Розвивається економіка швидко й інтенсивно, значить, у держави з'являються великі можливості: і зарплати підвищуємо, і пенсії, і будуємо
Дивися повний текст Азаров запевнив, що ніколи не розповідає казки про реальний стан справ у країні.
|
|
Азаров запевнив, що ніколи не розповідає казки про реальнийПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Азаров запевнив, що ніколи не розповідає казки про реальний стан справ у країні. Прикольный анекдот... улыбнитесь ))
Їде Янукович з водієм на мерседесі по селу. І тут на дорогу вискакує свиня, ну вони її задавили. Янукович виходить з машини і говорить водію: - Слухай, тримай 100 баксів, йди в село, знайди господаря свині, вибачся і віддай гроші. Чекає він годину, два. Тут з’являється водій. П’яний в чіп. Янукович: - Ти що так нажерся? - Та я поклав свиню в мішок, пішов на центр села і говорю, я водій Януковича, я убив цю свиню! І тут мені всі як давай наливати...
Matfey2
Гггг Стоим в тянучке на Институской ! Ну подумаешь - один дедушка "Азаров запевнив, що ніколи не розповідає казки про НЕ-реальний стан справ у країні."
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||