ну что за страна...

но бороться все равно надо
|
|
![]()
в тебе нічого, крім коробки нікому непротрібного бетону немає. і не треба тут непряму рекламу розводити.
![]() ну-ну, розказуй дальше про те як ти кардинально спливаєш на ринок нерухомості Львова, як всі основні забудовники моніторять твої ціни, і тільки після цього формують свою ціну.
також нагадаю тобі про те, що з 15 вікон тільки в 6 є штори)))
![]() знов хочеш похвастатись своєю присутністю у "5% найуспішніших, що їздять на таврії"???
твій соціальний статус нікого не цікавить. багаторазове наголошення на своїй заможності є проявом комплексу меншовартості, і бажанням всім довести, що ти "найуспішніший". криза середнього віку очевидна ![]() 0,29% це на мій погляд статистична похибка, а відповідно ні на що не впливає.
![]() те, що хтось збудував 600 км.м. житла, ще не значить, що він є власником грошей, виручених від гіпотетичного продажу цих метрів.
але мова не про це, справа в тому, що ти тужешся довести свою значимість на ринку нерухомості, а насправді є статистичною похибкою, тобто "0". ![]()
я б радив цьому хлопчику стати мужчиною, і довести свої слова, а не писати кучу тесту. чи те, що ти за 26 днів встиг розвісити 6 тор, щось доводить?
![]() ну по перше, ставок не твій, а комарі будуть твоїми.
по друге, перила, це не основне, це так, між іншим. і про калабаню, це гіпербола була.
ти пиши-пиши, а порахують тобі в іншому місці ![]()
там теж 2069 рік створення фото, чи вже фотошоп опанував?
![]()
в останній версії я чув, що продані тобою обєкти були від імені інших осіб. а будуєш ти також як фізична особа чи може як підприємець?
я тобі вже казав про фотографа і відро. ![]() краще піди на курси фотографії, щоб фото сумнівів не викликали.
а смисл? для чого? я вже казав, з таких як ти я краще на кульпаркові провідаю.
![]()
просвіти, що це за ноу хау? все решта: ти правий, решта твого посту це дурні запитання і твердження індивіда, родичі якого на кульпаркові.
![]()
ти відвідував, а інші люди вчили. Jde ти наводив інші скани, там було не твоє прізвище.
може, але це є підприємницькою діяльністю.
![]()
модератори стерли той флуд. але ти ще хвалився тим, що ти так вирішуєш питання оподаткування.
даючи відповіді на очевидні питання ти відчуваєш себе мудрішим? а якщо ти на етапі будівництва укладаєш попередні договори, котрі ти тут викладав, то це можна назвати "для себе"?
дурнику, якщо б в твоєму мозку була сіра речовина, а не жовч, то ти б знав на чому я їжджу. розчарую тебе, це не таврія, на котрій їздиш ти....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|