Список новобудов Львова

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 7891011 ... 28>
Сообщение Добавлено: Пн 13 фев, 2012 12:38

Re: Список новобудов Львова

Будівельнику, а чого мій комент потерли? Не сподобався погляд зі сторони? Що ж, з вами все ясно... І напевне, Василь таки правий...
Nighthawk

С нами с: 17.07.09
Благодарил (а): 89 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 13 фев, 2012 12:45

Nighthawk писал(а):Будівельнику, а чого мій комент потерли? Не сподобався погляд зі сторони? Що ж, з вами все ясно... І напевне, Василь таки правий...

Удалять сообщения могут лишь их авторы и модераторы.

С ув.
Модератор
Модератор Форуму

С нами с: 25.01.06
Благодарил (а): 90 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 13 фев, 2012 13:03

Nighthawk писал(а):Будівельнику, а чого мій комент потерли? Не сподобався погляд зі сторони? Що ж, з вами все ясно... І напевне, Василь таки правий...

Мої 2 коментарі теж витерли, хоча я, навпаки, підтримував Будівельника. Тут якісь свої розклади, нам невідомі
ostrig

С нами с: 04.02.09
Благодарил (а): 8 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 13 фев, 2012 13:10

ostrig

Основний мій мессидж-що цей срач будівельник vs василь нікому бонусів не додає.
І побажання будівельнику менше займатися саморекламою. Кому треба житло в новобуді Будівельника-той би вже й так звернувся. І крапка. А то, що там перила не поставлені чи ще якоїсь мури бракує-мене відверто кажучи, гребе мало. Побудувала людина, вселилися хоча б пару сімей-ну і атлічна. А колупатися в окремих нЬюансах-смішно.
Nighthawk

Сообщение Добавлено: Пн 13 фев, 2012 15:58

Nighthawk
Не приємно , коли не розрізняють джерело срачу і відпір срачу.
А реклама моїх обєктів - тут не проводилась ( не має цільової аудиторії ).
Просто з допомогою документів/фото моїх реальних досягнень , я міг спокійно протистояти десятку другому крикунів. Вони пінились - я викладав фото . Розумні з крикунів тишком сміялись і життя рухалось далі.

Станом на сьогодні я зрозумів слідуюче
1 Потрібно знищити всі сліди мого тут перебування
2 Якщо хтось і почерпнув щось потрібне з моїх повідомлень , то все одно адекватної підтримки не надав( не ризикнув або побоявся - мені все одно ) , таким чином і надалі терпіти різних неадекватів - в мене якось бажання не має.

Сьогодні вичищу від себе ще й цю гілку, а далі подивлюся ( якщо напишу якийсь скріпт щоб автоматично очистився від мене весь форум ) , то звільню Ваші очі від своїх думок , якщо не вдасться , то прийдеться якось мої повідомлення потерпіти мої повідомлення в архіві.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 13 фев, 2012 16:19

Що ж нічна пташко - я задовільнив Ваше бажання , тепер спробуйте цього ж добитись від того з ким Ви мене порівнювали.

ПС
З 110 повідомлень моїх приблизно 20 ( з яких 17 - відповіді на василькові звинувачення)

Якщо вважаєте що хамство і брехню спростовувати не варто , то спробуйте пожити серед хамів і брехунів уваги на них не звертаючи .
Думаю що дуже швидко нормальна людина - зійде з розуму , або підлаштується під оточення - в хамо/брехуна перетворившись .
Я сповідую принцип що оточення потрібно підлаштовувати під себе.
А Ви - можете бруду й не помічати - Ваше право

ППС
Якщо хочете , я зроблю підбірку звертань до мене айде , василька , сеска , саші. андрія.
Будете приємно вражені
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 13 фев, 2012 16:28

Re: Список новобудов Львова

Будівельник, не переймайтесь. В любому випадку, Ваш бізнес залишається з Вами, а "мережеві хомячки" круті тільки перед клавіатурою.
Будете будувати у Львові - якось залишіть свої контакти.
ostrig

Сообщение Добавлено: Пн 13 фев, 2012 16:41

ostrig
Відправив на скриньку
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 14 фев, 2012 12:03

budivelnik
Дякую, записав.
ostrig

Сообщение Добавлено: Вт 14 фев, 2012 23:39

budivelnik

Не приємно , коли не розрізняють джерело срачу і відпір срачу

Воно-то так, але ситуація на сусідній "кієффскій" гілці виглядає так. Хтось з місцевих гуру толкає якусь крамольну ідею, нарід піддакує, і все, тишина. Потім приходить будівельник, вставляє свої 5 копійок-і пшов срач на 10 сторінок. Нащо ото лізти в завідомо безпрограшну суперечку? Їй-богу, у мене стільки вільного часу нема, щоби годувати троллів. Не простіше просто ігнорити такі справи?

Якщо вважаєте що хамство і брехню спростовувати не варто , то спробуйте пожити серед хамів і брехунів уваги на них не звертаючи.

In real life хамство викорінюється ще більш жорстким хамством, а брехня-привселюдним викриванням. Провірено-діє. Але на форумі це без толку. Тож вихід єдиний -кнопочка "ігнор". Мене теж до одурі дратують кілька клоунів-обвалістів на Валютному ринку, і не мене одного. Але позбутися їх нереально, хоч іх вже неодноразово ловили на брехні. Нічого, ти йому плюнь в очі, а йому як божа роса. Просто ігнор...

Я сповідую принцип що оточення потрібно підлаштовувати під себе.

Я - теж. Але тільки там, де я здатний це зробити. В себе в лабораторії-уже успішно зроблено, me happy. А тут? Та якого чорта! Кому то треба? Яка мені з того користь? Хіба короткочасне моральне задоволення в стилі "о, я его сделал!!!111". Втрачений на марні суперечки час-це ті ж гроші...
Час сам розставить все на свої місця. Благо, прогнози про 300 уйов за квадрат в Кієффі вже зникли. Кому треба-той купить по адекватних цінах. Кому тільки потріпаццо-то хоч кіл йому на голові теши і переконуй, але все одно він лишиться на своєму.
Nighthawk

#<1 ... 7891011 ... 28>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор