Обещанную 1 к за 50 тыс. долларов в новостройке на Троещине? Или в придачу к ней ещё "одну"?

|
|
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Цены на жилье в Украине не будут расти в 2012 году из-за низких доходов граждан и отсутствия доступных кредитов.
Ипотеки как раз и нет потому как нет доходов ![]()
![]() Не надо заливать! Таких скидок - "на 20% ниже хотелок"- не бывает. Спросите у "туристов" ![]() Тому же Данилов 777 родственники денег подкинули бы на покупку 2 к на Позняках, чтобы он уже по форумам не тынялся. А критекус с такой скидкой согласился бы уже на кухню в 10 кв.м. Востаннє редагувалось zahar_ в Суб 31 бер, 2012 17:15, всього редагувалось 1 раз.
![]() Може й опущусь , як каже народна мудрість Від тюрми та суми - не зарікайся. Але в мене є перевага . Я може опущусь - а дехто там вже є . Як казав Бельмондо в одному з фільмів Ви знаєте чим дурень відрізняється від злодія ? Злодій - це тимчасово , а дурень - це навічно. А тепер замініть злодій на будівельник( я вже бачу радість обвала який швиденько набирає на клавіатурі ), а дурень - на люмпен :
А яка різниця яка ціна подарованого ? Та сама народна мудрість по цьому питанню каже слідуюче : Дарованому коневі в зуби не заглядають.
На сьогодні , мій бізнес план працює в найоптимістичному режимі , тому я не веду розмови ні про 600 , ні про 500 . ні про подарунки . А те що в когось щось не спрацювало в плануванні - так це говорить про його кваліфікацію ( низьку ) а не про мою ( високу)
1 А кому яка різниця як називається моє житло первинне чи вторинне ? 2 Навіть у випадку коли в мене купують за повну суму відразу , то я роблю знижку в 5% , тобто Стандартні умови за 2-кімнатну) Ціна - 47 000 , 70% ( приблизно 30 000 - 3 місяці х 10000 - відразу ) + 17 000 по 1500 щомісячно на протязі року. Якщо виплачують всю суму відразу , я продам по 45 000 .( або надам знижку на гараж в розмірі 3000 , тобто замість 7000 гараж - продам за 4000) 3 Таким чином , якщо хтось захоче щоб я будував за його гроші , то він елементарно може розраховувати на ціну в 43 000 ( 10% знижки )
|
|