|
ПУМБ (2004 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 01 лип, 2021 17:20
Stringer написав:Все можу бвк, чи бзк, не очень расслышал
Все можу BRC - це ше ренесансывська Все можу. Кум теж погорів на такій Ахції коли зняв нал в касі...але на другий день погасив і не влетів...тут писав про цю шнягу.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лип, 2021 17:29
joik написав: Stringer написав:Я хренею с этих кидал. Нарисовали проценты, на жалобу ответили, что у вас Кредитка Все можу, которая не участвует в акции. Узнать об этом нигде нельзя. Они сами определяют какие кредитки у вас есть - как выяснилось у меня какая то Все можу бвк, чи бзк, не очень расслышал, и какие кредитки не участвуют в акции. Оформил повторную жалобу, но походу придётся много писать, как в нбу, так и в соц сетях и форумах. Ну ниче, сделаем этих аферистов знаменитыми
По какой акции у Вас траблы?
Спеціальна пропозиція від ПУМБ «Зняття готівки та перекази по кредитній картці без переплат» у період з 01.06.2021 по 30.08.2021
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 01 лип, 2021 17:30
Квесторе_поверніться написав: Stringer написав:Все можу бвк, чи бзк, не очень расслышал
Все можу BRC - це ше ренесансывська Все можу. Кум теж погорів на такій Ахції коли зняв нал в касі...але на другий день погасив і не влетів...тут писав про цю шнягу.
Я никогда не был клиентом Ренесанса, вот в чем нестыковка
-
Stringer
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 01 лип, 2021 18:33
Stringer написав:вас Кредитка Все можу, которая не участвует в акции. Узнать об этом нигде нельзя.
Які картки беруть участь у даній пропозиції?
Дана пропозиція розповсюджується на нових та діючих клієнтів, які є власниками картки «всеМОЖУ» (ті клієнти, які приєдналися до Публічної пропозиції АТ «ПУМБ» на укладення договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб та їх рахунків (Додаток 3)).
Я відкрив картку «всеМОЖУ» до 01.06.2021 та вже давно нею користуюся, чи буде діяти пільговий період на мої операції зняття готівки або перекази з рахунку/картки?
Так, пільговий період також діє для операцій зняття готівки, операцій без фізичного застосування платіжної картки або її реквізитів, для клієнтів, які приєднались до Публічної пропозиції АТ «ПУМБ» на укладення договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб та їх рахунків (Додаток 3) для операцій, здійснених у період з 01.06.2021 по 30.08.2021.
-
klug
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 1248 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 01 лип, 2021 18:38
Уважаемые форумчане, просветите по поводу рефералки - она все же один раз срабатывает или ею можно воспользоваться на несколько карт и все можу и все карту в разные дни (по аналогии как в скунсе?)
-
Chicheva
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лип, 2021 18:43
klug написав: Stringer написав:вас Кредитка Все можу, которая не участвует в акции. Узнать об этом нигде нельзя.
Які картки беруть участь у даній пропозиції?
Дана пропозиція розповсюджується на нових та діючих клієнтів, які є власниками картки «всеМОЖУ» (ті клієнти, які приєдналися до Публічної пропозиції АТ «ПУМБ» на укладення договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб та їх рахунків (Додаток 3)).
Я відкрив картку «всеМОЖУ» до 01.06.2021 та вже давно нею користуюся, чи буде діяти пільговий період на мої операції зняття готівки або перекази з рахунку/картки?
Так, пільговий період також діє для операцій зняття готівки, операцій без фізичного застосування платіжної картки або її реквізитів, для клієнтів, які приєднались до Публічної пропозиції АТ «ПУМБ» на укладення договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб та їх рахунків (Додаток 3) для операцій, здійснених у період з 01.06.2021 по 30.08.2021.
Все верно, об этом и пишу... охреневшие кидалы
-
Stringer
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 01 лип, 2021 18:53
Chicheva написав:Уважаемые форумчане, просветите по поводу рефералки - она все же один раз срабатывает или ею можно воспользоваться на несколько карт и все можу и все карту в разные дни (по аналогии как в скунсе?)
на всеможу рефералки же нет а так ссылка для постоянная - привлекайте побольше
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лип, 2021 18:56
cohan написав: Chicheva написав:Уважаемые форумчане, просветите по поводу рефералки - она все же один раз срабатывает или ею можно воспользоваться на несколько карт и все можу и все карту в разные дни (по аналогии как в скунсе?)
Ну у меня не вопрос привлечения, а как зайти самому с большим профитом - по реф ссылке даёт сейчас же 3 варианта - все карта, все можу и ещё кредит наличкой ясно, вот я и пытаюсь понять она сработает один раз или если через время взять второй продукт она тоже сработает
-
Chicheva
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лип, 2021 20:13
Chicheva, на второй продукт ничего может послать.
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 01 лип, 2021 20:59
cohan написав: Chicheva написав:Уважаемые форумчане, просветите по поводу рефералки - она все же один раз срабатывает или ею можно воспользоваться на несколько карт и все можу и все карту в разные дни (по аналогии как в скунсе?)
Как это нет? Они даже СМС-ки присылают рекламные, типа, завлекайте народ, и получайте вознаграждение. Именно на всеможу.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 633 раз.
- Подякували: 507 раз.
-
-
Профіль
-
-
1