|
Список новобудов Львова |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 06 лют, 2012 15:42
Хлопці, я так розумію, Ваші розборки з іншої гілки сюди перенеслись, але це флуд і офтоп. Запропонуйте мені краще якусь 1-2 кімнатну квартиру на сихові, це по темі буде.
-
ostrig
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 лют, 2012 20:29
ostrig написав:Хлопці, я так розумію, Ваші розборки з іншої гілки сюди перенеслись, але це флуд і офтоп. Запропонуйте мені краще якусь 1-2 кімнатну квартиру на сихові, це по темі буде.
може щось таке? Одно кімнатна квартира вул. Лазаренка Поверх 8/9ц. Загальна площа - 47 кв.м. Площа кухні - 14 кв.м. Площа кімнати - 17 кв.м. індивідуальне опалення, балкон. Здача будинку в березні. Ціна - 50 000 у.о. насчет флуда таки да, немного надоело, Василь меньше агрессии, Будивельник строит , предлагает, не нравится, не покупайте, какие проблемы?
-
someone
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 216 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 06 лют, 2012 23:28
budivelnik написав:someone Це напроти податкової коло політучилища ?
я точно не можу сказати, треба подивитись які еовобудови в цьому районі, це я так для інформації...мій емейл в ріелторській розсилці. вони обмінюються інфой, переважно аренди. але продаж і попит теж є  , так що постійно в курсі
-
someone
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лют, 2012 10:23
budivelnik написав:someone Це напроти податкової коло політучилища ?
Ну, політучилище - це ближче до Бой-Желенського - гвардійської, а на Лазаренка - так звана "залізна дивізія". Там прямо за зупинкою тролейбусною якраз будується будинок, напевне, це його мали на увазі. Та просто за таку ціну можна 2-х кімнатну 49 кв. м на Сихові в цеглі взяти, з монтованою кухнею, і лісом під боком на Хоткевича. І в однокімнатних новобудовах завжди дивувало: 47- 17 кімната -14 кухня=16 м. Ще пару метрів на ванну+туалет, навіщо такі здорові коридори? Чи , як завжди, лоджію на 5 метрів забабахали, а продають по ціні житла?
-
ostrig
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лют, 2012 10:30
someone А як підписатись на розсилку?
-
ostrig
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 лют, 2012 11:23
ostrig Насчет площадей бывают неадекватные...но большой коридор-вы делаете гардеробную, что удобно, разгружает комнаты, кухня 14-17 м2, это уже столовая зона, самая посещаемая часть )))(имхо) насчет россылки, это получилось случайно, что то меня просили друзья по аренде, для информ-ии я дал свой мейл знакомому риелтору, видимо попал в базу по рассылке, и оно добавляется...если хотите, я могу вам по продажам пересылать, дайте свой мейл в личку...но сказать , что там попадаются какие то суперварианты не могу, или большие с ремонтами или непонятно что...много по аренде, я так понимаю, что это основной сейчас заработок маклеров
-
someone
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 лют, 2012 23:01
уже выше упоминал рассылке...вот такие вот стали приходить попит квартири (1-2-3 кім)у новобудові, 0-цикл. район Джорджа Вашингтона Попит купівлі 2-кім.квартири Сихів р-н вулиць Антонича , Коломийська . будь-який стан , не 1 і не останні поверхи. Ціна до 55 000 у.о. ..... 
-
someone
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2012 12:19
В новобудовах 2-кімнатні починаються з 65 м. кв, і ціна 55 -тисяч- якщо дійсно хтось готовий продати - більш-менш адекватна. Але це "хотєлкі"
-
ostrig
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 лют, 2012 00:20
vasul_lviv написав:не вірте брехуну будівельнику, він понабирав кредити, вигнав коробку із бетону, а продати не встиг, бо прийшов 2008 рік. і тепер маючи достатньо часу він створив на цьому форумі легенду про "успішного" будівельника. тексту багато, а ціль одна, впарити комусь свій бетон.
Речь идёт о "клубном доме" в Брюховичах, у которого на Рождество 2012 на Ваших снимках перил не было?
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 лют, 2012 00:37
budivelnik написав: zahar_ написав: vasul_lviv написав:не вірте брехуну будівельнику, він понабирав кредити, вигнав коробку із бетону, а продати не встиг, бо прийшов 2008 рік. і тепер маючи достатньо часу він створив на цьому форумі легенду про "успішного" будівельника. тексту багато, а ціль одна, впарити комусь свій бетон.
Речь идёт о "клубном доме" в Брюховичах, у которого на Рождество 2012 на Ваших снимках перил не было?
Ви трошечки не правильно висловились . Річ йде про будинок в якому згідно фуфлижної техніки не було видно є перила чи ні. А перила там були ( і це добре було видно на фото зробленним з нормального фотоапарата) і скани продаж цього житла в 2009-2010 роках я виклав . А для фом невіруючи , пропоную парі з умовами 1000 до 1 , що будинок заселений і вже більше року в ньому живуть три сімї і більше 3 місяців - четверта. Наголошую - живуть , а не купили.
Я наверно пропустил - Вы обещали после Рождества фото выложить. Есть фото дома в Брюховичах в 2012 году?
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
|