да нет... многие на слухах о "дефолте США" год назад золотом закупились... теперь как раз этих Ынвесторов в минуса вгоняют....
|
|
![]() ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?кстате на домике в ветке о реальных сделках
в мае прямо аншлаг... это те Алени что осени не смогли дотерпеть... ну что же потеряли минимум 10%... не советую брать с них пример ![]() Унуноктий
Посмотри голосовалку вверху. В золоте и евро сидят очень мало народу. Где ты 95% населения попавших взял? Разве что попадут на моратории по депозитам. ![]()
![]() Отже В золоті-євро сидять 5% населення В бетоні - сидить 99% населення ( всі ж десь живуть ) Залишився долар і гривня . Ті хто в гривні - то точно в прольоті ( бо завтра по 12-16 ) А ті хто в доларі - то також в прольоті ( бо амеро і ку-4,5,6,7 і так далі ) Питання на засипку Хто втратить менше і в чому він сидить ?
![]() 1 Ти вже якось визначся хто ти . Чебуречник-попіт-обваліст, чи растішка-будівельник. А то гроші вкладені в будівництво ти чомусь по цінам продажі метри рахуєш . А якщо так м2 збудувати при ціні продажу в 9000 і прибутку в 200% = 3000 грн 400 000 000 млн / 3000 грн/м2 = 1300 000 м2 = 1300 квартир а не 500 . Так що помє побажання будь-послідовний і не скачи як зайчик з позиції на позицію ( в залежності від вигоди ) - залишається в силі 2 Для того щоб показати свій розум в галузях , ти крім всього іншого , повинен знати що в січні - березні , робочих днів стількиж скільки в стандартних двох місяцях , а тому 1300 - еквівалентно 2 місяцям роботи = 650 в місяць х 12 місяців = 7 800 квартир . Все як говорять і пишуть сходиться 1 Бачиш мої аналітичні висновки про кружляння ціни навколо 1600-1800 - в силі вже три роки , а де твої по 600-800 ? і коли будуть ? 2 Моя економічна освіта - така сама як і в тебе , тільки після інституту я ще працюючи створив і очолив два бізнеси з оборотами пару млн кожний , а ти чебуреки виготовляєш три-пять місяців в році Так хто щось знає а хто розповідає що він розумний і грамотний ?
Ти можеш думати що ти спец , але істиною це стане не після твоєї заявки , а після того як це скажуть навколишні . Нагадай мені будь-ласка А хто навіть на цих сторінках це сказав ?
![]() хехе 50 млн - это сумма всех сделок купли продажи на КРН за апрель
ну 800 уже скоро можно поискать на окраине мой прогноз снижения цен -10-15% хоть как то но сбывается твой "дали рист" уже стал анекдотом от проффесианала )))
для общего развития: люди занимающиеся аналитикой и прогнозированием рынков в реальном секторе не работают это те, хто работает в реальном секторе, покупают у первых результаты их труда для успеха в своих делах
а ты уверен шо мои знакомые так не говорят?)) твои то хоть говорят? иль матюкают? ![]()
я тебе уже предлагал блеснуть своими "знаниями" на строимдом, среди людей разбирающихся в стройке)))
|
|