Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
BBC написав:В рахунку Укртелекома отримав Що порадите оформити з кредитів заради бонусу? Яка мінімальна сума кредиту готівкою/кредитний ліміт на кредитці. Які додаткові комісії чи послуги, що нав'язують від яких можна відмовитись?
Бонусы/скидки которые присылает Укртелеком перекрывают стоимость связи.
10 лет был клиентом Укртелекома, но этого не заметил...
для кредитов можно указать любой номер написанный на ближайшем таксофоне возле отделения банка тоже идет в зачет не по теме ПУМБ , стационарный номер нужен как основной источник охранной сигнализации , но когда в частном секторе режут кабели и восстановление затягивается на месяц , кроме ДЖСм ничего не работает
Оформив кредитну картку ВСЕ МОЖУ. Процес оформлення був у доброзичливій атмосфері... й це ПОЗИТИВ... також до позитивів зручне місце клієнта та інформування про всі послуги, що надає БАНК АЛЕ НЕГАТИВІВ БІЛЬШЕ 1) ТАРИФІВ мені так й не роздрукували лише Заява, наскільки мені відомо то приблизний розрахунок вартості КРЕДИТУ банк мав дати під підпис. * Прошу допомогти знайти на сайті тарифи по карті ВСЕ МОЖУ 2) Підключили дві страховки , про які в процесі оформлення НЕ ПОВІДОМИЛИ * чи можна відмовитись від страховок як це зробити КЦ чи відділення? 3) Акційний бонус від Укртелекома таки начебто оформили, хоча на цьому довелось наполягати, щзоб співробітник вивчив умови акції. Вивчив наче оформили. * Як перевірити 4) Робота чата В ІБ НЕЗАДОВІЛЬНА на питання задане о 11.00 протягом півгодини так оператор й не відповів навіть не під'єднався. 5)Зона самообслуговування у відділенні НЕЗРУЧНА слід працювати стоячи й все, що на екрані видно всім відвідувачам 6) Яка схема роботи пільгового періоду? P.S. Буду вдячний за консультацію