цю гру розпочав ти. тобі і доводити свої цифри. а чи робити хід у відповідь - то вже моя справа.
який хід, яка відповідь? щоки він тут надуває - спочатку скажи хоч щост розумне, а критикувати - це кожен дурень вміє. ти в економіці взагалі не петраєш. Будівельник тобі розкладає спрощено, на пальцях, але ти й цього не розумієш...
так я тоді спрощено на пальцях кажу що - виїхало 4 млн працездатних. - декретних 1 млн - ще 0,5 млн тих хто за вислугою років - 1,5 млн це природнє безробіття - 2 млн домогосподарок які не працюють. і це ще не всі кого треба викидати з демографічної піраміди два мамкиних економіста. все в них хтось винуватий. в себе потикайте.
tester3373 написав:цю гру розпочав ти. тобі і доводити свої цифри. а чи робити хід у відповідь - то вже моя справа.
який хід, яка відповідь? щоки він тут надуває - спочатку скажи хоч щост розумне, а критикувати - це кожен дурень вміє. ти в економіці взагалі не петраєш. Будівельник тобі розкладає спрощено, на пальцях, але ти й цього не розумієш...
так я тоді спрощено на пальцях кажу що - виїхало 4 млн працездатних. - декретних 1 млн - ще 0,5 млн тих хто за вислугою років - 1,5 млн це природнє безробіття - 2 млн домогосподарок які не працюють. і це ще не всі кого треба викидати з демографічної піраміди два мамкиних економіста. все в них хтось винуватий. в себе потикайте.
й що мені з цими цифрами зі стелі робити? щось про економіку можеш сказати?
budivelnik написав:Поки умова не використана - отримуєш обмеження в громадянських правах. як то зайняти певні посади , виїхати за кордон і так далі і тому подібне.
Подушний податок з кріпаків. Все нове - добре забуте старе... Тільки прописувати суми треба не в гривні, хоча б в Євро, а ще краще в золоті. Бо з девальвацією буде як з лімітом ПДВ в 1 млн.
Shaman написав:який хід, яка відповідь? щоки він тут надуває - спочатку скажи хоч щост розумне, а критикувати - це кожен дурень вміє. ти в економіці взагалі не петраєш. Будівельник тобі розкладає спрощено, на пальцях, але ти й цього не розумієш...
й що мені з цими цифрами зі стелі робити? щось про економіку можеш сказати?
щоки він тут надуває - спочатку скажи хоч щост розумне, а критикувати - це кожен дурень вміє. ти в економіці взагалі не петраєш. я тобі розкладаю спрощено, на пальцях, але ти й цього не розумієш...