Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Була кредитка в Пумбі з 12к - добровільно закрив ... там достукатись і дізнатись про операцію списання - немає в кого, а ставати вкінці спонсором Ахєта - я пас
Скупердяй написав:Була кредитка в Пумбі з 12к - добровільно закрив ... там достукатись і дізнатись про операцію списання - немає в кого, а ставати вкінці спонсором Ахєта - я пас
Скупердяй написав:Була кредитка в Пумбі з 12к - добровільно закрив ... там достукатись і дізнатись про операцію списання - немає в кого, а ставати вкінці спонсором Ахєта - я пас
Эхехе, а мог же попасть в выпуск Событий на ТРК Украина, там бы рассказали как за счёт спонсоров Ахметка пакеты с консервами раздаёт.
ну вас же там еще и охранник домагался ...
охоронець, то букашка - я умію зразу на 3 літери посилати без довгих роздумів. Але коли у відділення, я запитую про операцію чи попадає вона в грейс чи ні, то мені кажуть "Ну напевне. Але точно це уже буде під час білінгу.", то рівень непрофессіоналізма зашкалює
brainybird написав:Закончился депо в валюте... как вы считаете банк еще год проживет ? проценты конечно низкие. но мне главное надежность
Морозить на год под 5% ( точнее, под живых 4) - это же бред. Даже гос Ощад больше дает, который явно более надежный на этот период. Или Укрсоц Да даже пинчуковский "кредитднепр" с его 7,5%, менее рисковый на год (ведь его вряд ли кто будет трогать в такой ближайшей перспективе, в ввиду этого хотя бы http://ukrrudprom.com/news/Kontaktnaya_ ... nchuk.html)
brainybird написав:Закончился депо в валюте... как вы считаете банк еще год проживет ? проценты конечно низкие. но мне главное надежность
у этого банка риски только политические...
далеко не хвакт, татарин свої підприєства також через нього кредитує, і як ці підприєства з змозі поветати кредит, особливо, що розміщуються в народних республіках, ми не знаємо