Siozya
А щас ?
У меня в 9.30 тоже не было, сейчас уже есть.
|
|
![]() Поява депозиту в ІБВчора (30.06.2011) відкрив депозит до 10-00 години. Сьогодні хотів поповнити його через інтернет банк. Але його там не видно. Це так має бути чи черговий глюк інтернет банку?
В форумчан є якість спостереження, чи слід звязуватись із відділенням і можливо це їх недоробки? ![]() Короче что то мне Дельта перестаёт нравиться. А точнее - начинает бесить!
![]() Вот получил я выписку по этой кредитке номер 1 и что я вижу? На конец месяца у меня было ровно по нулям, но 9,90 с меня Дельта содрала! Зачем, спрашивается? И каким образом? Я 30-го специально перепроверил остаток через интернет-банкинг и остаток в 2,05грн слил на мобилку. Стало ровно 5000грн. И вот утро, 9,90грн списано. Кешбека не видать. Точнее видать, но только треть (вместо 140грн с 14 тысяч потраченого дали 40грн). Что за бред? ![]() ![]() Проблема з КК1Був вкрай здивований коли побачив сьогодні в банкінгу, що мені нарахували 9,90 за користуванням продуктом. Всю використану суму кредиту погасив 29 числа десь о 12 годині. 30 числа банкінг показував, що в мене сума на карточці рівна ліміту до копійки. Дівчата з гарячої лінії так толком і не змогли пояснити в чім суть. Говорили щось про суми за 27-28 число які не були проведені. Але це неправда, бо оператор мені вказав вірну суму до погашення включно із сумами за попередні дні. Порадили йти у відділення і писати притензію. Зараз цим і займуся
![]()
Второй. Мой пост чуть выше. та же песня. Какие то кидки от Дельты. ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|