Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11301131113211331134 ... 1209>
Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 17:51

budivelnik написав:RON
1 Постійне очікування глибокої задниці приведуть тільки в цю задницю.
2 Якщо , не зважаючи на мою працю і працю інших оптимістів які вважають що їх діяльність зможе покращити ситуацію - ситуація погіршиться ( і термометром цього буде падіння цін на нерухомість ) - то що Вам , що іншим обвалістам який з цього зиск?
Сьогодні маєте на шматок хліба і не вистарчає на нерухомість ( до речі це власність вартістю в 10 річну середню зарплату ) , а стане гірше - нерухомості у Вас як не було так і не буде . але при цьому і хліба не стане .
То чого очікуєте ? Голоду ?

Нерухомість у мене є. І метри в Киеві, і сотки в 5-ти км. від КПП.
Я своїми постами шукаю не зиск, а просто висловлюю своє бачення, вдумливо переглядаю бачення інших... Чули такий термін "суто професійний інтерес"?
По життю я оптиміст, але факти, а також можливисть більш-менш незаангажовано спостерігати за процесами в ціноутворенні на ринку нерух., говорять про те, що восени можливе помітне просідання на КРЖН. 8)
П.С. Ринок бетонометрів та продуктів харчування - це тепле та мокре. На ринку продуктів харчування бульбашки не було. При чому тут голод?
RON

Подякував: 322 раз.
Подякували: 284 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 18:04

Также она обратила внимание на рост интереса клиентов к квартирам стоимостью 250-280 тыс. долларов. «Количество сделок в этой категории уже несколько месяцев наиболее стабильно среди всех ценовых сегментов», – отметила Ирина Луханина.
Напомним, что в апреле на покупку жилья в Киеве было потрачено почти 50 млн. долларов.

хехе
значит делить 50 млн нужно не на 100куе, а на поболее )))
т.е. квартир продано в апреле на 500, а меньше)))
beton

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 246 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 18:50

beton написав:
Также она обратила внимание на рост интереса клиентов к квартирам стоимостью 250-280 тыс. долларов. «Количество сделок в этой категории уже несколько месяцев наиболее стабильно среди всех ценовых сегментов», – отметила Ирина Луханина.
Напомним, что в апреле на покупку жилья в Киеве было потрачено почти 50 млн. долларов.

хехе
значит делить 50 млн нужно не на 100куе, а на поболее )))
т.е. квартир продано в апреле на 500, а меньше)))

Прокололась риэлторша. 8)
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 18:56

она имела в виду сделки тока по своей конторе
Cricetus cricetus

Подякував: 408 раз.
Подякували: 413 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 19:29

Сегодня ПФТС 442,61 .
sesk

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 19:32

Cricetus cricetus написав:она имела в виду сделки тока по своей конторе

хехе - хорошая шутка))
beton

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 246 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 19:57

Faceless написав:
  Посторонний написав:Ну, так если гос-во не платит свою часть, долг висит на нем или на на покупателе?
Гос-во вообще фигурирует в договоре купли-продажи недвиги?
Или на компенсацию идет отдельный договор?

Сейчас некак посмотреть, вроде компенсация идет отдельным договором государства с банком.
Долг весь висит на покупателе, держава тут чисто сбоку. Т.е. хошь платит, хошь - не платит - ответственности никакой, за все отвечает алень

Таки да http://biz.liga.net/all/nedvizhimost/no ... poteki.htm
Согласно утвержденному правительством порядка и заключенного договора о компенсации процентов, сумчанин оплатит стоимость месячного платежа, который состоит из тела кредита и процентов по ним. Сумская областная государственная администрация за счет средств госбюджета компенсирует разницу между процентной ставкой по кредиту (которая составляет 16% годовых) и 3% годовых. Средства возвращаются на специальный текущий счет.

Скорее всего алень получит аля плавающая ставка - первый год буит компенсация а на второй может и не быть, а процент банку вынь да положь иначе санкции.

Такие кидки государства уже были - когда людям участвующим в молодёжном кредитовании (там тоже государство ставку обещалось постоянно компенсировать), но алень то ведь не хочет учится на чужих ошибках.

Тут ещё аленей в программе "ЫпотЭка трЫ прАцента" может ожидать такая "халепа" как покупка воздуха в долгострое http://www.youtube.com/watch?v=9kSFt...eature=related
Киев Житлоинвест афера с квартирами
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 21:25

RON написав:
  budivelnik написав:RON
1 Постійне очікування глибокої задниці приведуть тільки в цю задницю.
2 Якщо , не зважаючи на мою працю і працю інших оптимістів які вважають що їх діяльність зможе покращити ситуацію - ситуація погіршиться ( і термометром цього буде падіння цін на нерухомість ) - то що Вам , що іншим обвалістам який з цього зиск?
Сьогодні маєте на шматок хліба і не вистарчає на нерухомість ( до речі це власність вартістю в 10 річну середню зарплату ) , а стане гірше - нерухомості у Вас як не було так і не буде . але при цьому і хліба не стане .
То чого очікуєте ? Голоду ?

Нерухомість у мене є. І метри в Киеві, і сотки в 5-ти км. від КПП.
Я своїми постами шукаю не зиск, а просто висловлюю своє бачення, вдумливо переглядаю бачення інших... Чули такий термін "суто професійний інтерес"?
По життю я оптиміст, але факти, а також можливисть більш-менш незаангажовано спостерігати за процесами в ціноутворенні на ринку нерух., говорять про те, що восени можливе помітне просідання на КРЖН. 8)
П.С. Ринок бетонометрів та продуктів харчування - це тепле та мокре. На ринку продуктів харчування бульбашки не було. При чому тут голод?

1 Я також висловлюю свої думки
2 Ці думки стараюсь підтвердити не тільки висловами , а й результатами своєї діяльності
3 В мене продуктовий магазин , оборот по магазину останні 4 роки дорівнюють оборотам в будівництві ( при цьому норма прибутковості , не зважаючи на оповідання тутешніх - вища ніж в торгівлі продуктами)

Так що я можу і тепле з мокрим порівнювати , благо є як одне так і друге.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 21:34

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Киев не самое лучшее место для покупки квартиры... Разве что за гривны которых девать некуда... :mrgreen:
foma_us

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 21:49

sesk написав:Сегодня ПФТС 442,61 .

Ты думаешь для будивЭльныуа это , что то значит уже не говоря про рЫла ? :mrgreen:

ПС Тут жЫшь одни певцы вижу дерево пою дерево ...
obval

#<1 ... 11301131113211331134 ... 1209>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє