Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Скупердяй написав:В середині банок може і варення, але всередині ПУМБи точно овно ... Замість того щоб поліпшувати сервіс, стали конвервацією бонуси роздавати - маркетологи видно недорозвинені
Сейчас жрачка в стране актуальный вопрос, а на халяву, так не закрываемый. ПУМБ организовывает продовольственную программу лояльности.
PUMB написав:Это не "старые запасы", а новые поставки
— Годі, ПУМБо, годі тобі! Козак не на те, щоб варення їсти. Іди мерщій та неси все, що маєш, до столу. Тільки не треба маківників, медяників та всіляких пундиків, а тягни нам цілого барана на стіл. Та горілки, горілки чимбільше! І не тої, що з родзинками та витребеньками всякими, а чистої, справжньої, такої, щоб сичала, як біс!
PUMB написав:Это не "старые запасы", а новые поставки
— Годі, ПУМБо, годі тобі! Козак не на те, щоб варення їсти. Іди мерщій та неси все, що маєш, до столу. Тільки не треба маківників, медяників та всіляких пундиків, а тягни нам цілого барана на стіл. Та горілки, горілки чимбільше! І не тої, що з родзинками та витребеньками всякими, а чистої, справжньої, такої, щоб сичала, як біс!
Ну за Ваш рахунок вони Вас і почастують, тута одні шаромижніки
clientage написав:Но непонятно как ПУМБа ухитряется сделать Лук-Ап без блока 1грн Вот для Фидота эт было оооочень дорого - заблочить 10коп, потом сразу снять блок 10коп. Поэтому возвратом 10коп они не заморачивались
ПУМб начал лочить по 1грн и тут же возвращать, поэтому если на карте доноре лимит, то сумма перевода должна быть на 1грн меньше лимита
clientage написав:Но непонятно как ПУМБа ухитряется сделать Лук-Ап без блока 1грн Вот для Фидота эт было оооочень дорого - заблочить 10коп, потом сразу снять блок 10коп. Поэтому возвратом 10коп они не заморачивались
ПУМб начал лочить по 1грн и тут же возвращать, поэтому если на карте доноре лимит, то сумма перевода должна быть на 1грн меньше лимита
Это тока для карт БЕЗ 3д-сек
Раньше для таких карт лочилось 0 грн, а сегодня пришлось перевести на 2 грн меньше
Квесторе_поверніться написав:Знову чат в пумбонлайн для фызикыв не працює. Який соррі бонус можете запропонувати?
Можемо запропонувати сувенір від банку
Для цього напишіть, будь ласка, у ЛС або на адресу smm@fuib.com ваші ПІБ, контактний телефон та адресу відділення ПУМБ, де ви хотіли б отримати сувенір на честь Дня якості Дякуємо за зворотний зв'язок!
Так я не поняв, значить чат не працює у всіх форумчан, а варення тільки для Квесторе_поверніться ? Я теж хочу такий сорі бонус!
Квесторе_поверніться написав:Знову чат в пумбонлайн для фызикыв не працює. Який соррі бонус можете запропонувати?
Можемо запропонувати сувенір від банку
Для цього напишіть, будь ласка, у ЛС або на адресу smm@fuib.com ваші ПІБ, контактний телефон та адресу відділення ПУМБ, де ви хотіли б отримати сувенір на честь Дня якості Дякуємо за зворотний зв'язок!
Так я не поняв, значить чат не працює у всіх форумчан, а варення тільки для Квесторе_поверніться ? Я теж хочу такий сорі бонус!
сорі бонус на то він і бонус - що його видають першим, хто перший почав горлопанити - той і отримав куш
В рахунку Укртелекома отримав Що порадите оформити з кредитів заради бонусу? Яка мінімальна сума кредиту готівкою/кредитний ліміт на кредитці. Які додаткові комісії чи послуги, що нав'язують від яких можна відмовитись?