|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 20 тра, 2026 17:52
akurt написав:«Зяма Львович»(тм барабашов) так ви ж знаєте відповідь, дивлячись на себе: завжди треба бути подалі від пейсатих гнидників: воняє, клопи та таргани.
Так вы антисемит? Кстати,вы так и не ответили на мой вопрос о исламизации Европы.
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 869 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 20 тра, 2026 18:35
akurt написав: барабашов написав: akurt написав:Класика: «Голова - предмет темный и исследованию не подлежит!» (с) 
"ВиктрСемёныч"(тм акурт) так вы расскажете наконец то, почему вы уехали с прекрасного берега моря с наилучшей кухней в мире(на мой взгляд) с аппартаментов в аренду(???или соцжильё?) за 3000км, и почему вы ни разу, с начала уничтожения ракетной и танковой промышленности Львова "искандерами", за все 4 с ликуем года, так и не проверили всё ли на месте в других аппартах с карпатским паркетом? Вы не патриот?
«Зяма Львович»(тм барабашов) так ви ж знаєте відповідь, дивлячись на себе: завжди треба бути подалі від пейсатих гнидників: воняє, клопи та таргани.
Стоп-стоп-стоп "ВиктрСемёныч" Це де пейсатий гнидник - на халяльному узбережжі Анталії чи у матері(чи батька?) міст бандерівських та антимоскальських?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 388 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 тра, 2026 19:10
Frant написав:Турецька поліція, очевидно, мала претензії до означеного пана, любителя дешевих продуктів. За незаконну трудову діяльність, несплату податків і тд.
Я навіть вдячний цьому відомому збоченцю за те, яке власне лайно кинув на вентилятор. Ціла купа збоченців почала обговорювати п у цікаву для них річ: і чому це той, хто ніколи нічого не приховував, не мешкає в Анталії? Збоченцям цікаво все: - о якій годині я приймав сьогодні душ (приблизно о 13:30); - які труси одягнув після душу (спочатку типу «боксер», але потім одягнув інші - зручніші під джинси); - невдалий мешканець далекої від Києва «Чучеловки» почав цікавитися якого кольору гумка у верхній частині моїх трусів (складно сказати точно: бежевий колір з чорними крапками - до чорного кольору моїх трусів. Якось так). Вірну дорогу обрали товариші-збоченці: мені реально подобається. Повернувся із важливих справ додому: готую піцу Romanella і уявляю, як вони захлинуться у власному лайні. Кому надіслати фото моїх трусів?
-
akurt
-
-
- Подякував: 4341 раз.
- Подякували: 1569 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: Сер 20 тра, 2026 19:51
shapo написав: akurt написав:«Зяма Львович»(тм барабашов) так ви ж знаєте відповідь, дивлячись на себе: завжди треба бути подалі від пейсатих гнидників: воняє, клопи та таргани.
Так вы антисемит? Кстати,вы так и не ответили на мой вопрос о исламизации Европы.
При всі повазі до вас, ви трохи не в курсі: - цей збоченець з Дніпра, який маскується під «харківським» ніком «барабашов» переслідує мене особисто з невідомих мені причин, бо я ніколи в житті цього збоченця не бачив (спільну тричі через ліве плече), і не мав ніяких справ (спільну тричі через ліве плече) - збоченець коментує кожен мій допис приблизно 2 роки - щоденно. Повторю: ніколи в житті я не сідав «хезати» з цим збоченцем на одному гектарі на відстані в 1000 км! Але це сердешне розовощоке пузате коментує кожен мій допис, кожний раз придумуючи неймовірно цікаві пасажи. - вибачаюсь: можливо я не уважно дивився повідомлення - із-за атаки збоченця - але я не памʼятаю вашого такого питання щодо «ісламізації». Я точно не фахівець в цьому питанні, але із поваги до вас спробую висловити свою думку.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4341 раз.
- Подякували: 1569 раз.
-
-
Профіль
-
-
2