Порошенко вважає, що Україна має конкурентну перевагу в світ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 12:53

Порошенко вважає, що Україна має конкурентну перевагу в світ

Пропонуємо до обговорення:
Він відзначив, що наразі все залежить від того, як Україна використає цю перевагу

Дивися повний текст Порошенко вважає, що Україна має конкурентну перевагу в світлі продовольчої кризи.
R2
Робот новин

Подякував: 0 раз.
Подякували: 153 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 12:53

А ничего что украина импортирует минимум половину продовольствия потребляемого в стране?
А ничего что климат в украине начал сильно затруднять земледелие?
А ничего что аграрные страны всегда в конце пищевой цепочки?

Откуда прозрение такое взялось?
voinovev

Повідомлення Додано: П'ят 14 вер, 2012 13:43

voinovev написав:А ничего что украина импортирует минимум половину продовольствия потребляемого в стране? А ничего что климат в украине начал сильно затруднять земледелие? А ничего что аграрные страны всегда в конце пищевой цепочки? Откуда прозрение такое взялось?

У Петра рассуждения идут не с точки зрения украинского потребителя, а с точки зрения на чем еще можно Украине (читай ему) заработать. У них (всего этого Пиквикского клуба) принцип простой- ты умри сегодня, я -завтра.
GorKy

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 149 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 вер, 2012 16:04

"Зараз закінчується ера впливу країн, які володіють нафтою та газом, і починається ера країн, які мають продовольчі запаси. Про це під час саміту YES у Ялті сказав міністр економічного розвитку та торгівлі України Петро Порошенко". А я згоден! Буде і час України. І вже в найближче десятиріччя

"Вважаю, зараз ми є свідками кінця тієї ери, коли найбільш привілейованими країнами були ті, які мали нафту та газ. Я вважаю, у наступні десятиліття найбільш привілейованими країнами будуть ті, які будуть мати запаси їжі та води. Особливо у світлі продовольчої кризи у світі. Тому зараз Україна має конкурентну перевагу", – зауважив П.Порошенко.

"наразі все залежить від того, як Україна використає цю перевагу".
А я згоден! Буде і час України. І вже в найближче десятиріччя. Сталий комфорт приносить не так вже й багато задоволення, а от зростання майже з нуля - це найбільший кайф в житті!
stanyan

Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
1 365