|
Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 15 чер, 2011 20:05
Розрахунок 1 на мій хлопський розум на уживане житло На початку 2000 року мої знайомі купили 3 кімнатну квартиру (в якій і зараз живуть) 60 кв м за 15 тис у.е. себто 1 кв м коштував 250 у.е. Курс долара тоді був 2,5 Зарплата маленького українця була 100- 150 у.е. Зараз зарплата тогож українця не олігарха становить 400 у.е. тобто виросла в 4 рази і той самий бетонний метр має коштувати по місту Києву 1000 у.е. (в натурє 1800 у.е. ) Є задєл для маньовров . Співвідношення вартості житла Києва до обласного центра в старі добрі часи було 2 до 1 тобто 500-600 у.е. . Ось вартість уживаного житла (не враховую такі моменти як історичний центр , елітний район ...)по моїм примітивним розрахункам .
-
Fox
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 15 чер, 2011 23:26
Запрошую до розмови стосовно комерційної нерухомості у Львові (магазини, приміщення, склади, виробничі приміщення, заводи.) Оренда, продаж...
Що стосується оренди приміщень - спостерігається значний попит на невеликі приміщення до 100 м2., і відчувається його падіння з приміщеннями від 100 м2. А власникам приміщень від 400 м2 приходиться або довго чекати, або суттєво понижати вартісь оренди... Що стосується продажу приміщень, зрозуміло одне, що нарешті почався попит..! Побільшало іноземних інвесторів, які скуповують "козирні приміщення", і це не може не тішити... До таких об'єктів можна віднести найкращі магазини в центрі з окупністю до 10 років., прибуткові заводи з окупністю значно меншою, а також хороші виробничі приміщення... Такий попит має означати, що криза все таки має властивість закінчуватись... І це хороша нагода прикупити нерухомості по кризовим цінам.
Із задоволенням готовий вислухати інші думки на цю тему...
-
kclviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 15 чер, 2011 23:41
Fox Тому переїжайте до Львова тут вже квартири по 1000 у.о/м2., і не потрібно чекати! Місто у нас чудове а на різницю у 800 у.о/м2, у нас в криївці так можна "не москалю" посидіти...)))
-
kclviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 16 чер, 2011 00:28
Не треба ля-ля. Основна маса квартир по 950-900 у.о., і це 1- км. А чим більша площа, тим ціна менша. 3-км панельки до 800 у.о. наближаються.
-
vasul_lviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 16 чер, 2011 00:30
Може хватить мантри читати? Криза закінчилась, іноземний інвестор....Що куриш? Відсип чуток 
-
vasul_lviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 16 чер, 2011 01:04
Хоче хлопчина заробити а Ви зразу присікаєте все..хай пробує...клієнтів на комерційну нерухомість немає. Тут всі безквартирники в очікуванні метра по 300уо )
-
galician
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 чер, 2011 01:27
Да парень со Львова хорошенько курнул травки на ночь.Все что он написал - полнейший бред. Рынок недвижимости Львова катится вниз вместе с рынками недвижимости других городов этой африканской страны.Риэлтеры Львова при прозвонах массово жалуются на практически полное отсутствие сделок по купле-продаже,при этом не забывая заметить,что выживают за счет сделок аренды.Уникальные объекты,выставленные по цене ниже рыночной действительно на рынке не задерживаются,но 99% выставленного на рынке - информационный мусор. Потенциальные клиенты ,т,е,потенциальные покупатели коммерческой недвижимости Львова заявляют о том,что начиная с прошлой осени прибыли бизнеса резко упали,а следовательно вырос и без того заоблачный уровень окупаемости объектов. Не надо слушать бредомана, РН Львова идет вниз как и все остальные РН страны,за исключением единичных особо эксклюзивных объектов.
-
Журналист
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 262 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 чер, 2011 08:53
vasul_lviv написав:Не треба ля-ля. Основна маса квартир по 950-900 у.о., і це 1- км. А чим більша площа, тим ціна менша. 3-км панельки до 800 у.о. наближаються.
40 квм в рясне на 9 поверсі 1кім продаю за 32000у.о. - клієнтам терміново,бо відчувають що у вересні їм 30 не дадуть.
-
Realtylviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 16 чер, 2011 11:01
Журналист написав:Да парень со Львова хорошенько курнул травки на ночь.Все что он написал - полнейший бред. Рынок недвижимости Львова катится вниз вместе с рынками недвижимости других городов этой африканской страны.Риэлтеры Львова при прозвонах массово жалуются на практически полное отсутствие сделок по купле-продаже,при этом не забывая заметить,что выживают за счет сделок аренды.Уникальные объекты,выставленные по цене ниже рыночной действительно на рынке не задерживаются,но 99% выставленного на рынке - информационный мусор. Потенциальные клиенты ,т,е,потенциальные покупатели коммерческой недвижимости Львова заявляют о том,что начиная с прошлой осени прибыли бизнеса резко упали,а следовательно вырос и без того заоблачный уровень окупаемости объектов. Не надо слушать бредомана, РН Львова идет вниз как и все остальные РН страны,за исключением единичных особо эксклюзивных объектов.
Шановний, я тут як викаженте "брєд не несу"!!! Я говорю виключно про про комерційну нерухомість, з якою працюю кожного дня від ранку до вечора! І що я вам скажу: 1) Магазини та приміщення як здавались в оренду до кризи так і зараз гарно здаються, звичайно що ціни не такі як були колись, але не весь бізне сидить і плаче, плачуть ті хто не хоче працювати!!! А ті хто хоче, ті дальше розвивають свої мережі магазинів, звичайно заробляють менше, але беруть зараз кількістю і якістю магазинів. Покращують роботу! 2) Зараз на ринку Львова є чудові об'єкти для інвестицій з окупністю 7-10 років., і їх є не мало!!! Є і "мусор" але він завжди був! До кризи таких обєктів не було! Зайдіть до мене на сайт і подивіться... Магазини на пр. Свободи від 30м2 до 300м2 різні площі, з орендарями!!! Хіба це не хороші об'єкти??? 3) А це що ріелтори жаліються що нема продаж, це просто ріелтори або без досвіду роботи, або ті хто ще не відійшов від до кризових часів і далі чекає що гроші впадуть на голову! Зараз заробляють ті хто серйозно відноситься до роботи і постійно її розвиває! Халява закінчилась в 2008 році!
-
kclviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 16 чер, 2011 11:11
galician написав:Хоче хлопчина заробити а Ви зразу присікаєте все..хай пробує...клієнтів на комерційну нерухомість немає. Тут всі безквартирники в очікуванні метра по 300уо )
Я не заробити тут хочу! Я хочу поспілкуватись про комерційну нерухомість! Створив тут тему, всі сидять і пів року тільки, як ви кажете, чекають цін на квартири в 300 у.о/кв.м коли собівртість 500 у.о/кв.м! І не можуть один одного переспорити! Комусь цікаво поговорити про ситуацію з комерційною нерухомістю (з бізнесом)?
-
kclviv
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему