Він відзначив, що наразі все залежить від того, як Україна використає цю перевагу
Дивися повний текст Порошенко вважає, що Україна має конкурентну перевагу в світлі продовольчої кризи.
|
|
Порошенко вважає, що Україна має конкурентну перевагу в світПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Порошенко вважає, що Україна має конкурентну перевагу в світлі продовольчої кризи. А ничего что украина импортирует минимум половину продовольствия потребляемого в стране?
А ничего что климат в украине начал сильно затруднять земледелие? А ничего что аграрные страны всегда в конце пищевой цепочки? Откуда прозрение такое взялось?
"Зараз закінчується ера впливу країн, які володіють нафтою та газом, і починається ера країн, які мають продовольчі запаси. Про це під час саміту YES у Ялті сказав міністр економічного розвитку та торгівлі України Петро Порошенко". А я згоден! Буде і час України. І вже в найближче десятиріччя
"Вважаю, зараз ми є свідками кінця тієї ери, коли найбільш привілейованими країнами були ті, які мали нафту та газ. Я вважаю, у наступні десятиліття найбільш привілейованими країнами будуть ті, які будуть мати запаси їжі та води. Особливо у світлі продовольчої кризи у світі. Тому зараз Україна має конкурентну перевагу", – зауважив П.Порошенко. "наразі все залежить від того, як Україна використає цю перевагу". А я згоден! Буде і час України. І вже в найближче десятиріччя. Сталий комфорт приносить не так вже й багато задоволення, а от зростання майже з нуля - це найбільший кайф в житті!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||