння цін на ринку нерухомості Львова .Ніхто не заперечує , що намітилась тенденція до зниження ціни на бетонометри . Тепер цікаво , до якої планки має впасти ціна ? Де те дно і коли воно настане ? Хто яку має думку ?
Fox

Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2011 18:54

Fox написав:Остання теза була про падіння цін на ринку нерухомості Львова .Ніхто не заперечує , що намітилась тенденція до зниження ціни на бетонометри . Тепер цікаво , до якої планки має впасти ціна ? Де те дно і коли воно настане ? Хто яку має думку ?

Я заперечую
І що ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 15 чер, 2011 18:04

budivelnik написав:
  Fox написав:Остання теза була про падіння цін на ринку нерухомості Львова .Ніхто не заперечує , що намітилась тенденція до зниження ціни на бетонометри . Тепер цікаво , до якої планки має впасти ціна ? Де те дно і коли воно настане ? Хто яку має думку ?

Я заперечую
І що ?

В кінці 90-х був такий жарт:
Якщо архітектура це застигла музика, то Хрещатик це музика Поплавського.
Проїжджав по кільцеві, побачив Ваші творіння і згадав цю приказку.

А по темі, невже Ви вважаєте це відповіддю адекватної людини???

Я помітив, що ринок істотно падає.
На початку року 2-км-42-45 кв.м. коштували 45-46 тис., зараз маса пропозицій по 39-40 тис., і це бажана ціна. Торг в 10% думаю цілком нормальний
vasul_lviv

#<1 ... 2223242526 ... 44>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє