Список новобудов Львова

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 7891011 ... 28>
Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2012 13:38

Re: Список новобудов Львова

Будівельнику, а чого мій комент потерли? Не сподобався погляд зі сторони? Що ж, з вами все ясно... І напевне, Василь таки правий...
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2012 13:45

Nighthawk написав:Будівельнику, а чого мій комент потерли? Не сподобався погляд зі сторони? Що ж, з вами все ясно... І напевне, Василь таки правий...

Удалять сообщения могут лишь их авторы и модераторы.

С ув.
Модератор
Модератор Форуму

Подякував: 80 раз.
Подякували: 438 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2012 14:03

Nighthawk написав:Будівельнику, а чого мій комент потерли? Не сподобався погляд зі сторони? Що ж, з вами все ясно... І напевне, Василь таки правий...

Мої 2 коментарі теж витерли, хоча я, навпаки, підтримував Будівельника. Тут якісь свої розклади, нам невідомі
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2012 14:10

ostrig

Основний мій мессидж-що цей срач будівельник vs василь нікому бонусів не додає.
І побажання будівельнику менше займатися саморекламою. Кому треба житло в новобуді Будівельника-той би вже й так звернувся. І крапка. А то, що там перила не поставлені чи ще якоїсь мури бракує-мене відверто кажучи, гребе мало. Побудувала людина, вселилися хоча б пару сімей-ну і атлічна. А колупатися в окремих нЬюансах-смішно.
Nighthawk

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2012 16:58

Nighthawk
Не приємно , коли не розрізняють джерело срачу і відпір срачу.
А реклама моїх обєктів - тут не проводилась ( не має цільової аудиторії ).
Просто з допомогою документів/фото моїх реальних досягнень , я міг спокійно протистояти десятку другому крикунів. Вони пінились - я викладав фото . Розумні з крикунів тишком сміялись і життя рухалось далі.

Станом на сьогодні я зрозумів слідуюче
1 Потрібно знищити всі сліди мого тут перебування
2 Якщо хтось і почерпнув щось потрібне з моїх повідомлень , то все одно адекватної підтримки не надав( не ризикнув або побоявся - мені все одно ) , таким чином і надалі терпіти різних неадекватів - в мене якось бажання не має.

Сьогодні вичищу від себе ще й цю гілку, а далі подивлюся ( якщо напишу якийсь скріпт щоб автоматично очистився від мене весь форум ) , то звільню Ваші очі від своїх думок , якщо не вдасться , то прийдеться якось мої повідомлення потерпіти мої повідомлення в архіві.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2012 17:19

Що ж нічна пташко - я задовільнив Ваше бажання , тепер спробуйте цього ж добитись від того з ким Ви мене порівнювали.

ПС
З 110 повідомлень моїх приблизно 20 ( з яких 17 - відповіді на василькові звинувачення)

Якщо вважаєте що хамство і брехню спростовувати не варто , то спробуйте пожити серед хамів і брехунів уваги на них не звертаючи .
Думаю що дуже швидко нормальна людина - зійде з розуму , або підлаштується під оточення - в хамо/брехуна перетворившись .
Я сповідую принцип що оточення потрібно підлаштовувати під себе.
А Ви - можете бруду й не помічати - Ваше право

ППС
Якщо хочете , я зроблю підбірку звертань до мене айде , василька , сеска , саші. андрія.
Будете приємно вражені
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2012 17:28

Re: Список новобудов Львова

Будівельник, не переймайтесь. В любому випадку, Ваш бізнес залишається з Вами, а "мережеві хомячки" круті тільки перед клавіатурою.
Будете будувати у Львові - якось залишіть свої контакти.
ostrig

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2012 17:41

ostrig
Відправив на скриньку
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 14 лют, 2012 13:03

budivelnik
Дякую, записав.
ostrig

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 лют, 2012 00:39

budivelnik

Не приємно , коли не розрізняють джерело срачу і відпір срачу

Воно-то так, але ситуація на сусідній "кієффскій" гілці виглядає так. Хтось з місцевих гуру толкає якусь крамольну ідею, нарід піддакує, і все, тишина. Потім приходить будівельник, вставляє свої 5 копійок-і пшов срач на 10 сторінок. Нащо ото лізти в завідомо безпрограшну суперечку? Їй-богу, у мене стільки вільного часу нема, щоби годувати троллів. Не простіше просто ігнорити такі справи?

Якщо вважаєте що хамство і брехню спростовувати не варто , то спробуйте пожити серед хамів і брехунів уваги на них не звертаючи.

In real life хамство викорінюється ще більш жорстким хамством, а брехня-привселюдним викриванням. Провірено-діє. Але на форумі це без толку. Тож вихід єдиний -кнопочка "ігнор". Мене теж до одурі дратують кілька клоунів-обвалістів на Валютному ринку, і не мене одного. Але позбутися їх нереально, хоч іх вже неодноразово ловили на брехні. Нічого, ти йому плюнь в очі, а йому як божа роса. Просто ігнор...

Я сповідую принцип що оточення потрібно підлаштовувати під себе.

Я - теж. Але тільки там, де я здатний це зробити. В себе в лабораторії-уже успішно зроблено, me happy. А тут? Та якого чорта! Кому то треба? Яка мені з того користь? Хіба короткочасне моральне задоволення в стилі "о, я его сделал!!!111". Втрачений на марні суперечки час-це ті ж гроші...
Час сам розставить все на свої місця. Благо, прогнози про 300 уйов за квадрат в Кієффі вже зникли. Кому треба-той купить по адекватних цінах. Кому тільки потріпаццо-то хоч кіл йому на голові теши і переконуй, але все одно він лишиться на своєму.
Nighthawk

Профіль

#<1 ... 7891011 ... 28>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор