Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Шановне панство, чуваки й чувіхи, а хто вже скористав з тієї акції (а чи не знайшлась часом офіційна цидула про то?) дармовий кеш? Як саме Ви те зробили?
Знімали в ПУМБоматі чи чужому АТееМі справжню готівку? Чи був аппкою штовхали кредитний кошт назовні, як ото на Моньку якусь, чи КОКОху наприклад? І то всьо справді працює фрі?
П.С. Бо шось так солодко, шо аж лячно...
Востаннє редагувалось kreuz в Чет 05 лис, 2020 14:57, всього редагувалось 1 раз.
kreuz написав:Шановне панство, чуваки й чувіхи, а хто вже скористав з тієї акції (а чи не знайшлась часом офіційна цидула про то?) дармовий кеш? Як саме Ви те зробили?
Знімали в ПУМБоматі чи чужому АТееМі справжню готівку? Чи був аппкою штовхали кредитний кошт назовні, як ото на Моньку якусь, чи КОКОху наприклад? І то всьо справді працює фрі?
и снимал и толкал, 15000 суммарно, все фри, долг висит тотал минус снятое, никаких процентов
kreuz написав:Шановне панство, чуваки й чувіхи, а хто вже скористав з тієї акції (а чи не знайшлась часом офіційна цидула про то?) дармовий кеш? Як саме Ви те зробили?
и снимал и толкал, 15000 суммарно, все фри, долг висит тотал минус снятое, никаких процентов
Що означає зняття готівки та перекази коштів без переплат?
Все просто, дані операції здійснені впродовж періоду дії пропозиції, будуть входити в пільговий період. Це означає, що протягом цього періоду не будуть нараховуватися відсотки на використану суму кредитного ліміту, за умови внесення до платіжної дати всієї суми заборгованості за попередні розрахункові періоди.
pepe написав:Наверное я на особом счету (три карты) и никаких предложений. Или может я не знаю как их готовить?
Я тоже так думал, но наверное подключают волнами, постепенно добавляя. Не было мне никаких предложений - просто сам в Viber зашёл - запросил и появилось...
Капєц. Невже настільки економіка в дупі, що навіть рітейлу вже аж так треба копняка давати?
Як приклад автівки до магазинів ближче, ніж я пішки доїздять, іноді важко навіть пройти, та й крам тягнуть візками через край, зовсім на кризу не подібно...
_PORT_UA написав:Добрый день. Кто в курсе на валютную Всекарта также распространяется 2 бесплатных снятия в месяц?
Да. На все валюты пакета ВсеКарта условия аналогичные.
Скажіть як робітник ПУМБа, чи вірно, що витрати листопада треба погасити по всеМожу до 30 грудня, а січневі відповідно до 28 лютого? І тоді усі вони будуть у грейсі, навіть акційна готівка?