"Ликбез" для "експерта" КРЖН

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<12345 ... 10>
Сообщение Добавлено: Пт 22 мар, 2013 13:59

budivelnik писал(а):zahar_
Так як експерт будівельник в 5-6 років вкладає 2 роки (покупка/оренда земельного участку+розробка погодження проектної документації) + 3-4 роки будівництво+здача в експлуатацію, а керівник відділу продажу реклами на інтернет-майданчиках захар - цього не розуміє , то нехай спробує зрозуміти вищенаписане і скоригує дати введення в експлуатацію
Адже заявка про початок будівництва - це не заявка про початок проектування.

ПС
Так само експерт будівельник розуміє різницю між 5-6 років в середньому і окремі випадки , в данному випадку якщо у такого монстра як КГС , продажі повітря на цьому майданчику будуть йти успішно , то КГС нічого не заважає закінчити це будівництво і за 2 роки ( тобто 2011 - початок розробки проекту,2013 - початок фізичного будівництва - 2015 - здача в експлуатацію - і це всього 4 роки :D )

"Эксперт" будивельнык делает свои выводы на основе своих "коротких штанишек" - его малоэтажного объекта во Львовской области.

При этом он "нідебельмаса не розуміє" что где и как реально планово строится в Киеве. Он не знает не списка домов, ни где эти дома находятся.

Из того что наглядно вижу я (и привожу "эксперту" фото) то нормальным периодом для строительства дома от свайного поля до заселения проходит за 18-24 месяца.

И как-то слабо верится что время для фактической подготовки документации для запуска проекта занимает в 2-3 раза больше времени (а об этом собственно "чешет" горе-эксперт по первичке КРЖН будивельнык) чем непосредственно само строительство.

Так например от свайного поля до заселения на Чавдар 1 (Ковальская 3х секционный каркасно-монолитный , вроде 24 этажный дом на 352 квартиры) прошло примерно 18-20 месяцев. И получается по заявлениям "специалиста" по первичке КРЖН budivelnik" Ковальская готовивила документы 3-4 года.

ИМХО "эксперт" budivelnik со своей экспертной оценкой что фактическая документация по строительству первички на КРЖН готовится 2-4 года , а реализация проекта идёт 4-6 лет сел в "лужу".
zahar_

С нами с: 06.08.11
Благодарил (а): 157 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 22 мар, 2013 14:14

zahar_
З усього набору слів нашого гуманітарія - можна виділити тільки два абзаца ( які несуть мінімальний набір інформації)
Из того что наглядно вижу я (и привожу "эксперту" фото) то нормальным периодом для строительства дома от свайного поля до заселения проходит за 18-24 месяца.

Найсмішніше те - що і я пишу те саме
тобто 2011 - початок розробки проекту,2013 - початок фізичного будівництва( свайне поле ще треба було набити :D ) - 2015 - здача в експлуатацію - і це всього 4 роки

І другий абзац , з
И как-то слабо верится что время для фактической подготовки документации для запуска проекта занимает в 2-3 раза больше времени (а об этом собственно "чешет" горе-эксперт по первичке КРЖН будивельнык) чем непосредственно само строительство.

1 Когось хвилює в що слабо вірить працівник рилівського агенства ?
2 Хто краще розбирається в термінах виготовлення проектної документації ?
Той хто її періодично замовляє, чи інтернет теоретик ?
3 Як завжди в нашого борця під прикриттям піраміди маслоу , емоційне забарвлення переважає реалії
а - виготовлення проектної документації до 2 років
б - фізичне будівництво - до 4 років
Таким чином етап проектування становить 0,5-1 тривалості етапу будівництва і дивного в цьому нічого не має

Для проектування потрібно
1 - купити/отримати в оренду майданчик
2 - провести геологічні дослідження грунтів
3 - розробити ескізний проект
4 - на підставі ескізного проекту отримати техумови на комунікації
5 - на підставі п2,3,4,5 - розробити робочий проект
6 - провести експертизу робочого проекту
7 - як правило виправити зауваження експертизи
8 - отримати дозвіл на початок робіт
9 - огородити майданчик , почати земляні роботи - цей пункт вже відноситься до початку фізичного будівництва ( тобто дата дозволу на початок робіт , не є датою коли почалась розробка проекту)

Так що гуманітарний ви наш - деколи краще жувати ніж судити про терміни проектування на підставі теорії темних вікон.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пт 22 мар, 2013 14:42

З усього набору слів нашого гуманітарія - можна виділити тільки два абзаца ( які несуть мінімальний набір інформації)

Найсмішніше те - що і я пишу те саме
тобто 2011 - початок розробки проекту,2013 - початок фізичного будівництва( свайне поле ще треба було набити :D ) - 2015 - здача в експлуатацію - і це всього 4 роки

І другий абзац , з

1 Когось хвилює в що слабо вірить працівник рилівського агенства ?
2 Хто краще розбирається в термінах виготовлення проектної документації ?
Той хто її періодично замовляє, чи інтернет теоретик ?
3 Як завжди в нашого борця під прикриттям піраміди маслоу , емоційне забарвлення переважає реалії
а - виготовлення проектної документації до 2 років
б - фізичне будівництво - до 4 років
Таким чином етап проектування становить 0,5-1 тривалості етапу будівництва і дивного в цьому нічого не має

Для проектування потрібно
1 - купити/отримати в оренду майданчик
2 - провести геологічні дослідження грунтів
3 - розробити ескізний проект
4 - на підставі ескізного проекту отримати техумови на комунікації
5 - на підставі п2,3,4,5 - розробити робочий проект
6 - провести експертизу робочого проекту
7 - як правило виправити зауваження експертизи
8 - отримати дозвіл на початок робіт
9 - огородити майданчик , почати земляні роботи - цей пункт вже відноситься до початку фізичного будівництва ( тобто дата дозволу на початок робіт , не є датою коли почалась розробка проекту)

Так що гуманітарний ви наш - деколи краще жувати ніж судити про терміни проектування на підставі теорії темних вікон.

Как всегда при ответе у "эксперт" будивельнык обострился синдром "я не добачаю".

Снова бла-бла-бла про теоритические выкладки - а реальный пример по Чавдар 1 у "эксперта" "ні пари з вуст".
http://www.radikal.ru
Можно также отметить что "эксперт" "попустился" с 5-6 лет осуществления проекта до 4 лет у КГС

Видимо дело времени когда до эксперта дойдёт что реальное осуществлении проекта на КРЖН когда строительство осуществляется планово 30-40 месяцев, а не 5-6 лет о чём ещё недавно трещал "эксперт" будивельнык, когда оппонировал что это чуть ли не нормально когда дома начавшие строится в 2006 сдавались в эксплуатацию в 2012.
zahar_

Сообщение Добавлено: Пт 22 мар, 2013 15:34

zahar_ писал(а):Снова бла-бла-бла про теоритические выкладки - а реальный пример по Чавдар 1 у "эксперта" "ні пари з вуст".

1 Я нічого не маю проти прикладу на Чавдара , що саме найсмішніше - я навіть його підтримую
2 Я розумію що до яскравого представника гуманітаріїв які про все пишуть , але нічого не знають - так ніколи і не дійде
а - будівництво - це проектування + будівництво а не час від свайного поля
б - якщо в якогось з прикладів 30-40 місяців - то це не виключає середнього терміну будівництва в 60 місяців.
3 Я й зараз вважаю , що на ринку зданих будинків - 80% і вище , це будинки які отримали дозвіл на початок робіт до 2010 року, тобто тільки будівельні роботи по них велись ( або й ведуться до сьогодні) більше 40 місяців

ПС
А по суті
Я вважаю що моє перебування на цих сторінках з 2009 принесло свої плоди
1 Всіх , хто розповідає про 500-600 - вважають неадекватами ( нагадаю в 2009 - неадекватами вважали тих хто насмілювався заявити про те що ціна вище 600 - є нормальною)
2 Навіть наш писака про все , так і не насмілився озвучити цифру . яку він вважає адекватною на сьогоднішній момент , а все тому що
а - він позиціонує себе обвалістом ( або його повідомлення спрямовані на обвалістів - бо це основна группа підтримки для нього ) а тому назвати ціну вище 800 - не може
б - з іншого боку назвати адекватною ціну нижче 800 - він не може . бо буде перенесений в ранг неадекватів і закиданий стоптаними мештами.

ППС
Зверніть увагу на поведінку двухвостки- багатостаночника під ніком захар/волонтер
Всі його звинувачення - проти КГС
Приклад швидкого і якісного будівництва - також від КГС :D :D :D
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пт 22 мар, 2013 16:06

budivelnik писал(а):
  zahar_ писал(а):Снова бла-бла-бла про теоритические выкладки - а реальный пример по Чавдар 1 у "эксперта" "ні пари з вуст".

1 Я нічого не маю проти прикладу на Чавдара , що саме найсмішніше - я навіть його підтримую
2 Я розумію що до яскравого представника гуманітаріїв які про все пишуть , але нічого не знають - так ніколи і не дійде
а - будівництво - це проектування + будівництво а не час від свайного поля
б - якщо в якогось з прикладів 30-40 місяців - то це не виключає середнього терміну будівництва в 60 місяців.
3 Я й зараз вважаю , що на ринку зданих будинків - 80% і вище , це будинки які отримали дозвіл на початок робіт до 2010 року, тобто тільки будівельні роботи по них велись ( або й ведуться до сьогодні) більше 40 місяців

И снова проти "вважаю" "эксперта" будивельнык РЕАЛЬНЫЙ ФАКТ - от аренды земли ( до ввода 1 очереди ЖК Министерский в эксплуатацию прошло практически 36 месяцев

http://ministersky.ua/about_the_complex ... _document/
Договора аренды земельных участков под строительство от 22.07.2009 г. до 2024 г.
Заключение государственной экспертизы Минрегионстроя Украины № 11-00166-09 от 28.12.2009 г.
Разрешение на выполнение строительных работ № 1826-0б/С от 31.12.2009 г.
Ордер на временное нарушение благоустройства № 10050002 от 20 января 2010 г.
Сертификат Серия КВ № 16512129056 о готовности объекта к эксплуатации от 02.07.2012 г
.
zahar_

Сообщение Добавлено: Пт 22 мар, 2013 16:16

zahar_
1 І що це доводить ?
2 Ви самі писали що в рік здають в експлуатацію 50-70 будинків.
3 Я не сперичаюсь що є варіанти коли проектують/будують за 3 роки , але як я розумію Ви приводите приклади найшвидшого проведення робіт.
Таким чином у нас зараз
3 роки - міністерський( перша черга )
4 роки - Чавдар
Якщо перечислимо всі остальні,як думаєте вийдев середньому 5-6 років чи ні . якщо найшвидші будинки 3-4 роки.

Так що йдіть і вчіть математику і як середнє значення відрізняється від мінімального.
ПС
Для прикладу - гляньте по цінам на житло
Мінімальне - 1000 доларів /м2 - середнє по доміку - 1700 доларів/м2
Тоді по будівництву
Мінімальне - 3 роки міністерський - середнє 5,1 року :D :D :D

І останнє
Міністерський
Здано через 36 місяців від початку оренди майданчику - 27-07-2012
а документи
http://ministersky.ua/news/detail.php?ID=546
01.03.2013
Уважаемые покупатели!

ЧАО «Энергополь-Украина» свидетельствует свое уважение и сообщает вам, что начата процедура государственной регистрации права собственности на квартиры первой очереди строительства жилого комплекса «Министерский» по ул. Кондратюка, 7.

Де викрики
Алярм-караул-шаромиги з міністерського 6 місяців документи людям не давали .....
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пт 22 мар, 2013 17:09

1 І що це доводить ?
2 Ви самі писали що в рік здають в експлуатацію 50-70 будинків.
3 Я не сперичаюсь що є варіанти коли проектують/будують за 3 роки , але як я розумію Ви приводите приклади найшвидшого проведення робіт.
Таким чином у нас зараз
3 роки - міністерський( перша черга )
4 роки - Чавдар

Якщо перечислимо всі остальні,як думаєте вийдев середньому 5-6 років чи ні . якщо найшвидші будинки 3-4 роки.

Так що йдіть і вчіть математику і як середнє значення відрізняється від мінімального.

Ну насчёт математики то это её надо Вам учить.

Я Вам привёл стоительства на Чавдар

И после этого Вы говорите что строительство на Чавдар 1 было 4 года - Ви приводите приклади найшвидшого проведення робіт. Таким чином у нас зараз 3 роки - міністерський( перша черга ) 4 роки - Чавдар"

О чём дальше можно говорить с оппонентом то ли блуждающим в трёх соснах то ли намеренно передёргивающим?

Так же напоминаю Вам о чём изначально пошёл разговор о темпах строительства. И что в рЫкорде Попова_Кучука в 2912 было 25-35% недостроев с началом строительства в 2006-2007 годах, но Вы начали далдонить что это нормальные темпы строительства.

А Я Вам привожу примеры что ненормальные. И это долгострои, которые только цЫфИрЬ в статистику дают, а не оттображают степень "возрождения отрасли строительства жилья" после кризиса.

А по нормальным темпам которые показывают "здоровье отрасли" в 2012 ввелись в эксплуатацию где-то 800-900 тыс. кв метров жилья в многоэтажных домах.

А это уровень ввода наверное года этак 1999 и о реальном "выздоровлении" отрасли строительства жилья в Киеве в 2012 говорить не приходится.

Кстати вот Вам ещё один пример дома который ввёлся в эксплуатацию в 2012 и строился отнюдь не 5-6 лет .
zahar_

Сообщение Добавлено: Пт 22 мар, 2013 17:23

zahar_
Захар - ви ж захар , тому переставайте ваньку валяти і дурника з себе клеїти
1 Чавдар - 3 роки від отримання дозволу до отримання сертифікату + як мінімум проектування не менше ніж в міністерського (0,5 року) + отримання документів на власність = всього приблизно 4 роки
2 Міністерський -0,5 року від оренди землі до отримання дозволу на початок будівництва + 2,5 роки від отримання дозволу до отримання сертифікату про готовність + 0,5 року на отримання власниками документів на власність = 3,5 роки

Таким чином, можна константувати , що найшвидше це 3,5-4 роки.
Те що інтернет писака/маляка з цим не згоден - так це його право і він може про це верещати хоч на кожному перехресті . але люди які хоч трошки займались виробництвом прекрасно розуміють
Якщо найменший термін виготовлення продукції 3,5-4 роки , то стандартний термін виготовлення цієї продукції більший від 3,5-4 років.
Будівельник , на підставі власного досвіду ( який не стосується обєктів які я будую зараз) знає що цей середній термін приблизно становить
до 2 років - проектування
до 4 років - саме будівництво
Всього до 6 років.

ПС
В залежності від попиту , який виявляють покупці до кожного конкретного обєкту - швидкість його будівництва може змінюватись як в сторону зменшення від 6 років до наприклад 3 , так і в сторону збільшення від 6 до наприклад 9.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Пт 22 мар, 2013 17:44

"Итоги подведём" "С"

Имеем "эмоційні зойки" от "эксперт" будивельнык -" інтернет писака/маляка з цим не згоден - так це його право і він може про це верещати хоч на кожному перехресті ."

Как аргумент "власний досвід" неубедителен, так как если оппонент скоро год не может ввести в эквплуатацию свою "продуццию" в захолустье Львова, то это не значит что нормальные темпы решения по документации на КРЖН имеют такие же долгие "роды" как у будивельныка во Львовской области.

В общем ничего конкретного в пользу своей теории что это нормальное положение вещей строительный проект занимает 5-6 лет кроме своих басен "эксперт" по Киеву не привёл.

Стоит так же отметить что панельные дома строятся ещё быстрее чем приводимые оппоненту в качестве примера монолитно-каркасные.

Я конечно понимаю что интернет даёт возможность и дальше "эксперту" будивельнык рассказывать его басни, но думаю аудитория форума которой такая информация реально интересна сумеет отделить "зёрна от плевел".
zahar_

Сообщение Добавлено: Пт 22 мар, 2013 19:11

zahar_ писал(а):Я конечно понимаю что интернет даёт возможность и дальше "эксперту" будивельнык рассказывать его басни, но думаю аудитория форума которой такая информация реально интересна сумеет отделить "зёрна от плевел".
Я також розраховую на те саме.
1 Як аргументацію яка доводить істиність моєї точки зору - можу привести інформацію від захара яку він накопав.
Два обєкти з терміном проектування+будівництво=3-4 роки
2 Як аргументація щодо того , що захар притримується політики показую тільки те що вигідно , а не те що є насправді
Це те , що лаячи на чому світ стоїть КГС , захар все таки як варіант швидкого будівництва приводить не обєкти парк-лейну ( де сам працює) . а обєкт КГС на Чавдара.
3 Хоча панельні теоретично і будуються швидше від монолітно-каркасних - але чомусь наш інтернет-копі/пастер не спромігся знийти інформацію яка б це підтверджувала . з чого можна зробити наступний висновок
Захар чув де звін , але не знає де він.
budivelnik

1
1
  #<12345 ... 10>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему