а за что отвечает этот блок, вроде как тут нужно выбрать куда будут идти %/тело, но вариантов выбора нет

--
ага, похоже тут только карты, а депо сюда никак не прикрутить?
|
|
![]() http://i.imgur.com/HVJIoQy.png
а за что отвечает этот блок, вроде как тут нужно выбрать куда будут идти %/тело, но вариантов выбора нет ![]() -- ага, похоже тут только карты, а депо сюда никак не прикрутить? ![]() Re: Програма "Менеджер депозитів"..я з цього приводу думаю таке : відображення виплачених и прогнозованих до виплати % кольорами - вимкнув , причина - не сприймається червоний шрифт на фоні кольорового забарвлення рядку банка , вони як відомо вибираються за фірмовим кольором банку . Мені здається можна було лишити все як було в статистиці і в кольорове відображення виплачених и не виплачених % не бавитись , бо якщо місяць ще не наступив то і так зрозуміло що то тільки прогнозовані % і ще не виплачені. А чи не зробити в статистиці ось що , якщо це можливо . Скажімо є такий показник сума всіх % за 2013 рік , в цей показник включені виплачені і не виплачені % , можливо під чим показником додати ще два показника - одне число зеленим кольром - це сума виплачених % а синім чи червоним (на білому фоні однаково читабельно ) число - сума не виплачених ще % . Що думаєте ? ![]()
Зробити можна. Але чи всі будуть згодні, що курс буде автоматично підтягуватися саме з цього сайту, а не з іншого? Думаю багато знайдеться, хто захоче користуватися іншим сайтом. А робити парсер для будь якої сторінки - немає бажання. Тому на даному етапі - вручну ![]() ![]() Sean
Так, в тому блоці доступні лише поточні\карткові рахунки. Проблема в тому, що в банку Ви можете перевести відсотки на карту\поточний рахунок. Потім вже поповнити інший депозит. Тобто 2 операції. Якщо програма буде автоматом відсотки закидувати на депо, оминаючи першу операцію, тоді можуть виникати проблеми з правильністю підрахунку відсотків по поточним\картковим рахункам. ![]() -VICTOR-
Так, підфарбовування відсотків + кольори банків = не зовсім гарний вигляд може мати. Тому буде гнучке рішення: не користуватися кольорами банків\не користуватися підфарбовуванням відсотків\налаштувати кольори банків\налаштувати кольори відсотків. В цьому випадку кожний користувач зможе знайти своє бачення відображення. Щодо загальних сум виплачених\ не виплачених відсотків. Не можу обіцяти що таке можна зробити в самій таблиці, але під таблицею в окремих двох полях - так точно. Чекайте в наступній версії. ![]() Нова версія 2.0.0.5Що нового:
- Додано в налаштування програми вибір кольорів для виплачених\не виплачених відсотків у статистиці по рахункам; - Виправлені назви деяких параметрів рахунка; - Додані наступні колонки в таблицю виплат статистики по рахункам: Статус (отримано\не отримано), Тіло в грн, Тіло у валюті, Тіло+відсотки в грн, Тіло + відсотки у валюті; - Додано детальну інформацію (підказку) до кожного елементу ("ячейки") таблиці виплат по рахункам у статистики по рахункам; Посилання для завантаження нової версії знаходяться в першому повідомлені цієї теми. ![]()
как посмотреть тело+ % как посмотреть эту подсказку? ![]() avmaks
Перемістіть колонку "Тіло+відсотки" на місце колонки "Відсотки" Просто наводите курсор на не пусту ячейку та через 1 секунду буде підказка
|
|