|
ПУМБ (2004 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 11 лис, 2020 18:51
Подключил предложенный кэшбек через Вайбер, сделал покупку, ничего не пришло. Звоню в горячку, проверяют - в системе кэшбек отсутствует. Присылают новую ссылку на вайберовский бот. При попытке выбрать повторно приходит "вибачте, ви вже обрали категорію". Получается, что в вайбере кэшбек зарегистрирован, но в системе его нет и он не начисляется. Сталкивался ли кто-то с таким, можно ли решить?
-
Tegularius
-
-
- Заблокований
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 255 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 лис, 2020 19:51
tarasum написав:Візи не може бути,бо карта може бути тільки мастеркард згідно умов.
Но это не помешало им выпустить бомж-Visa всеМОЖУ. Что интересно. всеКАРТУ могли сразу выпустить именной, а кредитку нет -- сначала бомж, а потом заказать именную. В воскресенье оставил заявку, позвонили. Пришёл в назначенный день. Давай заполнять заявку, банк постучал в УБКИ. По итогу мне менеджер озвучил, что принесёшь справку о доходах и без базара банк даст запрошенный лимит. Принёс сегодня. Клацали... Доки с меня взяли, снова в УБКИ  , выдача бомж-карты и тут менеджер озвучил, что банк подумает до 30 минут (обзвонить по номерам) и при положительном решении вышлет ПИН. Вот после мы сможем и именную заказать и т. п. Вот теперь у меня появляются смутные сомнения (после второго запроса в УБКИ) мне оформили карту под партнёрское предложение Yasno или нет. В отделении про эту акцию ни бум-бум. ps Для погашения задолженности по карте важно ли проводко по счёту?
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 11 лис, 2020 20:21
v57 написав: ramzes4 написав: cohan написав:отплатил только что 505 грн через PayHub за воду, "Сплачуй частинами" прилетело, а намека на Кешбек - шиш (( попробую написать в поддержку
Так по условиям акции возврат 10% в течение 5 рабочих дней на картсчет 
ага, и без дополнительного информирования 
пришло сегодня 50,50 )) уже интереснее... второй платеж сделал не Payhub а Водоканал и ИзиПей, но MCC 4900, поглядим, окешбечат ли
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 лис, 2020 13:15
Выбрал категорию: супермаркеты и продуктовые магазины. Так вот розетка это супермаркет. У альфы по-моему маркетплейс категория называлась. Уже вся семья привыкла в телефоне переключатся между картами 
-
PUnder
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 лис, 2020 14:37
tarasum написав: MASolomko написав: velvet написав:...попросил менеджера заказать именную визу. Менеджер попробовал в программе и сказал, что может выпустить только именной мастеркард...
Аналогично.
Візи не може бути,бо карта може бути тільки мастеркард згідно умов. Може додаткову карту візу до основного мастера можна випустити?!
На початку місяця зробив три карти. Київ. Перша - віза всеКарта неіменна - моментально, Мастер всеМожу - моментально з КЛ 30К без довідок про доходи. Мастер всеКарта іменна - через 5 днів робочих. всеКарта Віза і Мастер працюють по одному рахунку з однаковим балансом. Як відбувається нарахування КБ, складно прорахувати, бо категорії нетопові і оплат мало. Пуші приходять в додаток і все. Після перегляду я їх не бачу. Більше інфи по руху і сумі КБ ніде нема. Така от історія. Якщо у когось є уточнення по КБ - буде цікаво почути з досвіду.
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 лис, 2020 14:45
Мені у Viber йдуть повідомлення про кеш-бек
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 лис, 2020 15:01
BBC написав:Мені у Viber йдуть повідомлення про кеш-бек
Аналогічно
-
velvet
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 655 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 лис, 2020 15:10
у довгій стрічці вайбер ПУМБ знайшов два повідомлення про нарахування. Якщо правильно розумію, загальних даних ніде нема ? і відокремлено вони не витягуються ні у додатку, ні у вайбер ?
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 лис, 2020 15:37
stas_rst В додатку в мене нічого немає про кешбек, в Вайбері всі повідомлення надходили стабільно, в повідомленні вказували суму кешбеку за операцію та загальну суму за місяць
-
velvet
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 655 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 лис, 2020 15:45
MASolomko написав: tarasum написав:Візи не може бути,бо карта може бути тільки мастеркард згідно умов.
Но это не помешало им выпустить бомж-Visa всеМОЖУ. Что интересно. всеКАРТУ могли сразу выпустить именной, а кредитку нет -- сначала бомж, а потом заказать именную. В воскресенье оставил заявку, позвонили. Пришёл в назначенный день. Давай заполнять заявку, банк постучал в УБКИ. По итогу мне менеджер озвучил, что принесёшь справку о доходах и без базара банк даст запрошенный лимит. Принёс сегодня. Клацали... Доки с меня взяли, снова в УБКИ  , выдача бомж-карты и тут менеджер озвучил, что банк подумает до 30 минут (обзвонить по номерам) и при положительном решении вышлет ПИН. Вот после мы сможем и именную заказать и т. п. Вот теперь у меня появляются смутные сомнения (после второго запроса в УБКИ) мне оформили карту под партнёрское предложение Yasno или нет. В отделении про эту акцию ни бум-бум. ps Для погашения задолженности по карте важно ли проводко по счёту?
Без КБ (не було пропозиції) карту всеМожу юзали лише одного разу на суму трохи більше сотні, котру потім винагорода за рефкою погасила майже повністю, мізерний залишок борга загасили також завчасно, щоб у листопаді мати знову увесь КЛ для акційного зняття у грейсі. Тож досвіду погашення малувато...
-
kreuz
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 263 раз.
-
-
Профіль
-
-
|