Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
kreuz, кешбек Yasno-комуналь підключається автоматично разом із пропозиціями розстрочки на ці операції від 500 ₴. У Viber-боті підключаються кешбек за категоріями й партнерські кешбеки.
Розстрочки через Viber-бот на 6 місяців підключаються без мзди. Також їх можна підключити через КЦ, але в цьому випадку у Viber надходить повідомлення: [quote=ПУМБ]Для покупки від 2020-11-ХХ YY:YY на суму ZZZZ.ZZ грн в Privat24 Kommunalka Dnipro UA активовано сервіс «Сплачуй частинами». Оплата буде включена в обов’язковий платіж. Термін 12 міс., пільговий період 0 міс.
Деталі в https://online.pumb.ua[/quote]Представники божаться, що на період акції всім підключають розстрочки безкошні. Я перевірити не бажаю, бо до звернення подавав запит через Viber, а КЦ цих запитів не побачив — запропонували підключити. Дав згоду — отримав повідомлення, тестувати цей канал підключення не хочу.
AVF написав:Подскажите, пожалуйста, как отсюда правильно безналом вывести гривну без комиссии и чтобы попасть под акционный льготный период? В отделении сказали, что льготный только при снятии нала, не уверен в этом
Выводите переводом в пумб-онлайн на карту любого банка. Не только при снятии нала,проверено на личном опыте.
MASolomko написав:clientage, я в августе сего года менял логин в виде телефона на текстовый. Это всё делается в отделении с пересозданием учётной записи.
Теперь вход работает и по логину, и по номеру телефона.
ps Я бы и не обратил внимания, если бы не сменил финномер ПУМБ.
А вы смогли сделать текстовый логин по своему желанию или получили шото типа ib5674839? Который для меня шо есть, шо нету.. Хотя один из своих первых абракадабра-логинов в Универсале я до сих пор помню
Adast написав:Забавно что несмотря на то, что кэшбек по продуктам позже урезали до 1%, мне пока ещё считает по 3%. У всех так?
у меня сейчас 2 , считает как 2. Только, что в вайбере перезапросил условия кешбека - все на месте : как были продукты - так и есть 2 как было в 6 категории 15 операций - так и есть 15