Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 1617181920 ... 231>

Чи будете користуватися сайтом, подібним до програми "Менеджер депозитів"?

Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов) 2.5 5 68
1. Авжеж, дуже зручно з будь-якого комп'ютера мати доступ.
18%
12
2. Так, якщо сайт буде захищено сертифікатом безпеки.
19%
13
3. Ніколи і ніде не буду розміщувати дані про мої рахунки.
63%
43
Всього голосів : 68
Повідомлення Додано: Чет 08 сер, 2013 12:05

Re: Програма "Менеджер депозитів"

Haza! Чи не можна було б в статистику по рахунках додати вкладку виплат отриманих відсотків по депозитах. Було б добре вказати зароблену суму по депо за минулі місяці і планований заробіток в майбутньому. Це було б дуже гарне доповнення до програми.
Дякую. :D
anch_

Подякував: 10 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 сер, 2013 12:23

anch_
Розгляну таку можливість. Проблема в тому, що є депозити з виплатою в кінці строку і щомісячно чи поквартально. І як ця вся статистика буде виглядати - не знаю. Конвертувати всі депозити у цій статистиці на щомісячну виплату? Подумаю...
Haza
3

Подякував: 248 раз.
Подякували: 525 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 08 сер, 2013 13:47

Haza написав:Що нового:
- Оновлено зовнішні компоненти програми, мінімальні вимоги відтепер .NET Framework 4.0. Рекомендую спочатку видалити стару версію, а потім встановлювати нову...

Удалил старый .NET Framework (был 1.1).
Удалил версию 1.0.5.0 "Менеджера депозитов".
Скачал версию 2.0.0.0 "МД".
Перезагрузил ноут.
Запустил версию 2.0.0.0. Потребовало .NET Framework 4.0 с посылом для его получения в Интернет.
Скачал .NET Framework 4.0. Загрузил его - он появился в "Программы и компоненты" в "Панели управления".
Перезагрузил ноут.
Запускаю установку 2.0.0.0 "МД", опять требует .NET Framework 4.0, будто его нет в системе.

Вот размышляю, что же делать?
AlexJ

Повідомлення Додано: Чет 08 сер, 2013 13:51

Графік сумарних виплат за депозитами по місяцях.

Haza
Вислав Вам на електронну пошту малюнок графіку сумарних виплат за депозитами по місяцях.
Можливо, на щось звернете увагу.
Пропозиція.
Отож, як тільки відсоток по депозиту отримано, в графіку це відразу показується по кривій отриманих % по депозитах, а майбутні виплати показуються на іншій кривій.
anch_

Подякував: 10 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 сер, 2013 14:33

Re: Програма "Менеджер депозитів"

Haza, заметил в предыдущей версии программы (новую пока не ставил) что не по всем депозитам начисленные проценты видно на вкладке события в день выплаты. Перепроверил в списке депозитов те депозиты, выплаты по которым не видно допустим на 1число - все заполнено правильно, стоит признак ежемесячной выплаты и дата, но в календаре, в списке начисленных процентов их нет :(
Скажите, в программе нет ограничения по количеству событий на одну дату?!?

Мне кажется было бы очень удобно в календаре видеть не только перечень выплат по каждому договору, но и общую сумму в разрезе валют:
добавить например, Итого: xxx,xx грн.; xxx,xx USD
Хочется видеть общую доступную сумму в день выплаты в разрезе валют ;)

Спасибо за Ваш труд, программа понравилась, все достаточно удобно :)
Lost

Подякував: 74 раз.
Подякували: 108 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 сер, 2013 14:48

AlexJ написав:
  Haza написав:Що нового:
- Оновлено зовнішні компоненти програми, мінімальні вимоги відтепер .NET Framework 4.0. Рекомендую спочатку видалити стару версію, а потім встановлювати нову...

Удалил старый .NET Framework (был 1.1).
Удалил версию 1.0.5.0 "Менеджера депозитов".
Скачал версию 2.0.0.0 "МД".
Перезагрузил ноут.
Запустил версию 2.0.0.0. Потребовало .NET Framework 4.0 с посылом для его получения в Интернет.
Скачал .NET Framework 4.0. Загрузил его - он появился в "Программы и компоненты" в "Панели управления".
Перезагрузил ноут.
Запускаю установку 2.0.0.0 "МД", опять требует .NET Framework 4.0, будто его нет в системе.

Вот размышляю, что же делать?

Версія 1.0.5.0 не могла у Вас працювати на .NET Framework 1.1 :)
Робили все правильно, попередню версію .NET Framework видаляти не потрібно, просто оновити. Гляньте які версії у Вас встановлено ось тут:
...\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\
І ще, Ви мабуть встановили ".NET Framework 4.0 client profile", а потрібно ".NET Framework 4.0". Спробуйте поверх встановити http://www.microsoft.com/ru-ru/download ... x?id=17718
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 08 сер, 2013 14:49

anch_ написав:Haza
Вислав Вам на електронну пошту малюнок графіку сумарних виплат за депозитами по місяцях.
Можливо, на щось звернете увагу.
Пропозиція.
Отож, як тільки відсоток по депозиту отримано, в графіку це відразу показується по кривій отриманих % по депозитах, а майбутні виплати показуються на іншій кривій.

Дякую, подивлюсь у вільний час
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 08 сер, 2013 14:56

Lost написав:Haza, заметил в предыдущей версии программы (новую пока не ставил) что не по всем депозитам начисленные проценты видно на вкладке события в день выплаты. Перепроверил в списке депозитов те депозиты, выплаты по которым не видно допустим на 1число - все заполнено правильно, стоит признак ежемесячной выплаты и дата, но в календаре, в списке начисленных процентов их нет :(
Скажите, в программе нет ограничения по количеству событий на одну дату?!?

Мне кажется было бы очень удобно в календаре видеть не только перечень выплат по каждому договору, но и общую сумму в разрезе валют:
добавить например, Итого: xxx,xx грн.; xxx,xx USD
Хочется видеть общую доступную сумму в день выплаты в разрезе валют ;)

Спасибо за Ваш труд, программа понравилась, все достаточно удобно :)

Ніяких обмежень немає. А в списку (в таблиці) подій на другій закладці є ці виплати? Щоб переглянути в календарі список всіх виплат достатньо клікнути на конкретний день справа. Дні з виплатами виділено жирним шрифтом.
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 08 сер, 2013 14:58

Haza написав:serg_sk
А навіщо Вам гнучкість і зрозумілість розрахунку? Найголовніший показник розрахунку - ТОЧНІСТЬ!
P.S. Я програму нікому не нав'язую, хто хоче той користується. Я її робив під свої вимоги.

я мав наувазі, що можу в Екселі написати будь-яку формулу і буду знати, як вона працює. А чужа програма для мене - загадка. І зміни, потрібні мені, внести сам не зможу
serg_sk

Подякував: 427 раз.
Подякували: 171 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 сер, 2013 15:05

serg_sk написав:
  Haza написав:serg_sk
А навіщо Вам гнучкість і зрозумілість розрахунку? Найголовніший показник розрахунку - ТОЧНІСТЬ!
P.S. Я програму нікому не нав'язую, хто хоче той користується. Я її робив під свої вимоги.

я мав наувазі, що можу в Екселі написати будь-яку формулу і буду знати, як вона працює. А чужа програма для мене - загадка. І зміни, потрібні мені, внести сам не зможу

Користуйтесь тим, чим Вам зручно і більше подобається. Доречі файл екселю може бути прочитаний будь-ким, а тут файл з даними зашифровано + можна встановити пароль доступу при відкритті його програмою
Haza
3

Профіль

1
  #<1 ... 1617181920 ... 231>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему