Дом $200 за квадрат - кто меньше??

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3456>
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 12:24

совершенно верно, экономии нет.

Кроме того, утеплители, которые "впаривают" все строители - жутко вредные: пенополистирол при горении выделяет яды; минвата через пару лет набирает влагу и полностью теряет утепляющие свойства. Не говорю уже о пенопласте - это вообще ядерная бомба - выделяет яды просто внутрь помещения.

Так что, если и заморачиваться насчёт утепления - то лучше переплатить за пеностекло.

А также не помешает обычная печка - дешево и уютно.
cuteman

Подякував: 334 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 12:28

qazwsx321
60000*10 %= 6 000 - де економія ?

1 Ви до мене з цим питанням чого причепились ?
Хочете - утеплюйте , не хочете - не утеплюйте
2 Ви в курсі , що я Вам порахував вартість 1000 м3 газу по ціні в 1000 грн(125 доларів )
А по якій ціні Україна купує ? 420 + 100 знижки ?
Таким чином , те що для Вас не вирідно
2500 х 1 грн = 2500 грн , а по депо можна отримати 6000 грн
Для України
2500 х 4 грн = 10 000 грн економії . а на депо всього 6000 грн

Тепре зрозуміло , чому там де держава має вплив ( будівництво багатоквартирних будинків ) - вона заставляє утеплювати відразу , а там де не має - будівництво сараїв і будок для собак - не заставляє.
3 Не забувайте , що колись Вам все одно прийдеться перейти на оплату енергоносіїв по світовим цінам без дотацій держави , от тоді розумники з підрахунками по депо і взвиють.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 12:35

cuteman написав:совершенно верно, экономии нет.

Кроме того, утеплители, которые "впаривают" все строители - жутко вредные: пенополистирол при горении выделяет яды; минвата через пару лет набирает влагу и полностью теряет утепляющие свойства. Не говорю уже о пенопласте - это вообще ядерная бомба - выделяет яды просто внутрь помещения.

Так что, если и заморачиваться насчёт утепления - то лучше переплатить за пеностекло.

А также не помешает обычная печка - дешево и уютно.

1 Якщо хтось з дурі і втискує пінопласт всередину приміщень - так це його бзік і йому за це відповідати і власним здоровям в тому числі
2 Яким чином може потрапити всередину приміщення якісь випари від пінопласту , якщо з одного боку він по всій площі ізольований від внутрішніх обємів стіною в 0,3-0,5 м товщини , а з другого боку шаром клею+штукатурки в 0,5-1 см товщини ?
3 Я тільки за використання дорожчих матеріалів , але платить споживач , тому якщо він не проти доплатити по 50 доларів за м2 житла , щоб замість пінопласту я поставив піноскло - я поставлю . Якщо він хоче щоб я це зробив за свій рахунок - я цього робити не буду.
4 Пічка - це добре , але дрова + зола+завантаження/вивантаження кожних 8 годин + доставка і складування дров - якось напрягає , краще вже утеплитись і забути про ці проблеми до кінця днів будинку.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 13:05

budivelnik написав:
qazwsx321
60000*10 %= 6 000 - де економія ?

1 Ви до мене з цим питанням чого причепились ?
Хочете - утеплюйте , не хочете - не утеплюйте
2 Ви в курсі , що я Вам порахував вартість 1000 м3 газу по ціні в 1000 грн(125 доларів )
А по якій ціні Україна купує ? 420 + 100 знижки ?
Таким чином , те що для Вас не вирідно
2500 х 1 грн = 2500 грн , а по депо можна отримати 6000 грн
Для України
2500 х 4 грн = 10 000 грн економії . а на депо всього 6000 грн

Тепре зрозуміло , чому там де держава має вплив ( будівництво багатоквартирних будинків ) - вона заставляє утеплювати відразу , а там де не має - будівництво сараїв і будок для собак - не заставляє.
3 Не забувайте , що колись Вам все одно прийдеться перейти на оплату енергоносіїв по світовим цінам без дотацій держави , от тоді розумники з підрахунками по депо і взвиють.

Вы знаете:
1) пока Украине все-равно, что шахтер, проработавший в шахте 25 лет(если доживет), что сотрудник РОВД, пробухавший 15 лет на работе и получающий пенсию уже в 35 лет: в итоге кто и что получает на пенсии (здоровье+пенсия+льготы), до тех пор и таких как шахтер, металлург, строитель, колхозник ...,все кто именно производит ВВП,добавочную стоимость, не будет волновать "Для України
2500 х 4 грн = 10 000 грн економії . а на депо всього 6000 грн",
2) исходя из моего пункта 1.,пока наступит Ваш пункт 3, пусть люди воспользуються Вашим расчетом "Таким чином , те що для Вас не вирідно
2500 х 1 грн = 2500 грн , а по депо можна отримати 6000 грн" и из заработанных на депо утеплятся, когда будет в этом экономический смысл для ЛЮДЕЙ.
ADSL9

Подякував: 53 раз.
Подякували: 464 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 13:15

ADSL9
1 Не зрозумів Вашого повідомлення
2 В чому Ви пробуєте мене звинуватити ? В тому що міліціонер пє коли я працюю ?
3 Я показав звідки ноги ростуть при утепленні . Ви що вважаєте , що спалюючи газ по 1 грн за м3 простий українець стає багатшим ? Чи Ви думаєте , що дотацію в вигляді різниці між вартістю спаленого газу і вартістю закупленого виплачує Хазаров з своїх прибутків ?
В мене особисто інша думка . Все одно ці гроші з Вашої кишені . Так що хочете палити , бо не вигідно утеплюватись - паліть , хто Вам лікар , діти/внуки все одно цю різницю росії виплатять .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 13:44

budivelnik написав:ADSL9
1 Не зрозумів Вашого повідомлення
2 В чому Ви пробуєте мене звинуватити ? В тому що міліціонер пє коли я працюю ?
3 Я показав звідки ноги ростуть при утепленні . Ви що вважаєте , що спалюючи газ по 1 грн за м3 простий українець стає багатшим ? Чи Ви думаєте , що дотацію в вигляді різниці між вартістю спаленого газу і вартістю закупленого виплачує Хазаров з своїх прибутків ?
В мене особисто інша думка . Все одно ці гроші з Вашої кишені . Так що хочете палити , бо не вигідно утеплюватись - паліть , хто Вам лікар , діти/внуки все одно цю різницю росії виплатять .

Абсолютно ни в чем Вас не обвиняю( и даже соглашаюсь, что рано или поздно мы Все утеплимся), а привожу один из аргументов, что пока у нас государство не переживает за обычных трудяг, никто не будет переживать за государство, а тем более платить налоги на все 100%.
А если Вы так переживаете, что гос-во доплачивает за этот газ России, то Вы наверное забыли о НАШЕМ газе с с/с 80дол.США. или Вы не знаете какая смесь под видом газа (я имею ввиду сколько в этой смеси % именно газа и сколько воздуха, а счетчик крутит как 100% газа)сейчас подается населению.
ADSL9

Подякував: 53 раз.
Подякували: 464 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 13:56

budivelnik

чому Ви пробуєте мене звинуватити ?

не приймайте все на свій рахунок і близько до серця ... просто " народ хочет разобраться !" :)
qazwsx321

Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 14:09

budivelnik
колись Вам все одно прийдеться перейти на оплату енергоносіїв по світовим цінам без дотацій держави

це ви Ахметову з Фірташем погрожували ? :)

крім російських , українських чиновників і олігархів від цих дотаційних схем ніхто виграшу не отримує ... " не читайте советских газет !" :)
qazwsx321

Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 14:19

Re: Дом $200 за квадрат - кто меньше??

budivelnik написав:Яким чином може потрапити всередину приміщення якісь випари від пінопласту , якщо з одного боку він по всій площі ізольований від внутрішніх обємів стіною в 0,3-0,5 м товщини , а з другого боку шаром клею+штукатурки в 0,5-1 см товщини ?

Вы разве не в курсе, что кирпичные стены паропроницаемы?? (потому в них и комфортно жить - они "дышат"). И при соответствующих условиях ядовитые испарения пенопласта попрут через толщу стены внутрь помещения?
cuteman

Подякував: 334 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 гру, 2011 14:28

cuteman написав:
  budivelnik написав:Яким чином може потрапити всередину приміщення якісь випари від пінопласту , якщо з одного боку він по всій площі ізольований від внутрішніх обємів стіною в 0,3-0,5 м товщини , а з другого боку шаром клею+штукатурки в 0,5-1 см товщини ?

Вы разве не в курсе, что кирпичные стены паропроницаемы?? (потому в них и комфортно жить - они "дышат"). И при соответствующих условиях ядовитые испарения пенопласта попрут через толщу стены внутрь помещения?

Лохотрон під назвою дихаюча стіна я тут критикував разів з 10 .
Для того щоб Ви зрозуміли
1 Через товщу стіни повітря , а також і різного роду випари - не переміщаються в обємах які можуть на щось вплинути.
2 Обєм так званого дихання стіни становить дай бог щоб 0,0001% від обємів повітря яке проходить через системи вентиляції, тому зміна вентиляційного отвору на 1 мм2 впливає на повітрообмін в рази сильніше ніж стіна
3 Коли матеріал знаходиться в капсулі , а для пінопласту такою капсулою є клей/штукатурка з наружного боку і клей/розчин з внутрішнього - то пінопласт не обдувається повітрям і автоматично практично не має випарів.
4 Як правило шкідливі елементи переносяться грунтовими водами , або існують у вигляді водорозчинних солей/лугів - пінопласт не маж таких елементів.

Ніби все.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 3456>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти