valya написав:Хватит гнать волну. У меня складывается мнение (не скрою - так хочется, и валюта тоже), что дела налаживаются. % 2ххх грн, хх евро получены. Не оф. информация про конец проверок и рефинанс, почемуто, а не стаб, может ошиблись. Желаю выздоровления.
Получены где? В Днепропетровске нач. Областной Дирекции открытым текстом говорит,что Нац. Банк отказал в финансировании. Выплат нет совсем и не предвидится. И зачем ИБ вкладчикам мертвого банка?Смотреть как на экране их вклад прирастает на 0,1% годовых без возможности снятия?
Востаннє редагувалось Investl в Пон 16 чер, 2014 22:41, всього редагувалось 1 раз.
Валдис Не сложно, текст был отправлен в прокуратуру и департамент банковского надзора НБУ, в принципе мои действия почти полностью совпадают со статьей по Вашей ссылке (но ее не писал и не читал ):
скарга.
____2014 р. у мене закінчився строковий депозит № ______ від ______ р. у ПАТ «Міський комерційний банк». У день закінчення строку дії договору у відділенні № ___ банку за адресою м.Київ, вул. ___________ відмовилися видати суму вкладу та нараховані відсотки по ньому. Мною була написана вимога про повернення коштів (додаток 1). Згідно п. 3.3 «Положення про порядок здійснення банками України вкладних (депозитних) операцій з юридичними і фізичними особами» «У разі невиконання (неналежного виконання) банком вимоги фізичної особи про повернення вкладу депозиту).. банк зобов'язаний: прийняти вимогу шляхом проставлення на ній: дати отримання, підпису уповноваженої особи, відбитка штампа банку та видачі фізичній особі письмового повідомлення про невиконання (неналежне виконання) цієї вимоги із зазначенням причини, дати взяття вимоги на облік, дати видачі повідомлення, прізвища, ім'я та по батькові уповноважених осіб і відбитка печатки банку;» Банк відмовився виконувати мою вимогу про цей пункт Положення (додаток 2). До того ж мене повідомили, що, якщо я не хочу перезаключати депозитний договір, мій вклад буде перенесено на рахунок на вимогу, що порушує умови депозитного договору, так як згідно п. 1.3 частини 2 Договору «У разі, якщо Вкладник за цим Договором не витребує суму Вкладу в день закінчення строку дії цього Договору сума вкладу переноситься на рахунок на вимогу...». Згідно Додатку 1 сума вкладу була витребувана, тому вважаю, що банк повинен нараховувати проценти згідно умов договру до виплати всієї суми депозиту. Таким чином банком порушені умови депозитного договору, статті 525, 530, 1060, 1066 Цивільного кодексу України та п. 3.3 «Положення про порядок здійснення банками України вкладних (депозитних) операцій з юридичними і фізичними особами».
Додаток 1 - заявление о возврате вклада и %-ов, додаток 2 - заявление с упоминанием п. 3.3 положения о вкладных операциях, так как на слух сотрудники не воспринимали - пришлось фиксировать.
Востаннє редагувалось Yuri2014 в Пон 16 чер, 2014 22:53, всього редагувалось 1 раз.
valya написав:Хватит гнать волну. У меня складывается мнение (не скрою - так хочется, и валюта тоже), что дела налаживаются. % 2ххх грн, хх евро получены. Не оф. информация про конец проверок и рефинанс, почемуто, а не стаб, может ошиблись. Желаю выздоровления.
Наверное Вам повезло, у меня с середины февраля уже тысяч 7 накопилось процентов, предложили только 1 раз 200 грн (анекдот про еврея и лотерею здесь будет не в тему ).
Короче так, господа. Если кто-то мечтает о ВА, то забудьте. Фонд пустой, аж до звона. Уже первый вице-премьер начал ёрзать на стуле. Поэтому придётся ещё долго терпеть эту говнодыркобанку
valya ,Львов, не могу получить % за мес,копейки,немного более 4-х т.грн....нач отд рассказывает как всех любит и жалеет,но не более, а на эти деньги как то рассчитываем...а о возврате тела депо,не представляю...тут уже будут заявы
deneg net написав:Короче так, господа. Если кто-то мечтает о ВА, то забудьте. Фонд пустой, аж до звона. Уже первый вице-премьер начал ёрзать на стуле. Поэтому придётся ещё долго терпеть эту говнодыркобанку
Ну нет коллега. Читайте как тут любят умничать всесведущие - между строк. Фонд как раз и хотят увеличить, чтобы еще 37 говнобанок закрыть... Отличные новости для вкладчиков всяких Активов, Еврогазбанков и др. таких же ситикоммерсговнобанок...
Да я бы и порадовался, но эти 4 ярда в раз съедят Форумцы и БББшники. А уже пора начинать платить Южкомовцам. Там кстати депо физиков 2,5 ярда. Поэтому говорить о 37 говнодырках ещё очень рано. Похоже, что они это унюхали и тупо над нами издеваются.