Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)
+Додати тему
Відповісти на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Haza! Чи не можна було б в статистику по рахунках додати вкладку виплат отриманих відсотків по депозитах. Було б добре вказати зароблену суму по депо за минулі місяці і планований заробіток в майбутньому. Це було б дуже гарне доповнення до програми. Дякую.
anch_ Розгляну таку можливість. Проблема в тому, що є депозити з виплатою в кінці строку і щомісячно чи поквартально. І як ця вся статистика буде виглядати - не знаю. Конвертувати всі депозити у цій статистиці на щомісячну виплату? Подумаю...
Haza написав:Що нового: - Оновлено зовнішні компоненти програми, мінімальні вимоги відтепер .NET Framework 4.0. Рекомендую спочатку видалити стару версію, а потім встановлювати нову...
Удалил старый .NET Framework (был 1.1). Удалил версию 1.0.5.0 "Менеджера депозитов". Скачал версию 2.0.0.0 "МД". Перезагрузил ноут. Запустил версию 2.0.0.0. Потребовало .NET Framework 4.0 с посылом для его получения в Интернет. Скачал .NET Framework 4.0. Загрузил его - он появился в "Программы и компоненты" в "Панели управления". Перезагрузил ноут. Запускаю установку 2.0.0.0 "МД", опять требует .NET Framework 4.0, будто его нет в системе.
Haza Вислав Вам на електронну пошту малюнок графіку сумарних виплат за депозитами по місяцях. Можливо, на щось звернете увагу. Пропозиція. Отож, як тільки відсоток по депозиту отримано, в графіку це відразу показується по кривій отриманих % по депозитах, а майбутні виплати показуються на іншій кривій. Дякую.
Haza, заметил в предыдущей версии программы (новую пока не ставил) что не по всем депозитам начисленные проценты видно на вкладке события в день выплаты. Перепроверил в списке депозитов те депозиты, выплаты по которым не видно допустим на 1число - все заполнено правильно, стоит признак ежемесячной выплаты и дата, но в календаре, в списке начисленных процентов их нет Скажите, в программе нет ограничения по количеству событий на одну дату?!?
Мне кажется было бы очень удобно в календаре видеть не только перечень выплат по каждому договору, но и общую сумму в разрезе валют: добавить например, Итого: xxx,xx грн.; xxx,xx USD Хочется видеть общую доступную сумму в день выплаты в разрезе валют
Спасибо за Ваш труд, программа понравилась, все достаточно удобно
Haza написав:Що нового: - Оновлено зовнішні компоненти програми, мінімальні вимоги відтепер .NET Framework 4.0. Рекомендую спочатку видалити стару версію, а потім встановлювати нову...
Удалил старый .NET Framework (был 1.1). Удалил версию 1.0.5.0 "Менеджера депозитов". Скачал версию 2.0.0.0 "МД". Перезагрузил ноут. Запустил версию 2.0.0.0. Потребовало .NET Framework 4.0 с посылом для его получения в Интернет. Скачал .NET Framework 4.0. Загрузил его - он появился в "Программы и компоненты" в "Панели управления". Перезагрузил ноут. Запускаю установку 2.0.0.0 "МД", опять требует .NET Framework 4.0, будто его нет в системе.
Вот размышляю, что же делать?
Версія 1.0.5.0 не могла у Вас працювати на .NET Framework 1.1 Робили все правильно, попередню версію .NET Framework видаляти не потрібно, просто оновити. Гляньте які версії у Вас встановлено ось тут: ...\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\ І ще, Ви мабуть встановили ".NET Framework 4.0 client profile", а потрібно ".NET Framework 4.0". Спробуйте поверх встановити http://www.microsoft.com/ru-ru/download ... x?id=17718
anch_ написав:Haza Вислав Вам на електронну пошту малюнок графіку сумарних виплат за депозитами по місяцях. Можливо, на щось звернете увагу. Пропозиція. Отож, як тільки відсоток по депозиту отримано, в графіку це відразу показується по кривій отриманих % по депозитах, а майбутні виплати показуються на іншій кривій. Дякую.
Lost написав:Haza, заметил в предыдущей версии программы (новую пока не ставил) что не по всем депозитам начисленные проценты видно на вкладке события в день выплаты. Перепроверил в списке депозитов те депозиты, выплаты по которым не видно допустим на 1число - все заполнено правильно, стоит признак ежемесячной выплаты и дата, но в календаре, в списке начисленных процентов их нет Скажите, в программе нет ограничения по количеству событий на одну дату?!?
Мне кажется было бы очень удобно в календаре видеть не только перечень выплат по каждому договору, но и общую сумму в разрезе валют: добавить например, Итого: xxx,xx грн.; xxx,xx USD Хочется видеть общую доступную сумму в день выплаты в разрезе валют
Спасибо за Ваш труд, программа понравилась, все достаточно удобно
Ніяких обмежень немає. А в списку (в таблиці) подій на другій закладці є ці виплати? Щоб переглянути в календарі список всіх виплат достатньо клікнути на конкретний день справа. Дні з виплатами виділено жирним шрифтом.
Haza написав:serg_sk А навіщо Вам гнучкість і зрозумілість розрахунку? Найголовніший показник розрахунку - ТОЧНІСТЬ! P.S. Я програму нікому не нав'язую, хто хоче той користується. Я її робив під свої вимоги.
я мав наувазі, що можу в Екселі написати будь-яку формулу і буду знати, як вона працює. А чужа програма для мене - загадка. І зміни, потрібні мені, внести сам не зможу
Haza написав:serg_sk А навіщо Вам гнучкість і зрозумілість розрахунку? Найголовніший показник розрахунку - ТОЧНІСТЬ! P.S. Я програму нікому не нав'язую, хто хоче той користується. Я її робив під свої вимоги.
я мав наувазі, що можу в Екселі написати будь-яку формулу і буду знати, як вона працює. А чужа програма для мене - загадка. І зміни, потрібні мені, внести сам не зможу
Користуйтесь тим, чим Вам зручно і більше подобається. Доречі файл екселю може бути прочитаний будь-ким, а тут файл з даними зашифровано + можна встановити пароль доступу при відкритті його програмою