Ну, я лично измеряю стоимость золота в буханках хлеба
хорошо вам

для меня не так все просто

|
|
![]() Belfegor
хорошо вам ![]() для меня не так все просто ![]()
![]() максимус не читайте перед обедом советских газет ![]() а если есть подобная чушь в прессе, было бы неплохо предоставить ссылку на всеобщее обсуждение... ![]() а слово "хрупкие" применять к слиткам - это вы дали конечно ![]()
![]() ну так это был частный случай ![]() а вообще данные вопросы поднимались уже 100 раз на ветке... вам бы почитать ее для начала.. понимаю много хлама, но все же бывают и умные мысли ![]() «Согласно лицензии на работу с банковскими металлами, выданной Национальным банком, украинские банки имеют право покупать и продавать только слитки аффинажных компаний, которые являются признанными Лондонской ассоциацией участников рынка драгоценных металлов (LBMA). Это Credit Suisse, Argor Heraeus, Umicore, Valcambi, Argor Heraeus (может быть также с клеймом Commerzbank) и Valcambi (может быть также с клеймом Credit Suisse). Ликвидность таких слитков на рынке банковских металлов абсолютно одинакова, а со слитками аффинажных компаний, которые не признаны LBMA, банки не имеют права работать вообще» а где купить решайте сам... http://tables.finance.ua/ru/metals/cash/ как по мне так покупать лучше где дешевле и минимальна маржа между покупкой/продажей ![]()
![]() А де реальні рекомендації щодо процесу продажу метала?По суті, в темі, відсутні реальні рекомендації, як саме фізичні особі реалізувати злиток, на найвигідніших умовах? Хтось з Дописувачів, рекомедував чкурнути за кордон і там реалізувати... Але це - віза, кошти за проїзд, що відповідно виливається у витрати, які звичайно потрібно враховувати як - (мінус) від суми доходу. Хоча, якщо є реальний досвід з виїздом в іншу країну для реалізації, - цікаво було б заслухати... Звісно цікавить також конкретика, не просто назва країни, але й назва установи... Також питання відносно України, на теренах нашої держави, як саме відбувається процес продажу, чув що після продажі банку злитка потрібно звязуватись із податковою, хто мав реальний досвід?.
![]() shushlova76
а какая еще конкретика нужна? уже 100 раз все разжевали ![]() вы ветку всю прочитали? или только последние страницы? а еще проще позвонить вам в банк и спросить ![]() http://tables.finance.ua/ru/metals/cash/ зачем вам узнавать информацию с третьих рук? ![]() позвонили в банк и спросили каким образом происходит покупка - если вам лень читать то что писали форумчане ![]() и не будете гадать на кофейной гуще про законодательство ![]() а кто имел реальный опыт - это вопрос не для нашей страны, у нас законодательство меняется быстрее чем получают опыт ![]()
![]() побажання щодо конкретних рекомендацій форумчанамodessit2007
по перше питання, як саме відбувається покупка металу, в моєму повідомленні немає, тому надалі уважніше читайте дописи ![]() ще раз повторюсь в ДАННІЙ "гілці" питань відносно того, де найкраще (найвигідніше) можливо реалізувати метал, - немає. Є одне єдине повідомлення, з думкою, що це можливо краще робити за кордоном. Але, чи врахована дорога? І головне наскільки це вигідно???). odessit2007, - невже Ви не можете зрозуміти про що тут мова, і що це не базар. Я думаю, тут бажано висловлювати чіткі думки, а не п**ос. А щодо законодавства, якщо Вам немає що сказати відносно нововведень ГНАУ, то це не означає, що і іншим немає. Некваліфікованість одного не означає некваліфікованість усіх. Тому я думаю усі радо поспілкуються по суті.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|