Хтось пропонує насильно тягнути громадян до світлого майбутнього, а хтось забезпечує комфортне життя людям вже зараз
Дивися повний текст Дозвольте купити іномарку.
|
|
Дозвольте купити іномаркуПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Дозвольте купити іномарку. Начал писать комментарий, но передумал. Олег Назаренко - радетель за автомобилистов. Анекдот какой-то.
Re: Дозвольте купити іномарку"п’ятирічні авто з Німеччині за 1-2 тис. дол."
Не смішіть. Щойно ринок України відкриється для мотлоху з Європи практичні німці піднімуть ціни на свої вживані автівки. Зараз там низькі ціни лише тому, що у власності залишити дорого, а продати немає кому, бо дорого утримувати.
Мало чешет.Г-да импортеры,так радеющие за сограждан,легко могут в своей марже подвинуться.НА машинах достаточно заложено
что еще можно сказать, если этот олень живя в уркаине до сих пор использует слово "иномарка"?
в защиту господина Назаренка, хоть я и вовсе не его фанат(даже наоборот), могу сказать с полной уверенностью, так как очень неплохо осведомлен о автомобильном бизнесе, что большинство директоров автосалонов и "старых" волков этого дела называют авто иностранного производства именно - "иномарками" другое дело что давая заказное интервью нужно было бы немного покорректнее выбирать слова... хотя человек выражался понятным простому народу языком, и в этом винить его не стоит... послушайте как говорят властители Укрии и речь Назаренко вам покажется вершиной риторики
Я от тільки з коментарів не розумію вашу власну позицію. Критикувати може кожен, але в суті факт залишається фактом - цей податок вигідний АвтоЗАЗу і Богдану і не вигідний імпортерам. І що саме головне - не вигідний він і "пересічному". Протекціонізмом галузь не врятуєш, а платити надлишок за нове авто думаю не хочеться нікому. Та й може статись що з утилізацією складеться так само як з рахунками держструктур в казначействі - все в "общак", а потім чесно поділять куда необхідніше
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||