budivelnik написав:RON 1 Постійне очікування глибокої задниці приведуть тільки в цю задницю. 2 Якщо , не зважаючи на мою працю і працю інших оптимістів які вважають що їх діяльність зможе покращити ситуацію - ситуація погіршиться ( і термометром цього буде падіння цін на нерухомість ) - то що Вам , що іншим обвалістам який з цього зиск? Сьогодні маєте на шматок хліба і не вистарчає на нерухомість ( до речі це власність вартістю в 10 річну середню зарплату ) , а стане гірше - нерухомості у Вас як не було так і не буде . але при цьому і хліба не стане . То чого очікуєте ? Голоду ?
Нерухомість у мене є. І метри в Киеві, і сотки в 5-ти км. від КПП. Я своїми постами шукаю не зиск, а просто висловлюю своє бачення, вдумливо переглядаю бачення інших... Чули такий термін "суто професійний інтерес"? По життю я оптиміст, але факти, а також можливисть більш-менш незаангажовано спостерігати за процесами в ціноутворенні на ринку нерух., говорять про те, що восени можливе помітне просідання на КРЖН. П.С. Ринок бетонометрів та продуктів харчування - це тепле та мокре. На ринку продуктів харчування бульбашки не було. При чому тут голод?
Также она обратила внимание на рост интереса клиентов к квартирам стоимостью 250-280 тыс. долларов. «Количество сделок в этой категории уже несколько месяцев наиболее стабильно среди всех ценовых сегментов», – отметила Ирина Луханина. Напомним, что в апреле на покупку жилья в Киеве было потрачено почти 50 млн. долларов.
хехе значит делить 50 млн нужно не на 100куе, а на поболее ))) т.е. квартир продано в апреле на 500, а меньше)))
Также она обратила внимание на рост интереса клиентов к квартирам стоимостью 250-280 тыс. долларов. «Количество сделок в этой категории уже несколько месяцев наиболее стабильно среди всех ценовых сегментов», – отметила Ирина Луханина. Напомним, что в апреле на покупку жилья в Киеве было потрачено почти 50 млн. долларов.
хехе значит делить 50 млн нужно не на 100куе, а на поболее ))) т.е. квартир продано в апреле на 500, а меньше)))
Посторонний написав:Ну, так если гос-во не платит свою часть, долг висит на нем или на на покупателе? Гос-во вообще фигурирует в договоре купли-продажи недвиги? Или на компенсацию идет отдельный договор?
Сейчас некак посмотреть, вроде компенсация идет отдельным договором государства с банком. Долг весь висит на покупателе, держава тут чисто сбоку. Т.е. хошь платит, хошь - не платит - ответственности никакой, за все отвечает алень
Согласно утвержденному правительством порядка и заключенного договора о компенсации процентов, сумчанин оплатит стоимость месячного платежа, который состоит из тела кредита и процентов по ним. Сумская областная государственная администрация за счет средств госбюджета компенсирует разницу между процентной ставкой по кредиту (которая составляет 16% годовых) и 3% годовых. Средства возвращаются на специальный текущий счет.
Скорее всего алень получит аля плавающая ставка - первый год буит компенсация а на второй может и не быть, а процент банку вынь да положь иначе санкции.
Такие кидки государства уже были - когда людям участвующим в молодёжном кредитовании (там тоже государство ставку обещалось постоянно компенсировать), но алень то ведь не хочет учится на чужих ошибках.
budivelnik написав:RON 1 Постійне очікування глибокої задниці приведуть тільки в цю задницю. 2 Якщо , не зважаючи на мою працю і працю інших оптимістів які вважають що їх діяльність зможе покращити ситуацію - ситуація погіршиться ( і термометром цього буде падіння цін на нерухомість ) - то що Вам , що іншим обвалістам який з цього зиск? Сьогодні маєте на шматок хліба і не вистарчає на нерухомість ( до речі це власність вартістю в 10 річну середню зарплату ) , а стане гірше - нерухомості у Вас як не було так і не буде . але при цьому і хліба не стане . То чого очікуєте ? Голоду ?
Нерухомість у мене є. І метри в Киеві, і сотки в 5-ти км. від КПП. Я своїми постами шукаю не зиск, а просто висловлюю своє бачення, вдумливо переглядаю бачення інших... Чули такий термін "суто професійний інтерес"? По життю я оптиміст, але факти, а також можливисть більш-менш незаангажовано спостерігати за процесами в ціноутворенні на ринку нерух., говорять про те, що восени можливе помітне просідання на КРЖН. П.С. Ринок бетонометрів та продуктів харчування - це тепле та мокре. На ринку продуктів харчування бульбашки не було. При чому тут голод?
1 Я також висловлюю свої думки 2 Ці думки стараюсь підтвердити не тільки висловами , а й результатами своєї діяльності 3 В мене продуктовий магазин , оборот по магазину останні 4 роки дорівнюють оборотам в будівництві ( при цьому норма прибутковості , не зважаючи на оповідання тутешніх - вища ніж в торгівлі продуктами)
Так що я можу і тепле з мокрим порівнювати , благо є як одне так і друге.