Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
итого, было: по слову(словам) введнённому в поле "город,улица" искалось в адресе, заголовке и тексте объекта. стало: по слову(словам) введнённому в поле "город,улица" ищется только в адресе и заголовке объекта.
pamir7, а как вообще вам сайт ? нравится/не нравится ? что ещё можно по вашему мнению улучшить/добавить ?
у вас действительно система иногда вообще не распознает что показывает, смотрю всего два района Шевченковский и Печерский, такая хрень попадается, что улицы находятся не в Киеве, а других городах или районах, цена уже на исходнике изменилась, а на вашем агрегате по запросу ничего не приходит
раз в месяц теперь смотрю, интересно повеселиться, как хозяева меняют свои цены , а никто не берет
так а чего бы вам не подвердить свои громкие слова хоть чем-то ?
На слабо - лови фейслейса ( або йцукена... ) А тобі відповім твоїми ж словами ( з твого спілкування з йцукеном) Ну зілю я йому , а він всім почне розказувати що це все фігня... Тому й не хочу йому повід давати... Тобто все як в народній мудрості Не плюй в колодязь - пригодиться води напиться...
Але якщо я вже опустився до прямого посилання - значить з цією людиною я й на одному гектарі не присяду.
отлаживаю/прикручиваю геокодирование. Пока это можно посмотреть таким образом:
1) зайти на тестовый сервак http://uatest.m2bomber.com/ 2) сделать поиск по Киеву или Киевской области 3) открыть любой объект - под фотками покажется карта (увы, яндекс)
пару комментов: 1) над картой - адрессная строка в иерархической структуре адресов. 2) если в адресе объявы указан номер дома - то в этой адрессной строке он тоже должен показаться. Причём если покажется серым - то это значит что такого номера дома нет в базе (не несён на карту). 3) увеличение карты - в зависимости от того насколько детально указан адрес 4) тестовый сервак может чуть тормозить
внимаю вашим комментариям. Неверно определённые адреса прошу писать сюда.
Ну парився 2 місяці над тим що було вже зроблено - і радієш... Коли почнеш заробляти і рожа з зеленої на жовту перетвориться - тоді й радій а поки що - ПНХ.
Ну парився 2 місяці над тим що було вже зроблено - і радієш... Коли почнеш заробляти і рожа з зеленої на жовту перетвориться - тоді й радій а поки що - ПНХ.
а шо-шо ?
я даже не спрашиваю про точность твоего творения. Я спрашиваю про его "виртуальность". Ибо у меня очень большие сомнения что оно существует
Востаннє редагувалось baraka в П'ят 19 чер, 2015 15:47, всього редагувалось 1 раз.
а шо-шо ? а где можно увидеть твоё "творение" ?
Це ж треба бути настільки тупим щоб не зрозуміти вже з десятого разу Тому повторю 11. 1 Для тебе - ніде 2 бомбер - копія сміттєзвалища олх А так як копія завжди гірша від оригінала - то навіть за звання сміттєзвалища ще потрібно поборотись 3 Як тільки вийдеш на самоокупність - тоді й радій , а поки вчи напамять приказку Робота - дурнів любить.
budivelnik написав:3 Як тільки вийдеш на самоокупність - тоді й радій , а поки вчи напамять приказку Робота - дурнів любить.
а если я уже вышел на самоокупаемость - теперь тебе есть что сказать ?
Поздоровляю. Доларів 100 в квартал збираєш ? Якщо більше - то в стилі захара - платіжки в студію і ключ від сейфа де гроші... Якщо промовичих - то знову ж в стилі захара - значить тобі нічого сказати , а справжньому джентельмену завжди є що сказати( ТМ(С) Людина з бульвара капуцинів
ПС Те до чого ти тільки що дійшов через пяту точку , було мною реалізовано елементарно Лови алгоритм , може пригодиться 1 Отримав географічні координати всіх поштових відділень України 2 Маючи можливість зробити 50000 запитів до Гугла з кожної ай-пі адреси за добу , і взявши за базову точку координати поштового відділення , по спіралі (равликом) змінюючи на кожному кроці довготу і широту на 50 м - отримав алгоритм який дозволяв отримати всі поштові адреси відому Гуглу. 2 Так як деякі адреси не накривались сіткою , з допомогою обробки бази адрес отримав данні які показували що деякі номери пропущені ( наприклад Будівельників 1,5,10 є - а 2,3,4,6,7,8,9 - пропущені. В цьому випадку зменшував крок сітки.
budivelnik написав:ПС Те до чого ти тільки що дійшов через пяту точку , було мною реалізовано елементарно Лови алгоритм , може пригодиться 1 Отримав географічні координати всіх поштових відділень України 2 Маючи можливість зробити 50000 запитів до Гугла з кожної ай-пі адреси за добу , і взявши за базову точку координати поштового відділення , по спіралі (равликом) змінюючи на кожному кроці довготу і широту на 50 м - отримав алгоритм який дозволяв отримати всі поштові адреси відому Гуглу. 2 Так як деякі адреси не накривались сіткою , з допомогою обробки бази адрес отримав данні які показували що деякі номери пропущені ( наприклад Будівельників 1,5,10 є - а 2,3,4,6,7,8,9 - пропущені. В цьому випадку зменшував крок сітки.
То що обсихаєш ?
могу ли я попросить многоуважаемого эксперта огласить уровень точности своего равлика чтобы таки убедиться что твой равлик - это именно равлик а не рагулик ?