Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Stringer, надо добавлять ИМХО У меня другое представление (с Вашего позволения)... Пока в госах будет 6...7% я буду там. Кстати по трём госам не проблема растыкать и много-премного тыс. у.е., лишь бы они были. А в буржуйские банки я всегда успею А может и не пойду на 0,1...1%
Разговор заходил вообще не о сохранении валюты... А о пользительно-удобном использовании гривнево-накопительной карты. Да? 13% Пинчука против 13% Прокредита, но с оговоркой.
Andi_30 написав:Кто пользуется кредитными картами Кредит Днепра? Напишите плюсы и минусы. Раньше были только для получающих через них зарплату, теперь раздают всем.
Копія привата. +кеш-бек. якщо це голдівська Visa pay Wave
Andi_30 написав:Кто пользуется кредитными картами Кредит Днепра? Напишите плюсы и минусы. Раньше были только для получающих через них зарплату, теперь раздают всем.
Копія привата. +кеш-бек. якщо це голдівська Visa pay Wave
А кому предлагают золотую Visa pay Wave? И на каких условиях? На сайте какие-то куцые тарифы выложены... "БЕЗКОШТОВНЕ обслуговуванням рахунку протягом року" - а дальше??
Квесторе_поверніться написав:Та є варіанти на сповпи в Мега, Ощад чи Приват.
Мда ... квестор би такий список не одобрив би
Сьогодні на Василя варто Квестора згадати Це був день прогнозу Маестро на рік вперед...що могло нас чекати А останній список Квестора можна нагуглити тут http://urths.com/blog/tag/%D0%BA%D0%B2% ... %BE%D1%80/ Так що Ощад і Приват ...в списку. А Мега..... це вже ризиковий варіант збереження валюти. Кредит Дніпро ще ризиковіший....мабуть.
Квесторе_поверніться написав:Та є варіанти на сповпи в Мега, Ощад чи Приват.
Мда ... квестор би такий список не одобрив би
Сьогодні на Василя варто Квестора згадати Це був день прогнозу Маестро на рік вперед...що могло нас чекати А останній список Квестора можна нагуглити тут http://urths.com/blog/tag/%D0%BA%D0%B2% ... %BE%D1%80/ Так що Ощад і Приват ...в списку. А Мега..... це вже ризиковий варіант збереження валюти. Кредит Дніпро ще ризиковіший....мабуть.