|
Азаров призвал восстанавливать моральные ценности СССР |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: П'ят 21 жов, 2011 15:56
Пропонуємо до обговорення:
Премьер-министр Украины Николай Азаров считает, что необходимо восстановить моральные ценности, утраченные после распада СССР
Дивися повний текст Азаров призвал восстанавливать моральные ценности СССР.
-
R2
-
- Робот новин
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 153 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 жов, 2011 16:39
Мечта геолога, back to USSR ))
-
Alex_Yu
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 67 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 жов, 2011 16:52
Alex_Yu написав:Мечта геолога, back to USSR ))
Чукча не читатель, чукча писатель. Вы читайте статью, а не только заголовок. Азаров также выразил сожаление, что Украина пока еще не достигла того уровня экономики, который был у нее в 1990 году, но при этом он уверен, что экономика будет восстановлена и сделать это проще, чем восстановить моральные ценности, которые были утеряны после распада СССР.
-
Дваждыдвашник
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 833 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 жов, 2011 16:57
Особливо кілометрові черги, тотальний дефіцит і якісний імпорт по блату - пересічні так скучили за цим. Тільки й мріють, коли ж їх почнуть регулювати і планувати мудрі дяді керманичі на пленумах і з'їздах під загальний одноголосний одобрямс. Бурные продолжительные аплодисменты. Тьху, мерзота!
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 жов, 2011 18:10
Mirax написав:Особливо кілометрові черги, тотальний дефіцит і якісний імпорт по блату - пересічні так скучили за цим. Тільки й мріють, коли ж їх почнуть регулювати і планувати мудрі дяді керманичі на пленумах і з'їздах під загальний одноголосний одобрямс. Бурные продолжительные аплодисменты. Тьху, мерзота! Mirax, Вы в курсе - чем отличается слово "ценности" от слова "неудобства"?
-
atel
-
-
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 жов, 2011 20:08
На фоне тотальной коррупции, безнаказанности МВД, судов, когда амнистируют убийц, которые даже не признали своей вины, то следует возглавляющим эту власть заняться своим моральными ценностями.
Тем более Азарову, у которого пенсия 40 тыс грн, что в 35 раз больше средней украинской пенсии.
-
Alexey_M
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 102 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 жов, 2011 20:17
atel написав:Mirax, Вы в курсе - чем отличается слово "ценности" от слова "неудобства"?
Розслабитися і отримати задоволення заради грандіозних перемог комунізму?
-
Mirax
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 жов, 2011 20:25
Mirax написав: atel написав:Mirax, Вы в курсе - чем отличается слово "ценности" от слова "неудобства"?
Розслабитися і отримати задоволення заради грандіозних перемог комунізму?
Нет. Вам 40 лет, надеюсь поймёте отличие этих слов.
-
atel
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 жов, 2011 21:01
atel написав:Нет. Вам 40 лет, надеюсь поймёте отличие этих слов.
Спасибо, товаристч. Моїй бабці красные вже пояснювали про ценності, загнали в Клуб серед ночі, і палицями лупили наосліп. Відібрали ґосподарку, худобу, заганяючи в колгосп, залишили з 11-ма дітьми голодними писками. Ходили по полю після жнив, колоски підбирали. Розкуркулювання називалося, і коллєктівізація. Мої батьки до парномеклатури не належали, тому також відчути ценності не змогли. І мене в комсомол не прийняли, тому що не вів ленінського зошита. Так що дякую ще раз, але таких "ценностей" мені не треба, я якось дам собі раду.
Востаннє редагувалось Mirax в П'ят 21 жов, 2011 21:10, всього редагувалось 1 раз.
-
Mirax
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 жов, 2011 21:08
Mirax написав:Спасибо, товаристч. Моїй бабці красные вже пояснювали про "ценности", загнали в Клуб серед ночі, і палицями лупили наосліп. Відібрали ґосподарку, худобу, заганяючи в колгосп, залишили з 11-ма дітьми голодними писками. Ходили по полю після жнив, колоски підбирали. Розкуркулювання називалося, і коллєктівізація. Мої батьки до парномеклатури не належали, тому також відчути "ценности" не змогли. І мене в комсомол не прийняли, тому що не вів ленінського зошита. Так що дякую ще раз, але таких "ценностей" мені не треба, я якось дам собі раду.
Это не ценности.
-
atel
-
-
-
-
Профіль
-
-