Унуноктий написав:про баранов это ты верно.... меня тут один спрашивал каким образом до осени 95% населения потеряют сбережения.... я ему пишу про обвал рынка золота а он теперь не хочет в это верить
оказывается доля золота в сбережениях граждан Львиная! а я то, баран, думал шо процентов 5-10 держат, для разнообразия, и то некоторые )))
да нет... многие на слухах о "дефолте США" год назад золотом закупились... теперь как раз этих Ынвесторов в минуса вгоняют....
кстате на домике в ветке о реальных сделках http://www.domik.net/forum/kiev-ceny-sd ... ml#p304279 в мае прямо аншлаг... это те Алени что осени не смогли дотерпеть... ну что же потеряли минимум 10%... не советую брать с них пример
Унуноктий Посмотри голосовалку вверху. В золоте и евро сидят очень мало народу. Где ты 95% населения попавших взял? Разве что попадут на моратории по депозитам.
sesk написав:Унуноктий Посмотри голосовалку вверху. В золоте и евро сидят очень мало народу. Где ты 95% населения попавших взял? Разве что попадут на моратории по депозитам.
Отже В золоті-євро сидять 5% населення В бетоні - сидить 99% населення ( всі ж десь живуть ) Залишився долар і гривня .
Ті хто в гривні - то точно в прольоті ( бо завтра по 12-16 ) А ті хто в доларі - то також в прольоті ( бо амеро і ку-4,5,6,7 і так далі )
Питання на засипку Хто втратить менше і в чому він сидить ?
budivelnik написав:beton Ти або не приводь цифри в 49,85 млн доларів = 0,4 млрд грн вкладень в місяць Або коли привів - не відмовляйся від них .
с логикой напряг у тебя, шо не новость яж поделил - 500 квартир получилось это в Разы меньше, чем поют твои коллеги))
1 Ти вже якось визначся хто ти . Чебуречник-попіт-обваліст, чи растішка-будівельник. А то гроші вкладені в будівництво ти чомусь по цінам продажі метри рахуєш . А якщо так м2 збудувати при ціні продажу в 9000 і прибутку в 200% = 3000 грн 400 000 000 млн / 3000 грн/м2 = 1300 000 м2 = 1300 квартир а не 500 . Так що помє побажання будь-послідовний і не скачи як зайчик з позиції на позицію ( в залежності від вигоди ) - залишається в силі 2 Для того щоб показати свій розум в галузях , ти крім всього іншого , повинен знати що в січні - березні , робочих днів стількиж скільки в стандартних двох місяцях , а тому 1300 - еквівалентно 2 місяцям роботи = 650 в місяць х 12 місяців = 7 800 квартир . Все як говорять і пишуть сходиться
beton написав:
budivelnik написав:ПС А коли вже починаєш обговорювати наскільки ти розумний і хороший математик , то починай з обговорення своїх досягнень
думаю шо твои досягненя на почве замеса бетона и заливки его в несъемную опалубку не годятся для аналитики РН как такового в целом (чем мы тут занимаемся?)) для этого больше подходит экономическое образование и широкий кругозор
1 Бачиш мої аналітичні висновки про кружляння ціни навколо 1600-1800 - в силі вже три роки , а де твої по 600-800 ? і коли будуть ? 2 Моя економічна освіта - така сама як і в тебе , тільки після інституту я ще працюючи створив і очолив два бізнеси з оборотами пару млн кожний , а ти чебуреки виготовляєш три-пять місяців в році Так хто щось знає а хто розповідає що він розумний і грамотний ?
beton написав:
budivelnik написав:Надіюсь ти зрозумів про що я ? Чи знову до тебе титулами звертатись типу найрозумніший кримський чебуречний геній знаючий все про нерухомість в Києві . щитові будиночки, системи кондиціонування і вентиляції+зворотні клапани , точки роси і так далі .....
Я б пропонував слідуюче Я не обговорюю технології приготування чебуреків з собачатини , ти не лізеш в будівництво.
я думаю шо ты уже понял, шо и в строительном деле я более образованный , чем ты может еще пару лет назад, да, мне казалось шо ты спец а щас, после многих и многих часов самообразования, я думаю шо ты типичный шабашник(вот тебе и титул придуман), коих полно в стройбизнесе спрос буит токападать, т.е. буитдешеветь
Ти можеш думати що ти спец , але істиною це стане не після твоєї заявки , а після того як це скажуть навколишні . Нагадай мені будь-ласка А хто навіть на цих сторінках це сказав ?
budivelnik написав:А то гроші вкладені в будівництво ти чомусь по цінам продажі метри рахуєш . 3000 грн/м2
хехе 50 млн - это сумма всех сделок купли продажи на КРН за апрель
1 Бачиш мої аналітичні висновки про кружляння ціни навколо 1600-1800 - в силі вже три роки , а де твої по 600-800 ? і коли будуть ?
ну 800 уже скоро можно поискать на окраине мой прогноз снижения цен -10-15% хоть как то но сбывается твой "дали рист" уже стал анекдотом от проффесианала )))
2 Моя економічна освіта - така сама як і в тебе , тільки після інституту я ще працюючи створив і очолив два бізнеси з оборотами пару млн кожний , а ти чебуреки виготовляєш три-пять місяців в році Так хто щось знає а хто розповідає що він розумний і грамотний ?
для общего развития: люди занимающиеся аналитикой и прогнозированием рынков в реальном секторе не работают
это те, хто работает в реальном секторе, покупают у первых результаты их труда для успеха в своих делах
Ти можеш думати що ти спец , але істиною це стане не після твоєї заявки , а після того як це скажуть навколишні .
а ты уверен шо мои знакомые так не говорят?)) твои то хоть говорят? иль матюкают?
Нагадай мені будь-ласка А хто навіть на цих сторінках це сказав ?
я тебе уже предлагал блеснуть своими "знаниями" на строимдом, среди людей разбирающихся в стройке)))