Рада схвалила у першому читанні скандальний законопроект про

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 34567 ... 19>
Повідомлення Додано: Вів 05 чер, 2012 17:56

Imp написав:И заметьте: русскогоговорящие лишь хотят иметь права, не ущемляя никого другого, в то время как украиноговорящие - "ЗАПРЕТИТЬ! Только украинский! Остальные ВНЕ ЗАКОНА!".

И я об этом, а в ответ сразу же -"если прожил несколько лет и не понимаешь.." Я вообще не за язык общения говорил, а за идиотский юридический .
вадик

Заблокований
Подякував: 110 раз.
Подякували: 421 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 чер, 2012 18:06

Cris написав:
Ви помиляєтесь, шановний. Це Закон не про російську мову, а про мови нацменшин. І я подивлюсь, що Ви заспіваєте, коли отримаєте документи (чи приймете участь в судовому засіданні) на території нацменшин: Криму (кримсько-татарська) чи Закарпатті (угорська).
Чи вважаєте, що Вас "пронесе"?

На территории нацменьшинств я буду требовать документы на украинском естественно ! Это на худой конец. Если откажутся предоставить на русском. Из двух зол буду выбирать меньшее. А,что делать ? :mrgreen:
вадик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 чер, 2012 18:07

та не, вы как раз жаловались на неспособность понимать документы, из-за того, что они по-украински. я вам сразу сказал, что не в языке проблема. видите, вы уже и согласились :)
Cricetus cricetus

Подякував: 408 раз.
Подякували: 413 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 чер, 2012 18:12

Ура

Ну наконец-то... культурной оккупации украинскими националистами не место в современном мире.
Востаннє редагувалось guest_lg в Вів 05 чер, 2012 18:14, всього редагувалось 1 раз.
guest_lg

Повідомлення Додано: Вів 05 чер, 2012 18:13

Cricetus cricetus написав:та не, вы как раз жаловались на неспособность понимать документы, из-за того, что они по-украински. я вам сразу сказал, что не в языке проблема. видите, вы уже и согласились :)

А я вижу,что вы наверное ничего серьёзного в своей жизни ещё не покупали. Иначе не бы не несли пургу здесь.
вадик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 чер, 2012 18:28

Лучше бы сделали все на английском.
delicious

Подякував: 130 раз.
Подякували: 374 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 чер, 2012 18:47

вадик написав:
  Cricetus cricetus написав:та не, вы как раз жаловались на неспособность понимать документы, из-за того, что они по-украински. я вам сразу сказал, что не в языке проблема. видите, вы уже и согласились :)

А я вижу,что вы наверное ничего серьёзного в своей жизни ещё не покупали. Иначе не бы не несли пургу здесь.

и не продавал, и не покупал, и вообще последний документ, где я расписывался - паспорт.:)
ладно, не переймайтесь.
Cricetus cricetus

Подякував: 408 раз.
Подякували: 413 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 чер, 2012 18:54

delicious Хорошая мысль!Нам всем пора планомерно и уверенно переходить на английский язык.Тем более, что объективно, через некоторое время на всей планете останется только четыре языка: английский,китайский,арабский и испанский...
alex541

Подякував: 36 раз.
Подякували: 43 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 чер, 2012 19:36

вадик написав:
  Cris написав:
Ви помиляєтесь, шановний. Це Закон не про російську мову, а про мови нацменшин. І я подивлюсь, що Ви заспіваєте, коли отримаєте документи (чи приймете участь в судовому засіданні) на території нацменшин: Криму (кримсько-татарська) чи Закарпатті (угорська).
Чи вважаєте, що Вас "пронесе"?

На территории нацменьшинств я буду требовать документы на украинском естественно ! Это на худой конец. Если откажутся предоставить на русском. Из двух зол буду выбирать меньшее. А,что делать ? :mrgreen:

на якій підстав ви там щось вимагатимете? вам дадуть все по закону, тією мовою, яка буде діючою на даній території. чи коли вас зупинить гай чи просто ппс, чи будь-хто інший. ну так йому захочеться. а ви навіть не знатимите, що йому відповідати. а якщо ви щось не розумітимете, то це ваші трабли. найміть собі перекладача. але ж ви цього хочете.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 288 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 05 чер, 2012 20:03

wild.tomcat
Прежде чем писать такое
на якій підстав ви там щось вимагатимете? вам дадуть все по закону, тією мовою, яка буде діючою на даній території. чи коли вас зупинить гай чи просто ппс, чи будь-хто інший. ну так йому захочеться. а ви навіть не знатимите, що йому відповідати. а якщо ви щось не розумітимете, то це ваші трабли. найміть собі перекладача. але ж ви цього хочете.

Вы бы сперва прочитали сам документ
Стаття 11. Мова роботи, діловодства і документації органів державної влади та органів місцевого самоврядування
1. Основною мовою роботи, діловодства і документації органів державної влади та органів місцевого самоврядування є державна мова.
2. Держава гарантує відвідувачам органів державної влади і органів місцевого самоврядування надання послуг державною мовою,
3. Посадові та службові особи зобов'язані володіти державною мовою, спілкуватися нею із відвідувачами,
5. Тексти офіційних оголошень, повідомлень виконуються державною мовою.
Стаття 14. Мова судочинства
1. Судочинство в Україні у цивільних, господарських, адміністративних і кримінальних справах здійснюється державною мовою.
5. Слідчі і судові документи складаються державною мовою.
6. Слідчі і судові документи відповідно до встановленого процесуальним законодавством порядку вручаються особам, які беруть участь у справі (обвинуваченому у кримінальній справі), державною мовою,
Стаття 15. Мова досудового розслідування, дізнання і прокурорського нагляду
Мовою роботи та актів з питань досудового розслідування, дізнання і прокурорського нагляду в Україні є державна мова.
Кожна особа має право бути невідкладно повідомлена мовою, яку вона розуміє, про мотиви арешту чи затримання і про природу і причини звинувачення проти неї і захищати себе, користуючись цією мовою, у разі необхідності, за безкоштовною допомогою перекладача.

Из выступлений на митингах в СССР:
"Я не читал Солженицына, но знаю, что он клевещет на советский строй!"
И анекдот тех времен:
"Я не знаю, кто такая Луиза Корвалол, и что эта б.... сделала, но пока её не выпустят, я на работу не выйду!"
Добро пожаловать в СССР!
Востаннє редагувалось yanyura в Вів 05 чер, 2012 20:12, всього редагувалось 1 раз.
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
  #<1 ... 34567 ... 19>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей